Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.11.2007, 03:47   #31 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 15
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Y. notu: İletilerine dikkat et. Otağ kurallarını oku!
HUN99 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.11.2007, 08:06   #32 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 23
" Size itirazim var. Kürtlerin yürüttügü nüfus savasini daha cok cogalarak kazanamayiz. Diyelim ki kazandik ödeyecegimiz bedel Endonezya, Malezya türü asiri kalabalik ama sonderece egitimsiz ve verimsiz bir topluma sahip olmaktir. "
Benimde size itirazım var!!! Türk ırkı genetik olarak üstündür. Malezya endonezya ile nasıl karşılaştırırsınız. Bu nasıl Türkçülük? Bozkurt yavrusu büyüyünce bozkurt olacaktır. Savaşmak ve ölmek için refahada zenginliğede ihtiyaç yoktur. Ayrıca tek çocuk olarak yetişen insanlar bencil egoist olurlar paylaşmayı bilmezler. Normal ve kaliteli insanlar en az dört çocuklu ailelerden yetişirler. Türk zaten genetik olarak eğitimlidir. Kürtlere karşı sayısal üstünlüğümüzü mutlaka giderek arttırmalıyız. Demokrasi denen saçma rejimlerde nüfus çoğunluğuna sahip olan, ülkeyede devletede sahip olur. Yokolmamak için nüfus çoğunluğunu kürtlere kaptırmamalıyız. Tek gerçekçi çare budur." Kürtleri kısırlaştırmak, soykırım yapmak vb...." gibi martavallarla kendimizi kandırıyoruz. Hangi devirde yaşadığımızın farkında değilsiniz galiba. Bir Türkçünün ırkına en büyük hizmeti çocuk yetiştirmektir. Tabi bu biraz zahmetli ve özveri isteyen bir iştir. Ama demokrasilerde bundan başkada çare yoktur. Ayrıca Türkiyenin yoksul ve kalabalık ama nüfusu Türk olan yerlerini görürseniz hiçte endonezyaya benzemediğini, herkesin son derece saygılı ve medeni olduğunu mükemmel bir toplum düzeni olduğunu görürsünüz. Aksine nüfusu Türk olmayan, ama zengin ve refah içindeki insanların yaşadığı bir yere giderseniz, köpek çiftliğine girmiş gibi olursunuz.
barcinay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.11.2007, 15:10   #33 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

İletiler: 11
Bu konu hakkında kendi görüşlerimi ifade edecek olursam;

1-Emekli veya gelir düzeyi iyi olan ailelerin G.Doğu ve Doğuya yerleşiminin sağlanması

2-Orta Asyadaki kandaşlarımızın bu bölgelere iş olanakları sağlanarak yerleştirilmesi(k.rtlere iş vermemek şartıyla)

3-İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerimizden zengin k.rtlerin gayr-i meşru yollardan elde edilmiş mal varlığına el konulması veya geldikleri bölgelere yönlendirilmesi

4-Büyük şehirlerdeki sokak işleri(pilavcılık,tuvaletçilik,değnekçilik.....) gibi k.rt propagandası yapılan işlerin TÜRK lere verilmesi veya zorla dahi olsa alınması

5-Devlet kurumlarında çalışan k.rtlerin belirli mevkilere kadar yükselmesinin sağlanması

6-Hastanelerde veya sağlık ocaklarında yeni doğan k.rt çocuklarına kısırlaştırıcı aşıların yapılması

7-k.rt çocuklarına küçük yaşta (4-5 yaşlarında gerekirse k.rt çocukları ailelerinden alınmalı) TÜRKÇÜ düşünce eğitimi verilmeli

8-Hastanelerde k.rtlerden gen örnekleri alınmalı(k.rtler doğurdukları çocukları çocuğu olmayanlara veya evlatlık olarak verebilir,bu konuya duyarlı olmalıyız)

