Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 23.10.2007, 19:59   #16 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TÜRKÇÜ DEVRİM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Sen Türk ocakları fetoş yuvası değil mi diyorsun şimdi? Ayrıca fetoş yuvalarının hangisi kapatılıyo ki bunun açık olması fetoş yuvası olmadığını kanıtlasın.
Aslanım anladığım kadarıyla yaşın daha küçük Türkçüleri mitinge gelmiyorsunuz bak ülkücüler gidiyo bilmem ne diye suçlamayı keste senin yaşadığın yer neresiyse orda kaç Türkçü var bana bunu söyle.
Türkiyede bile sayımız oldukça azken sen kalmış Türkçüler nerde diye hesap soruyorsun. Demekki iki kere değil daha çok kez düşünmen lazım.
TÜRKÇÜ DEVRİM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 20:04   #17 (İleti Bağlantısı)
Türk, Türkçü, Atatürkçü!

TürkŞad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 61
Alıntı:
ATİLLA-TORUNU adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben iki kere düşünür bir kere yazarım Kandaş, Merak etme...Ayrıcaaa EĞer Türk ocaklarındada Fettoşçular varsaa neden hala açık orası...O zaman orasıda Türkçülük için tehlike oluşturmaktadır.....Hem demişsinn Nerden biliyorsun diye...Kendi memleketim ve yaşıtlarımınn,gerek ülkü ocaklarına,gerek Türk ocaklarınaa,konuştuklarımın,arkadaşlarımın aracılığıyla tanıştıklarımın vs. olduğunuda düşün...Küçük bir memleket...Neredeyse kimin ne düşüncede olduğunu bilebilecek yaştayımda....Benim yanımda bir abim daha vardı o da Türkçü düşünceyi benimseyen birisi..Başka kimse yoktu benim gözlemlediğimmm Türkçü....Çoğu ülkücüydü ve Pkkya lanet okudu.....Esenlikler.
Ülkücüler'in yüzündeki maskeyi hala görememiş, kalkmış birde savunuyorsun yazık!
Bir şeyi anlamanı temenni ediyorum;
SORUN PKK DEĞİL, SORUN TÜM KÜRTLER!

Delinse yer, çökse gök, yansa, kül olsa dört yan
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen, tunç yürekli Türkleriz!
TürkŞad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 20:04   #18 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 58
Alıntı:
TÜRKÇÜ DEVRİM adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sen Türk ocakları fetoş yuvası değil mi diyorsun şimdi? Ayrıca fetoş yuvalarının hangisi kapatılıyo ki bunun açık olması fetoş yuvası olmadığını kanıtlasın.
Aslanım anladığım kadarıyla yaşın daha küçük Türkçüleri mitinge gelmiyorsunuz bak ülkücüler gidiyo bilmem ne diye suçlamayı keste senin yaşadığın yer neresiyse orda kaç Türkçü var bana bunu söyle.
Türkiyede bile sayımız oldukça azken sen kalmış Türkçüler nerde diye hesap soruyorsun. Demekki iki kere değil daha çok kez düşünmen lazım.
Şimdi Kandaş'ım...Öncelikle yaş mevzusuu benim iiçin önem arzetmiyor...30 yaşında adam var adama Türklük ruhunu benimsetmek içinn didindim zamanında...Her neysee..Ben hiç Türk ocaklarına gitmedim...Bunu söyleyenlerde oldu Fettoş yuvası olduğunu....Benim yaşadığım yerde tanıdığım,arkadaşım,dostum vs. olan 10'a yakın Türkçü Kandaş'ım. var...Peki,biz kendi adımıza sesimizi duyurmak istesek nereye başvurmalıyız...Türk ocakları geliyor direkt akla..Bende öyle yaptım ve aldığım cevap gelen olmazdı...Ve şunuda belirtmek isterim Ben Tanrı değilim,yargılamam....Ayrıca ben bir kişiye abilik,ablalık,kardeşlik,bacılık vs. gibi sıfatlarıı yaşlarına göre değil....Bende bırakmış oldukları saygı ve sevgiye göre kullanırım....Yani yaşın önemi yok benim bazımda......Amacım kimseyi yargılamak değil....Burada gördüğüm oncaaaa kişiii neden bir miting düzenleyip sesini duyurmuyor...Merak ediyorum ve soruyurom...Sormakta hakkım?????Yargılamak daha farklı oluyor....Esenlikler.
ATİLLA-TORUNU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 20:07   #19 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
TürkŞad adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ülkücüler'in yüzündeki maskeyi hala görememiş, kalkmış birde savunuyorsun yazık!
Bir şeyi anlamanı temenni ediyorum;
SORUN PKK DEĞİL, SORUN TÜM KÜRTLER!
Kandaş,Kimin ne mal olduğunu inan bana bende çok iyi biliyorum..Öyle ülkücüler tanıdım kii inanın bana senden benden ırkçı...Ama öyle ülkücüde tanıdım ki yazıklar olsun yediği ekmeğe ihanet eden,Türklüğü bir kenara atıp Arapçılık yapan ve bunun adınada Türk-İslam diyenn çok çapulcu tanıdım....Ayrıcaa Sorun tabiii ki Pkk değil...Sorun Kürtlerdir burda hem fikiriz...Şunuda belirtmek isterim...Her kürt belki pkklı değildir ama her kürdün içinde bir Kürdistan sempatisi,hayali yatar....Hangi etnik köken kendisi için bir ülke istemez ki.....Kanı bozuk olmayanlar istemeyebilir ama tabii ku bu Darwinin evrim teorisine kanıt olarak gösterdiğii maymun bozmalarıııı ister...Esenlikler.
Alt 23.10.2007, 20:17   #20 (İleti Bağlantısı)
Türk, Türkçü, Atatürkçü!

