![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Milliyetçilik nedir? Millet nedir ? sorularına cevap veremeyeceklerini biliyoruz elbet.
Fakat gözü açık yöneticilerimden isdirham ediyorum,caşıdı imlasından tanıyan otağ yöneticilerime sesleniyorum.Bırakınız da anlatsın neymiş bizim bilmediğimiz? Bir ulvi (!) iletide yeter.sadece yaz ülkücü anlat,iletilendir, Biz Türkçülere öğret o halde ; Ne imiş millet? Ne imiş milliyetçilik? |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TSK'ya karşı olan bir insan Türk Milletinede karşı olur."TSK'yı sevmiyorum ama ben milliyetçiyim!" demek yalnızca kendini bilmemezlikten ibarettir.Bunu söyleyen insan milliyetçi olmaz, olamaz.
Türkiye Cumhuriyeti'ni, Türk Silahlı Kuvvetleri kurdu ve yeri geldiğinde devlet yönetimine müdahale etme hakkına sahiptir.Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Milletinin onurudur, gururudur... |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
HER TÜRK ASKER DOĞAR...
kendi ordusu olan Türk Silahlı Kuvvetlerini sevmeyen birisi TÜRK değildir. ya arap sempatizanı ümmetçi ya da kanı bozuk melez ülkücüdür. TÜRKÇÜ ; KAYITSIZ ŞARTSIZ ORDU YANLISIDIR.. çünkü ; ordunun kendisi için ne kadar önemli olduğunun bilincindedir. |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kalleş soysuzlar... bu adamlar varoldukça Türkçülük zarar görmeye devam edecektir. Enteresan olan bizim ''kardeşlikçi'' diye lanetlediğimiz çapulcuları, liberaller, ikinci cumhuriyetçiler ve komünistler ''ırkçı'', ''faşist'' diye lanetliyor. Türkiyemizde kavramlar o kadar birbirine girmiş durumdaki...
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Katıldığım teröre lanet mitinginde de bu çapulcular arka taraftan "Türk-Kürt kardeştir inkar eden kalleştir" diye böğürmekteydiler. Olayın güzel boyutu ise bu slogan atılırken insanların çapulculara aşağılar gibi bakması ve slogana eşlik etmemesiydi.
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
canım ırkdaşlarım yaklaşok 50 yaşındayım sizlerin bu otağda türkcülük ve türk düşüncelerine hizmet etme yolunda gösterdiğiniz aksiyon ve reaksiyon düşüncelerinizden ötürü sizlere minnettarım.beni bağışlayın ama sizlere bazı gözlemlerimiaktarmak isterim,ama korkum var neden biliyomusunuz otağdan kovulmak gibi.neden sizleri geç buldum,belki yıllarca bekledim tez kaybetmek istemem,uzun zamandır ileti yazmak istiyorum,hatta yazmaya başliyorum sonbra kovulma korkusu ile siliyorum sade okumakla yetiniyorum,otoğı gezinmekle yetiniyorum,oysaki sizlerle beraber olmak için düşüncelerinizi paylaşmak için,hatta sizlerle birlik ve dirlik için nelerimi vermezdimki.yinede sağolun eksik olmayın.Bakın şimdi dikkanizi biryere çekmek istiyorum burayı ne olur bir kaç defa düşünün sonra eleştirin veya yorumlayın ama daha önce teşekkür etmek istediğim bir kaç kişi var gök yeleli bozkurtum,türkçü devrim,atatürkçü gençlik,malazgirt.serhat.asya karttalı,atanın askeri,sizlere yorumlarınızdan ötürü minnettarım.ben 1974 yılından beri sivas ülkü ocaklarında yetiştim olgunlaştım türkçülüğü ve hareketin önemini orada öğrendim,4 defa kurşunlandım 9 defa hapis yattım,hiç yılmadım savaşımı sürdürdüm ama gördümki ülkücü hareket ümmetci arap yobazlara,fettoşun simsarlarına,kırroların haber alma ajanslarına dönmüş,benim o türklük için can veren kandaşlarım ve liderlerim düzenin adamı olmuş ama biliyormusunuz ben olmadım ne ümmetci yobazlara,ne kırrolara nede devşirme çapulcu ülkücülere.ben türk oğlu türk fikri kılıç.oğlum türk oğlu kürşad,kızım türk kızı asena...davanın askeri ve neferiyiz.şamanca işte böyle can kandaşlarım. anlatmak istediğim otağda biraz daha hoş görü,biraz daha can yodaşlığı.gök yeleli bozkurt gardaşım sana öyle çok minnettarımki otağda yazdıklarına okumaya doyamıyorum daha doğrusu öğretmene doyamıyorum.amacım sizleri üzmek değil, ne olur beni anlamaya çalışın. tanrı TÜRK,ü korusun ve yüceltsin
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Adayı
|
Alıntı:
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bizim yöntemimiz böyle ve bu yöntemin doğru olduğuna emininiz. Direk, sert ve tavizsiz bir biçimde düşüncenizi etkili olarak benimsetirsiniz, baska türlüsü sadece kandırmaca ve zaman kaybıdır.
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
yufka yürekli falan değilim ülkü ocakların falan savunmuyorum,hele türkeşi hiç savunmuyorum.hele TÜRK,çülün karşısında olanları hiç savunmuyorum.ümmetcileri,yobazları ve muhammedin övey evlatlarını hiç sevvmedim sevmemde,isayıda öyle ben şamanım.böyle geldim böyle giderim.böyle ölürüm....son başbuğ ATATÜRK önderimiz elbette NİHAL ATSIZ.düşünce bu savaşta bu karşıda ne olursa olsun.amacım hiç kandaşımı ve ırkdaşımı üzmek veya sorgulamak değil.sadece şu....bu düşüncelerde olan bir kandaşım, ırkdaşım bir konu üzerinde yazılım veye ifade yanlışlığında acımasızca eleştirilmesi,tanrı TÜRK,ü korusun ve yüceltsin
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
savaşcı ATSIZ,adayı ırkdaşım adım fikri kılıç sivaslıyım özbe öz ,TÜRK oğlu TÜRK,üm ben yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz bunu 35 yıl önce söylemedim,35 yıl öce öğrendim ve hiç unutmadım töremi unutmadığım gibi,sende unutma....tanrı TÜRK,ü korusun ve yüceltsin
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bazı embesil nazi özentisi Türkçü müsvveddeleri var tek yaptıkları şey bizi taklit etmektir. İşte bunlar sanal dernekçilik oyunu oynayarak ve çapulculara yalakalık yapararak iki üç kişi daha aratabilmek için onlara yavşarlar. Bu çapulculara muhtaç olan çapsızlar bizi izleyin de birşeyler kapıp adam olun.
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
.......................
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ULAN ATİLLA TORUNU DENEN KÖPEK SOYU SENİ MSN'YE EKLEDİM GEL HBELE BİR KARŞIMA AMA KAÇMAK YOK AŞAĞILIK KÜRT PİÇİ SENİ ÜMMETİN KANSIZ KÖPEĞİ. YAHUDİLERİNDE YEDİ CEDDİNİ ÜLKÜCÜLERİN DE... TAMAM MI İFTİRACI KÖPEK SOYU!
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
bize yahudi diyen köpek soyları okuyun ulan bunu >>http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2003/11/29/378144.asp
soysuz köpekler sizi!
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yetkilisi
|
Alıntı:
Musa'nın bozkurdu çapulcu torunu yazarken ezik büzüktü çapulculuk ve yobazlık yapmasına izin verilmeyince capulcuzadenin zoruna gitti ki gelip buraya yazıyor yazdıkça da hakaret işitiyor
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hakaretleri , ordusuna , türk , ülkücülerin , Şeriatçı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|