9-k.rt mafyalarının veya k.rt zenginlere hizmet eden çapulcuların(şu adına klip yaptıran oportinist ile ilgili bir yazı yazacağım) bir an evvel temizlenmesi

10-k.rt aşiretlerine ve üyelerine ait arazilerin zorla dahi alınıp TÜRK istihdamına ayrılması

11-Devlet arazileri içine yerleşmiş k.rtlerin o bölgelerden çıkarılması ve 2. bir yer verilmemesi

12-Büyük şehirlere vizeli giriş-çıkış getirilmesi

13-Belirlenen iş sahaları dışında hiçbir işle uğraşmamaları sağlanması(amelelik,çöpçülük...tabi ki bu topraklaradan atılana kadar)

14-Büyük şehirlerdeki k.rt mahallesi oluşumlarını yıkmak,bir arada bulunmalarını engellemek(k.rt itleri geçenlerde İstanbul Kanarya'da evini boşaltmak istemeyen bir arkadaşımın babasını tehdit ettiler...)
varoluş79 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.11.2007, 20:28   #34 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 15
BENCE BU YAZDIKLARINI YAPMAK HEM ZAMAN HEM HEM MADDİİ KAYIBA NEDEN OLURRR:)
HUN99 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.11.2007, 21:03   #35 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kartalTÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 148
cocukla colukla olacak is degil bu... basiretli insanlar bu ülkenin basina gecip adam gibi yönetirler geregini yaparlarsa karsi tarafin kac kisi oldugu önemsiz kalir. Kurtulus savasinda sayica üstündüler ne oldu?? 1 Türk dünyaya bedeldir deyip sonra nüfuslari fazla biz daha fazla olmaliyiz demek belki dogru ama uzun bir sürece yayilacak cözümdür.. Ama bizim o kadar zamanimiz yok...
kartalTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.11.2007, 22:34   #36 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 143
Alıntı:
varoluş79 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster

1-Emekli veya gelir düzeyi iyi olan ailelerin G.Doğu ve Doğuya yerleşiminin sağlanması

2-Orta Asyadaki kandaşlarımızın bu bölgelere iş olanakları sağlanarak yerleştirilmesi(k.rtlere iş vermemek şartıyla)

7-k.rt çocuklarına küçük yaşta (4-5 yaşlarında gerekirse k.rt çocukları ailelerinden alınmalı) TÜRKÇÜ düşünce eğitimi verilmeli

8-Hastanelerde k.rtlerden gen örnekleri alınmalı(k.rtler doğurdukları çocukları çocuğu olmayanlara veya evlatlık olarak verebilir,bu konuya duyarlı olmalıyız)
Bu maddeler resmen saçmalık.

Orta Asyadan ve Türkiyenin batısından Türkleri güneydoğuya yerleştirirsek Orta Asya farsilere, Türkiyenin batısıda kürtlere kalır.

7 ve 8. madde ise resmen devşirmeciliği savunmaktır. Hiçbir Türk ailesi kürde benzeyen çocuk istemez. Sen kürde benzeyen çocuk istermisin?
kutmete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.11.2007, 22:37   #37 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,351
Alıntı:
varoluş79´adlı üyeden Alıntı

Türkçülüğü kurallarını bilmiyorsan burada ahkam kesmeye kalkma. Senin ve senin gibilerin saçmalalıklarına katlanmak zorunda değilz. Sen git bir kıro çocuğunu evlat edin.
Alt 18.11.2007, 23:09   #38 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 644
Alıntı:
OSMANLI'NIN YAPTIĞI DEVŞİRME POLİTİKASINIMI İZLEMEMİZİ İSTİYORSUN?
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.11.2007, 22:21   #39 (İleti Bağlantısı)

Arkadaşlar bu devşirmecilik değildir!

Biraz önce forumda gezinirken dünyanın 27 ülkesinde bizleri öcü olarak tanıttıklarını okudum.Evet,biz CESARETİMİZLE öcü,BASİRETİMİZLE önder,KİMLİĞİMİZLE evrenin en asil soyuyuz.
Forumdaki tüm başlıklarda hep haklı tepkiler var,çözüm nedir?

Bakın arkadaşlar dünya hergün yeniden değişerek dönüyor,o halde bizlerinde SİYASİ davranış modellerimizi güne adapte etme gereksinimimiz doğuyor anlamına gelmez mi?
Yukarıda devşirme politikasından bahsetmişsiniz....KESİNLİKLE HAYIR orda ifade edilen şey TÜRKÇÜLÜK öğretimiydi oysa devşirme modelinde DİN temel alınmıştır.
Birde şöyle düşünelim k.rtler kendilerini "BİZİM VATANIMIZIN PATRON" ları olarak görmüyor mu? Cevap:Evet
O zaman onların nesillerine patronun kim olduğunu nasıl öğreteceğiz bu saatten sonra ki;adamlar ülkenin her yerindeler.Bence yeni nesillerinin eski nesillerle irtibatı kesilirse,en azından bu yönde birşeyler yapılırsa onları onların eliyle kontrol edebiliriz.....tabi ki PATRON BİZİZ!

Bu tür siyasi aktiviteler sovyet yönetiminde TÜRK DEVLETLERİ'ne uygulandı.Sonuç;hangi KANDAŞIMIZA sorarsanız sorun ekonomik yönden o dönemde daha iyi olduklarını söyleyip,sovyetleri arıyorlar.

Otağ yöneticisi KANDAŞIM Gökhan TÜRK'lerin tarih boyunca tarifi yanlış olmazsa(arapça olduğu için)İLM-İ SİYASET'i bilmediklerinden,DOSDOĞRU olduklarından kaybettiğini biliyoruz.Unutma bizi bugün köleleştirmeye çalışan emperyalistler,bizim VATANIMIZI'n (onlara göre haritasını) 1920'de zaten çizmişlerdi,bölme çalışmalarına başlamışlardı.Şimdi ki durum nedir?Bölme çalışması değil HEPSİNİ k.rt ülkesi yapma çalışmasıdır.Eee o zaman SOYKIRIM yapmadan nasıl çözüm üreteceğiz?Benim veya senin bu yazıyı yazmamızla ne olacak?Ama o .tlere asıllarını unutturmak,TÜRK'lere hizmet etmeyi sadece onlara değil TÜM DÜNYA'ya öğretmek DEVŞİRMECİLİK mi oluyor?Koyalım zorunlu TÜRKÇÜLÜK dersi!Onların yetiştirdiği her enik bize düşman değil mi?Biz onları onlara düşman niye yetiştirmiyoruz?

Kutmete kandaşım başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde 300000 civarında KAÇAK orta asya Türkü olduğunu sanırım bilmiyorsun.Ben zaten elimizde hazır bulunan insanlardan bahsediyorum.Bu kaçak gelenler ülkemizde 300-... dolara çalışıyor.Bu kaçaklardan 2 şehir kurulur veya ara bölgelere yerleştirilebilir.Unutma bu ülke 90'lı yıllarda 250000 civarı malum soydan bu ülkeye ithal etti.Şimdi soru şu:biz sadece soyumuzu türeterek mi üstünlüğümüzü koruyabiliriz yoksa EN ASİL IRK'a nasıl hizmet edileceğini her şekilde uygulayarak mı?
Ben bütün insanların BİZE hizmetinin temelinden bahsediyorum lütfen iyi anlayın.
Karamanoğlu kandaşım bugünlerde .tçe ders seçmeli olacak ve TÜRKLER bile bu dersi bilinçsizce(ülkede konuşuluyor diyerek) devşirilme yoluna gidilecekken,biz yıllardır sahip olduğumuz imkanların nasıl heba edildiğinin derdine yanacağız.Yılardır onlarla evlene evlene zaten devşirilmedik mi?(burada bulunan insanları ayrı tutarım)
Gen örneklerinden bahsetmiştim;evet gen örnekleri alınmalı ve bu vatanda yaşayan her enik fişlenmeli bizlerden ayrı tutlmalı,eşit hak diye bişeyi onları daha tam tespit etmeden her zaman onlara sağlamış olacağız.
Alt 19.11.2007, 22:32   #40 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,949
Alıntı:

Biraz önce forumda gezinirken dünyanın 27 ülkesinde bizleri öcü olarak tanıttıklarını okudum.Evet,biz CESARETİMİZLE öcü,BASİRETİMİZLE önder,KİMLİĞİMİZLE evrenin en asil soyuyuz.

Bakın arkadaşlar dünya hergün yeniden değişerek dönüyor,o halde bizlerinde SİYASİ davranış modellerimizi güne adapte etme gereksinimimiz doğuyor anlamına gelmez mi?
Yukarıda devşirme politikasından bahsetmişsiniz....KESİNLİKLE HAYIR orda ifade edilen şey TÜRKÇÜLÜK öğretimiydi oysa devşirme modelinde DİN temel alınmıştır.
Birde şöyle düşünelim k.rtler kendilerini "BİZİM VATANIMIZIN PATRON" ları olarak görmüyor mu? Cevap:Evet
O zaman onların nesillerine patronun kim olduğunu nasıl öğreteceğiz bu saatten sonra ki;adamlar ülkenin her yerindeler.Bence yeni nesillerinin eski nesillerle irtibatı kesilirse,en azından bu yönde birşeyler yapılırsa onları onların eliyle kontrol edebiliriz.....tabi ki PATRON BİZİZ!

Bu tür siyasi aktiviteler sovyet yönetiminde TÜRK DEVLETLERİ'ne uygulandı.Sonuç;hangi KANDAŞIMIZA sorarsanız sorun ekonomik yönden o dönemde daha iyi olduklarını söyleyip,sovyetleri arıyorlar.

Otağ yöneticisi KANDAŞIM Gökhan TÜRK'lerin tarih boyunca tarifi yanlış olmazsa(arapça olduğu için)İLM-İ SİYASET'i bilmediklerinden,DOSDOĞRU olduklarından kaybettiğini biliyoruz.Unutma bizi bugün köleleştirmeye çalışan emperyalistler,bizim VATANIMIZI'n (onlara göre haritasını) 1920'de zaten çizmişlerdi,bölme çalışmalarına başlamışlardı.Şimdi ki durum nedir?Bölme çalışması değil HEPSİNİ k.rt ülkesi yapma çalışmasıdır.Eee o zaman SOYKIRIM yapmadan nasıl çözüm üreteceğiz?Benim veya senin bu yazıyı yazmamızla ne olacak?Ama o .tlere asıllarını unutturmak,TÜRK'lere hizmet etmeyi sadece onlara değil TÜM DÜNYA'ya öğretmek DEVŞİRMECİLİK mi oluyor?Koyalım zorunlu TÜRKÇÜLÜK dersi!Onların yetiştirdiği her enik bize düşman değil mi?Biz onları onlara düşman niye yetiştirmiyoruz?

Kutmete kandaşım başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde 300000 civarında KAÇAK orta asya Türkü olduğunu sanırım bilmiyorsun.Ben zaten elimizde hazır bulunan insanlardan bahsediyorum.Bu kaçak gelenler ülkemizde 300-... dolara çalışıyor.Bu kaçaklardan 2 şehir kurulur veya ara bölgelere yerleştirilebilir.Unutma bu ülke 90'lı yıllarda 250000 civarı malum soydan bu ülkeye ithal etti.Şimdi soru şu:biz sadece soyumuzu türeterek mi üstünlüğümüzü koruyabiliriz yoksa EN ASİL IRK'a nasıl hizmet edileceğini her şekilde uygulayarak mı?
Ben bütün insanların BİZE hizmetinin temelinden bahsediyorum lütfen iyi anlayın.
Karamanoğlu kandaşım bugünlerde .tçe ders seçmeli olacak ve TÜRKLER bile bu dersi bilinçsizce(ülkede konuşuluyor diyerek) devşirilme yoluna gidilecekken,biz yıllardır sahip olduğumuz imkanların nasıl heba edildiğinin derdine yanacağız.Yılardır onlarla evlene evlene zaten devşirilmedik mi?(burada bulunan insanları ayrı tutarım)
Gen örneklerinden bahsetmiştim;evet gen örnekleri alınmalı ve bu vatanda yaşayan her enik fişlenmeli bizlerden ayrı tutlmalı,eşit hak diye bişeyi onları daha tam tespit etmeden her zaman onlara sağlamış olacağız.

Sen düşünerek mi yazıyorsun? 1000 yıl geçmiş ve kürtler, kürtlüklerini unutmamışlar da, milli bilinçlerinin hat safhaya ulaştığı bugünlerden sonra mı unutacaklar? Diyelim ki, kürtler, kürtlüklerini unuttu. Peki, kendilerini ne olarak bilecekler? Yanıtın, "Türk" olarak şeklinde olacaksa, o zaman desene "Türk" sanılan aşağı bir topluluğun genleriyle bizim üstün genlerimiz kırılacak..

Bu otağda mantıklı şeyler yazın. Belki bugün bu otağdan Türkçülüğü doğru bir biçimde öğrenecek bir Türk genci yarın Genelkurmay Başkanı olacak. İnsanların kafalarını çapulcu ve kızılca soysuzların safsatalarıyla karıştırmayın.

Ayrıca ilm-i siyaset dediğin; namertliğin, takiyyenin ve dönekliğin gerçek adı olan kavram, siyaset yaparken veya iktidarda iken olur; o da bize terstir. Biz, en fazla taktik siyaset izleriz.
Alt 19.11.2007, 23:28   #41 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Sen düşünerek mi yazıyorsun? 1000 yıl geçmiş ve kürtler, kürtlüklerini unutmamışlar da, milli bilinçlerinin hat safhaya ulaştığı bugünlerden sonra mı unutacaklar? Diyelim ki, kürtler, kürtlüklerini unuttu. Peki, kendilerini ne olarak bilecekler? Yanıtın, "Türk" olarak şeklinde olacaksa, o zaman desene "Türk" sanılan aşağı bir topluluğun genleriyle bizim üstün genlerimiz kırılacak..

Bu otağda mantıklı şeyler yazın. Belki bugün bu otağdan Türkçülüğü doğru bir biçimde öğrenecek bir Türk genci yarın Genelkurmay Başkanı olacak. İnsanların kafalarını çapulcu ve kızılca soysuzların safsatalarıyla karıştırmayın.

Ayrıca ilm-i siyaset dediğin; namertliğin, takiyyenin ve dönekliğin gerçek adı olan kavram, siyaset yaparken veya iktidarda iken olur; o da bize terstir. Biz, en fazla taktik siyaset izleriz.
1.1000 yıldır neden unutmadılar?Yada neden bugüne kadar yaşadılar? bu soruyu aslında ben sormalıyım.
2.IRKIMIN kırılmasından değil IRKIMA hizmetten bahsettim.Hiçbir zaman kız alıp vermekten veya TÜRK olduklarının öğretilmesinden bahsetmedim(size teşekkür ederim) TÜRK-.t evliliklerinin yasaklanmasını eklememiştim.
3.Genel Kurmay Başkanı olacak O ASİL GENÇLER bu OTAĞDAN yetişecek adım gibi eminim.Bizler onları kardeş edebiyatıyla hiçbir zaman yetiştirmeyeceğiz.
Yazdıklarımın iyi okunmasını isterim.
4.İlm-i Siyaset'ten kasıt kıvırmacılık değil,IRKIMIN çıkarını kollamaktan kasıt olunandır.Kelime anlamı "Siyaset yapabilme" diye değerlendirilmelidir.

Evet BOZKURT KANDAŞ sanırım geleceğin G.K.B.'larını sizin tabirinizle TAKTİK SİYASETİ burada üreterek yetiştireceğiz.Tabi ki yanlış saptamalar olacaktır.Otağımız niçin var?
Eleştirileriniz için teşekkür ederim.....
Alt 19.11.2007, 23:39   #42 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,949
Alıntı:
1.1000 yıldır neden unutmadılar?Yada neden bugüne kadar yaşadılar? bu soruyu aslında ben sormalıyım.
2.IRKIMIN kırılmasından değil IRKIMA hizmetten bahsettim.Hiçbir zaman kız alıp vermekten veya TÜRK olduklarının öğretilmesinden bahsetmedim(size teşekkür ederim) TÜRK-.t evliliklerinin yasaklanmasını eklememiştim.
3.Genel Kurmay Başkanı olacak O ASİL GENÇLER bu OTAĞDAN yetişecek adım gibi eminim.Bizler onları kardeş edebiyatıyla hiçbir zaman yetiştirmeyeceğiz.
Yazdıklarımın iyi okunmasını isterim.
4.İlm-i Siyaset'ten kasıt kıvırmacılık değil,IRKIMIN çıkarını kollamaktan kasıt olunandır.Kelime anlamı "Siyaset yapabilme" diye değerlendirilmelidir.

Evet BOZKURT KANDAŞ sanırım geleceğin G.K.B.'larını sizin tabirinizle TAKTİK SİYASETİ burada üreterek yetiştireceğiz.Tabi ki yanlış saptamalar olacaktır.Otağımız niçin var?
Eleştirileriniz için teşekkür ederim.....

1000 yıldır kürtleri asimile edebilme adına uygulanmayan taktik veya siyaset kalmış mı? Bu sorunun cevabını, bu tezi ortaya atan vermeli ve tezinin doğruluğunu kanıtlamalıdır.

Kürtleri, kimliklerini unutturarak -bildik nüfus ve üreme oranlarıyla-, karışım olmadan kullanmak nasıl başarılacak? Onları ayrı bölgelere yerleştirmeden kısaca tecrit etmeden yalnızca kullanmak nasıl olacak?

Bu sorulara mantıklı bir yanıt veremiyorsan, tezin safsatan öteye gitmez.
Alt 20.11.2007, 04:41   #43 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Tarkan_26 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
Alıntı:

kürtleri asimile edemezsiniz ve zaten bu pislikleri kim asimile etmek isterki? Bizden uzak dursunlar.

Bir tek cözüm var: bu kürtleri sinir disi etmemiz lazim, yoksa illerde üstümüze gelecekler. En iyi yer güney Iran'dir.

Kürtlerin arasinda büyüdüm ve bu ikiyüzlü pis herifleri cok iyi tanirim. Kendileri bile bana resmen söylüyorlar: "20, 30 sene sonra türkleri öldürecegiz".
Tarkan_26 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.11.2007, 06:00   #44 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 576
Alıntı:
Bu Sovyet yönetiminde değil; genel olarak tüm sosyalist ülkelerde geçerli.Bulgaristan'daki Türklere de sorsan eski rejimin ekonomik anlayışını beğeneceklerdir; çünkü çalışmak zorunlu idi.Herkesin evinde televizyonu yoktu ya da lüks koltukları... Dışarıdan bakıldığında hepsi fakirdi; ama ekonomik yönden rahattılar; çünkü herşey ucuzdu.Şimdi işsizlik var, herkesin TV'si, yeni koltukları var; ama mutlu değiller.Ellerindeki para arttı; ama çok daha fazla oranda hayat pahalılaştı.

ANCAK

Bulgaristan'daki Türkler'e hangi halde olmayı isterseniz dersen çok yüksek oranda şimdiki hallerini isteyeceklerdir.Ekonomik olarak zor durumdalar belki; ama siyasal hakları arttı, eskiden yasak olan Türkçe artık serbest.Eskiden özlemle bekledikleri Türk kanallarını artık uydu ile rahat rahat izliyorlar.Bulgaristan'a gittiğimde hiç sıkıntı çekmiyorum.Sınırdaki polisler her soruyu inatla Bulgarca soruyorlar; ama bilmediğimi anlayınca (yardımcı olacak kimse yoksa) Türkçe konuşuyorlar.Marketler hep Türk malları ile dolu.Fırınlar, cafeler, restoranlar, eğlence mekanları hep Türklerin elinde.Belediyeler bile.

İşin diğer bir güzel tarafı ise orada kürt yok! Belki çingeneler var; ama çingeneler bile kürtler'den daha soyludur.En azından sokakları temizliyorlar, bir işe yarıyorlar.

Yalnız terazi hep iyi tarafa gitmiyor elbet.Kapitalist ekonomik anlayışın gelmesiyle birlikte düzensizlik artmış durumda.

Geneli böyle, doğduğum yer şu an %100 Türk barındırmasa da, yaşayanların ezici çoğunluğu Türk.

Konuya gelecek olursak...

Bu ekonomi ile düzelecek bir olay değil.kürtler bu ülkeden def olup gitmeli.Nereye gidecekse gitsinler; ama Türk bölgelerine değil.Gitsinler Suudi Arabistan'a, Amerika'ya gitsinler, İngiltere'de yaşasınlar.Tek bir kürt kalmayıncaya kadar göç etsinler.

İkinci olarak:

Alıntı:

7- Yanlış ötesi bir düşünce.Bununla nereye varacaksın? Sorun kürt'ün sadece düşüncesi değil kendisi.Sen ise Türkçü eğitimden bahsediyorsun.kürtleri de aramıza alırsak sentezci ülkcülerden ne farkımız kalır?Ayrıca kürtler zaten çocuklarını veriyor/kiralıyor, erkek olanlarını kapkaca,hırsızlığa; dişilerini ise anlatmaya gerek yok.

1- Bununla neyi amaçlıyorsun? Bölgeyi tamamen kaybettirmeyi mi? Onları sınırdışı etmeliyiz, hem de en uzağa...Güneydoğu ve D.Anadolu da bizimdir, Türk'ün toprağıdır.Pire için yorgan mı yakalım !!?

8- Kürtlerin gen örnekleri, yalnızca deneysel amaçlarla alınabilir.Aynı zamanda kürtleri kullanarak bilimsel deneyler de yapılabilir.İnsana en yakın varlık onlar.Sonra zaten maymun geliyor.Neden kürtleri besleyelim ki? Kürt besleyeceğime evimde köpek beslerim daha iyi.En azından sahibine sadıklar, sen bir kürt'ü yetiştir büyüt ve sonunda nasıl hainlik edeceğini tecrübe etmiş olursun.Artık seni kazıklar mı, öldürür mü bilmem.

Teorilerin çok mantıksız.Resmen kürtleri koruyalım da besleyelim diyorsun.Bunlar zaten yapılıyor, olmayan bir şey göster.
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.11.2007, 13:09   #45 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

saf_kan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 3
Yukardaki arkadaş yanlış düşünüyor olabilir ama bir felsefeyi eleştiri yaparak öğretemezsiniz.Bence kürtleri altetmemizin tek yolu insanları eğitmek ve onları yönlendirmektir.Bunu yaparken de onların olmak isteyeceği ve güçlü ve ılımlı bir insan portresi çizmektir.
saf_kan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler