![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O değil de kanı bozuk en az 107 tane kaydı var youtube denen sitede. çünkü hoca 107 diye bir kayıt da vardı...
demek bunu izleyen dinleyenler var gerçekten. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Yobazlar bazen o kadar coşuyor ki anlatırken , o anda alkol aldıklarını bile düşünüyorum.
Bunlardan bahsetmekten yorulduk artık.Elebaşları hain oldukları kadar ucuzlar, para kimdeyse ona dönerler.Din,islam,şeriat diye böğürürler; ama gâvur dedikleri İngilizlerle , Yunanlarla, Fransızlarla işbirliğinden hiç sakınmazlar |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şereften,namustan ırzdan yoksun itler,arabın kültürünü benimsediğini nasılda bağırıyor,onun kültürüne de,kutsalına da tüküreyim.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
SENİN O TİPİNE TÜKÜREYİM PİS YOBAZ SENİ SEN VE SENİN GİBİ TÜRK DÜŞMANLARININ SONU İDAMDIR PİS ÜMMETÇİ
BİR DE NEVRUZ BAYRAMINA kafir bayramıdır diyor NEVRUZ TÜRKLERİN ERGENEKON DESTANI'NI ANLATIR |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu yobaz gibi daha bir sürü gerizekalı sokaklarımızda dolaşmakta.
Türkçülük gibi yüce bir fikriyat hızla yayılamazken bu yobazlık hastalığı salgın gibi yayılmakta. Bunu ben konakçı faktörlerinin uygun olmasına bağlıyorum.Bu beyinsiz mahlukatlardan cıkan refleksler (asla fikir değil çünkü fikirler ancak beyinde üretilebilir) ne yazıkki Türk budunun kaybettiği kültürünün yerine koyduğu disiplin tarafından kabul görmekte. Türk budunu bilimsel olan özkültürüne dönene kadar bu yobaz ve benzerlerinin ardı arkası kesilmeyecektir. Zemin müsait arkadaş.... |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bukadar olur!!!
Söyleyecek bir söz bulamıyorum... Senin uzattığın o sakalına tü.... ben ümmet p...!!!
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
kisiilik yoksunu kültürsüz pis yobaz
ben senin suratına tüküreyim Türk'ün bayramına dil uzatmış bir de |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
senin o sıfatın da hayır yok yobaz yobaz nur yok yüzünde assalık herif
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Konu'ya gelirsek; Atsız Ata'nın da dediği gibi Kuran Muhammed'in uydurmasıdır,ve doğal olarak da sadece Araplar için yazılmıştır..... TÜRKLÜKLE hiç bir alakası yoktur,olamaz da..... Ama Başbuğ Atatürk'ten sonra ki bazı Ümmetçi Hükümetler ve Arap Evliyaları yüzünden Milletimiz bunlara esir oldu..... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| konuşuyor , yobaz |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|