TürkŞad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 61
Alıntı:
Kandaş,Kimin ne mal olduğunu inan bana bende çok iyi biliyorum..Öyle ülkücüler tanıdım kii inanın bana senden benden ırkçı...Ama öyle ülkücüde tanıdım ki yazıklar olsun yediği ekmeğe ihanet eden,Türklüğü bir kenara atıp Arapçılık yapan ve bunun adınada Türk-İslam diyenn çok çapulcu tanıdım....Ayrıcaa Sorun tabiii ki Pkk değil...Sorun Kürtlerdir burda hem fikiriz...Şunuda belirtmek isterim...Her kürt belki pkklı değildir ama her kürdün içinde bir Kürdistan sempatisi,hayali yatar....Hangi etnik köken kendisi için bir ülke istemez ki.....Kanı bozuk olmayanlar istemeyebilir ama tabii ku bu Darwinin evrim teorisine kanıt olarak gösterdiğii maymun bozmalarıııı ister...Esenlikler.
Gerçekten Türk milliyetçisi olan, Türklüğün önüne hangi şartlar altında olursa olsun veya ne sebepten olursa olsun hiçbir şey koymayan GERÇEK TÜRK MİLLİYETÇİLERİnin hepsi Türkçüdür!
Bizden daha ırkçı olduklarını söylediğin sözde milliyetçi ülkücülerin hepsi arap milliyetçisi,ümmetçi çapulculardır.
Gerçekten Türk ırkçısı olsalardı ülkü ocaklarında değil bizim yanımızda,Türkçülerin arasında olurlardı!

Tengri Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!

