![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Galatasaraylı olarak yurt dışında tüm Türk takımlarının destekliyorum, ancak yurt içinde de ayrıca Beşiktaş'a ikinci takımım diyebilirim :) Busırada 81-82-83 pankartı aslında hepimizin içinden geçen bir şey, ancak bazı barış budalalarının kınamalarına maruz kalmamak için bazen dile getirmiyoruz. Hislerimize tercüman olan bu arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim. TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Musul ve Kerkük'ün yanı sıra rumlara peşkeş çekilmeye çalışılan K.K.T.C.'yi de bir gece ansızın Türkiye'ye bağlasak daha güzel olur bence.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Ayrıca bu konu'yu futbol'a çevirmemeliydin. |
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ayrıca Beşiktaş Çarşının liderinin ermeni olduğunuda belirtmek isterim. Genelleme yapmıyorum sadece birbirinden kopuk yaklaşımlar olduğu için söylüyorum
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Musul Kerkük sadece ilk adım olur...
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çarşı grubu amblemindeki anarşist işareti, çeşitli zamanlarda dillendirdiği kominist söylemleri, çoğunun zaman zaman giydikleri che adlı koministin tişörtleriyle ve ermeni döküntüsü allen adlı başıyla ne olduğunu tescillemiş bir taraftar grubudur ve beşiktaşlılar içinde en etkin olanıdır. bence Türk soylu beşiktaşlılar bu çarşı ayıbını temizlemelidirler içlerinden en kısa sürede, yoksa insanlar çıkıp genellemelerde bulanabiliyor ve sanki tüm beşiktaş vatan haini gibi gereksiz söylemler çıkabiliyor ortaya.
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bunlar yüzünden milleti kendimizden soğutmayalım. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Uzun süren aradan sonra aranizda bulunmanin sevinci icerisindeyim ve gözlerimi kamastiran, yüremigi oksayan bu konuya rastlamak beni cok mutlu etti!
Umarim bu gibi akinlar cogalir! Tanri Türkü Korusun!
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hedefimiz elbette ilk önce Basbug Atatürk`ün de oldugu gibi Misak-i Milli olmalidir. Fakat daha sonra Türk`ün atalarinin yasadigi heryer bizim Turanimiz olmalidir. Ben Misak-i Milli`ye ulastigimizi görürmüyüm bilinmez. Fakat onun icin calismanin, onu oturdugu yerden bir katkisi olmadan görebilen, ot gibi yasayan capulcular ve yobazlardan daha yüce bir duygu olacagina eminim.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|