![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O it soylunun anasını, bacısını krolar iyi döllemiş halada döllüyor orası kesinlikle belli. Kim kroya kardeş diyorsa anasını bacısını krolar döllesin. Bide Türk'ü küçük yazmış ümmetin soysuz devşirmesi!
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
.................................................. ...
Y. Notu: İletilerinize dikkat edin bu şekilde aşırıya kaçmak bize yarar getirmez. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bana bak çapulcu hakkaride askerlerimizi şehit edenler uzaylı mı?
onların bir ırkı var katillerin çapulcuların istanbulu haraca kesen diyarbakırda polisimizi el bombası ile öldürenlerin ırkı kürt'tür... kinimiz dinimizdir 200 yıldır kesintisiz bize öz türk toprağında ihanet edenlerle hesaplaşıcaz yakında en yakın zamanda... |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Benim anlamadığım bu denyolar bilmeden mi gelip yazıyorlar yoksa bilerek bizi sinir etmek için yapıyorlar bunu ?
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bazı itler diyor ki pkk ile pkk ya destek vermeyen günedoğuda ki kardeşlerimizi ayıralım.
Ulan onlar destek vermedi gökten uzaylılar mı inip destek verdi.Hemen bu kroları korumaya yöneliyorlar böyle olaylarda. Birde utanmadan çıkmışlar meydanlarda pkk ile kürtleri ayırt edelim diyor ne farkı varsa kroların altına yatmaya ne kadar meraklı bunlar. |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
OTAĞIN KURALLARI OLMASA SEN ŞÖYLE AĞIZ DOLUSU KÜFÜRÜ HAK EDİYORSUN AMA DUA ET(TABİ arabın DUASIYLA) SENİ SEFİL...
DEFOL GİT KARDEŞLERİNLE YAŞA.HATTA SEN VE SENIN GIBILER DE IRAK A GIDIN KI SIZIN DE SONUNUZU GETIRELIM ORAYA GIRDIGIMIZDE.AŞAGILIK KÖPEK!!! |
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
ulan sen nerden ciktin,kesin soyunda bir kürt tohumu vardir o yüzden böyle konusuyon
sirf sen olsan neyse sen ve senini gibi düsünenlerede lanet olsun az önce berberde fettos ................... kanali acikti,haberlerde kardeslige darbe vurmak isteyenler olarak tanitiliyordu bazilari neymis efendim birlik beraberlik günüymüs hepimiz kardesmisiz yok sirnakta kürt ........... yürüyüs yapmis falan filan köpek sürüleri slogan atiyor Türk kürt kardestir ayrimcilar kallestir diye ordan yasli bi kürt ....... cikiyor konusuyor bende onlari gördükce tepem atiyor kan beynime sicriyor senin gibi avanaklar olmasa simdi bazi seyler cok farkli olacakti 3 gün önce konyada ki protesto konvoyunda kürtlere asiri tepki vardi buna benzer pek cok örnek hemen her ilde görülüyor,cogalmasini umarim Y.n: küfür hakaret yok diyoruz! İkinci kez uyarılmayacaksın. |
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Halkın desteğini almadan hangi teşkilat,kuruluş,terör örgütü ayakta kalabilmiş,kendini iyice bölgeye yerleştirmiş?Sorarım...
Ben cevap vereyim hiç bir teşkilat,kuruluş,terör örgütü halkın desteğini almadan bir yerde barınamaz... Gelelim batıya göç etmiş,büyük şehirlerde yaşayanlara;onlar değilmi doğuda kalanların akrabaları,onlar değilmi ki daha bu gün gazi mahallesinde bölücü gösteri yapan,polisimize molotof atan,şehirlerimize bomba koyan,gasp yapan,kapkaç yapan,gençlere uyuşturucu satan,onlar değilmi karımıza,kızımıza,bacımıza yan gözle bakıp salya akıtan,laf atan,taciz eden.Biz komünizmi bitirdik lafını ağzınızdan düşürmezsiniz,bunlar değilmi kızıl komünist olan,Türk gençlerini bu zehirle kandırarak bize düşman eden...
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Başımıza ne geldiyse sizin gibiler yüzünden geldi zaten.Kürt'e kardeş diyen bir insan Türk değildir!
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
sadece Türk
|
bizim insanımızdan başka hiçbir millet başkalarını kardeş görmüyor. biz kürde kardeş diyoruz ama kürt nedense demiyor. allahın adına sığınıyor bizim insanımız ama allah da akıl vermiş aptal olmayın demiş. beni kardeş görmeyip pusuya düşüreni ben neden kardeş göreyim. ne kardeşliği bu ah bir anlasam keşke. din kardeşliği mi? peki bu din kardeşiliğini allah sadece bize mi farz kılmış. kürde araba kılmamış mı? akılsız dar kalıplı insanlar ne zaman bitecek ya? dün ermeni bugün kürt yarın laz. neden hala bazı kesimler kafalarında yarattığı kardeşlik ütopyasından çıkmamakta kararlı? din başka vatan millet başka. kendini seçim yapmak zorunda kalanlarda acaba akıl var mı çok merak ediyorum. olduğunu söyleyen varsa lütfen yazsın belki ben göremiyorumdur.
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRK kü--t kardeşliği nerede ve hangi tarihte kü__t lerden görülmüştür ey muhammedin kalıntısı artıkçı yobaz.kü-t hangi tarihte var olmuşta TÜRK,lerlede kardeş olmuş sendemi onlardan tohumlananlardansın yoksa kızı onlara verenlerdenmi.NE MUTLU TÜRK OLANA ..tanrı TÜRK,ü korusun ve yüceltsin
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sana kardeş diyen senden alçak senden şerefsiz k.rt!Bu ülkücüler kürtler kadar zararlı.Bu nasıl hastalıklı bir düşüncedir ya.Bunlar Türk olamaz,ancak melez oldukları için krolara kardeş diyorlar.O kadar şehit vermişiz hala yanımıza alalım diyor.İşte Türk Gençleri bunları tanısın!(Konu biraz eski fakat görünce sinirlerim tepeme çıktı,yazmak istedim.Hem de bu çapulcular gündemden düşmüştü geri gelsin bu sebeple.)
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) | |
|
ATSIZ'CI
|
Alıntı:
Bu yaşına gelmiş boş yaşamış dangalak, Bu kadar sene kürt kardeşlerinizi yanına aldınız ne oldu? Embesil,geri zekalı,et beyinli!! Kardeş mardeş yok!.Hiç mi kafanız çalışmaz bakar körler?. Defol git çöplüğüne!!! Kızılelma ülküsünün gerisinde savaşlar ve büyük sıkıntılar görüp de korkanlar bulunabilir. Kendi rahatı ve keyfi kaçmasın diye insanlık davası (!) güdenler, ülküyü inkar edenler her zaman, her yerde çıkabilir. Fakat bir milletin içinde büyük bir çoğunluk milli ülküye inandıktan sonra, geri kalanlar da ister istemez bu milli akıntıya uymaya mecburdurlar.H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Siz TÜRK Ulusunun en büyük, en sinsi, en yalancı düşmanlarısınız. İkide bir gelip otağımızı kirletiyorsunuz bilmiyorum hoşunuza mı gidiyor böyle ana avrat küfür yemek...
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arkadaşlar , kanlı , kardeşliğe , olun , soğuk , vermeyelim , zarar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|