Delinse yer, çökse gök, yansa, kül olsa dört yan
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen, tunç yürekli Türkleriz!
TürkŞad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 20:20   #21 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TÜRKÇÜ DEVRİM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Alıntı:
Şimdi Kandaş'ım...Öncelikle yaş mevzusuu benim iiçin önem arzetmiyor...30 yaşında adam var adama Türklük ruhunu benimsetmek içinn didindim zamanında...Her neysee..Ben hiç Türk ocaklarına gitmedim...Bunu söyleyenlerde oldu Fettoş yuvası olduğunu....Benim yaşadığım yerde tanıdığım,arkadaşım,dostum vs. olan 10'a yakın Türkçü Kandaş'ım. var...Peki,biz kendi adımıza sesimizi duyurmak istesek nereye başvurmalıyız...Türk ocakları geliyor direkt akla..Bende öyle yaptım ve aldığım cevap gelen olmazdı...Ve şunuda belirtmek isterim Ben Tanrı değilim,yargılamam....Ayrıca ben bir kişiye abilik,ablalık,kardeşlik,bacılık vs. gibi sıfatlarıı yaşlarına göre değil....Bende bırakmış oldukları saygı ve sevgiye göre kullanırım....Yani yaşın önemi yok benim bazımda......Amacım kimseyi yargılamak değil....Burada gördüğüm oncaaaa kişiii neden bir miting düzenleyip sesini duyurmuyor...Merak ediyorum ve soruyurom...Sormakta hakkım?????Yargılamak daha farklı oluyor....Esenlikler.
Bana düşmez diye sabrettim ama sabrımı taşırıyorsun. Laf salatası yapmayı bırakta git ülkücü kardeşlerinle Türk kıro kardeştir ayrım yapan kalleştir diye slogan at.
Bak aslanım Türkçülük elit bir fikir akımıdır mensupları slogan atmaktansa attıran kişilerdir genellikle. Ben sana daha fazla cevap vermeyeceğim ama yönetici kandaşlarım birazdan sanırım benim kadar sabırlı olmayacaklardır.
Senin haddin değil Türkçüleri eleştirmek. Birde gizli gizli ülkücüleri savunuyor. Bence sen Türk ocaklaruyla da bağlantı içerisindesindir. Bu sadece bir tahmin ama önsezilerim bana senin kışkırtıcı olduğunu söylüyor.
TÜRKÇÜ DEVRİM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 20:26   #22 (İleti Bağlantısı)

Ne diyem sana Kandaş...Düşüncendir...eyvallah.Yöneticilerede saygım sonsuzdur...Yalnız çok duygusal davranıyorsunn...Duygusallık zarar vericidir...Ben bir kroya kardeş diyecek kadar Kansız değilimmmm bunu iyi biliniz.Esenlikler...Ve dee ülkücü sempatizanı hiç değilim...Gerçeklerii öğrenmek için merak ettim sordum.Tepkiniz bu oldu.Tekrar Esenlikler.
Alt 23.10.2007, 20:41   #23 (İleti Bağlantısı)
TÜRK için,TÜRK'e göre

Keskin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 14
Bu kadar da şerefsizlik olmaz, her kim yüce TÜRK silahlı kuvvetlerine laf ediyorsa bedenine kellesi fazla gelmiş demektir.

Tanrı TÜRK'ü TÜRKÇÜ'lük yolundan ayırmadan, korusun ve yüceltsin.
Keskin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 20:42   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 846
Alıntı:
Ne diyem sana Kandaş...Düşüncendir...eyvallah.Yöneticilerede saygım sonsuzdur...Yalnız çok duygusal davranıyorsunn...Duygusallık zarar vericidir...Ben bir kroya kardeş diyecek kadar Kansız değilimmmm bunu iyi biliniz.Esenlikler...Ve dee ülkücü sempatizanı hiç değilim...Gerçeklerii öğrenmek için merak ettim sordum.Tepkiniz bu oldu.Tekrar Esenlikler.
Otağa ya da Türkçülere yönelik eleştirileri ulu orta yaparsan sana provakasyoncu muamelesi yaparız. Altta ''İletişim'' kısmını boşuna koymadık.

Çapulcu ve nazi özentiliğini bırakacağını düşünerek burda yazmana izin verdik. Ama anlaşılan anlayacak zeka kapasitesine sahip değilsin.

Üyeliğin iptal edilmiştir.
Balbal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 22:29   #25 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ogan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 81
Alıntı:
Ülkücüler Krolara karşı bir hareket düzenlemiyorsaaa biz neden düzenlemiyoruz Kandaş'larım...Tamam iyi diyorsunuzdaa burada...Nedenn Türkçülerden bir iş yok...Şehitler için yapılan yürüyüşlerde bir tek Türkçü göremedim...Hepsi Ülkücü idii.....Şeriatçi diyoruz peki ama onlarr bu tür eylemler hazırlayabiliyorlar,mitinglerde bulunup kendilerini unutturmuyorlar...Biz neden yapmıyoruz...Ben bulunduğum yerdeki Türk ocaklarıyla irtibata geçtimm arkadaşımın aracılığıyla.Söylenen söz....Kimse gelmez,katılmaz bize olmuş...Bu mudur yani....Onlar tepkisini gösterirken biz buradan sanaldan mı konuşacaz hep????
.......... . ülkücülerdeki potansiyel bizde olsa dünyayı sarsardık. Ama din denen uyuşturucuyu yiyen senin gibi Türkümsü arap çocukları konuyu böyle saptırıp şanlı ordumuza çapulcuların ettiği küfürleri görmezden gelirler.

Ülkücü görmüşde bizden ırkçımışmış! Ulan neyin neyin ne olduğu senden belli sen bile lafta ırkçısın! Ümmetçilerden ırkçı olmaz kansızlardan Türkçü olmaz..
Sen en fazla bacını kürde değilde arnavuta verirsin.

Ülkücüler bu ülkenin esas ama gizli düşmanlardır. teröristle el sıkışan abdullahu cumhurbaşkanı seçtiren .....................!

Ordumuza dil uzatanın en kutsal şeyi neyse ben de ona uzatırım! Dinleri ırklarının önce gelen cahil soysuzlar!
Ogan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 22:39   #26 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

deli gökbörü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 23
HER TÜRK ASKER DOĞAR SÖZÜNE GÖRE BUNLAR SADECE YÜCE TÜRK ORDUSUNA LAF ETMİŞ OLMUYORLAR ONLARIN TEMSİL ETTİĞİ TÜRK MİLLETİNEDE LAF ETMİŞ OLUYORLAR BU DA KABUL EDİLEMEZ BİR DURUMDUR
deli gökbörü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.10.2007, 23:03   #27 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 436
Bugün şehitler için sözde yürüyüş yapan bir grup ülkücü yine tekbir ata ata caddeyi işgal ederken, yanımdan geçen iki hanım aralarında konuşuyor.
- Bunlar milliyetçi mi? yoksa şeriatçı mı? "

Diğeri;

-Din sömürücüleri...

Her türlü durumdan kendilerine çıkar sağlayan bu cahil, zayıf karakterli, basit insanlara toplumun her kesimi aynı gözle bakıyor: Din sömürücüleri.

Bu ahmaklar, orduya saldırarak beyaz partinin alenen yapamadığını yapıyor, dindaşları kırolara da zemin hazırlıyorlar!
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.10.2007, 05:44   #28 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 766
Turk evladi uyan artik .Senin icine sizmis,senin benligini silmeye kalkip, seni araplastirmaya kalkisan,ulkeni bolmeye calisan kurtlere kucak acip onlari kardes diye tanimlayan,devsirmelerin,ajanlarin cirit attigi ocaklardan uzak dur.
Dis guclerin oyuncagi haline gelip onlar icin tetikcilik yapan,seni icinden kemiren ulkuculerin oyunlarina alet olma.Turk Irkinin baslica dusmani olan bu capulculara diren.Turklugunu koru yucelt,cunku senin icin yucelmenin siniri yoktur.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
Turak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.10.2007, 14:26   #29 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

Atsızcı_16 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 368
Alıntı:
Sen Ülkücüsün...

Ayrıca buraya üye olup şu güzel otağ'ı kirleteceğine üye olmadan buranın nasıl bir site olduğunu bakabilirdin ve çapulculara nasıl davranıldığını görebilirdin....
Atsızcı_16 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.10.2007, 18:21   #30 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 339
Görüyorsunuz, Ne denli ahmak, ne denli dangalak ülkücü.Yahu ileti yazamayan,Atatürk'e hakaret eden deyyusların forumlarına giren bu ümmetçilerin ısrarla neden tekrar tekrar otağımıza geldiğini ben anlamıyorum.Burada senin ümmet düdüğün ötmüyor,anlamını bilmediğin dua olarak tehdim ettiğin arapça lakırtılarla madem cennete gideceksin,e ne halt etmeye ümmetçi olmayan Türk oğlunun otağına giriyorsun?
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler