![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bazıları bu küçük çocuk kadar bile olamıyorlar!!!
Bayram harçlıklarını biriktirdi. Mehmetçik'e bağışladı. Paşa'ya bu mektupla iletti...
İzmir'de 4. sınıf öğrencisi Rabia Şerife Yıldırım, bayram harçlıklarından biriktirdiği parayı, Mehmetçik Vakfı'na verilmek üzere Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a yazdığı mektupla gönderdi. İŞTE O MEKTUP Ve bazıları hala Türklüğünden utanmakta, Türk lafı ağzından çıkmamakta.Ey devletin büyükleri bakında biraz bu gencecik kızdan biraz örnek alın....
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tüylerim diken diken oldu. TÜRK soylu olmanın değerini anlayamayan milletimin uyanmasını istiyorum artık. Mektubu okumamızı sağladığınız için teşekkür ederim.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu küçük kız umarım bilincini kaybetmeden büyür.
Tanrı kendisine ve ona yol gösteren, gösterecek olan dedesine uzun yaşam versin. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İşte bu milli mücadele bilincidir!
Böyle bir çocuk yetiştirdikleri için ailesini kutlarım.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Helal olsun kardeşime,işte Türk genci böyle olur.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Adeta tüylerim diken diken oldu. Nasıl gururlandım, nasıl duygulandım anlatamam. Üstün Türk ırkının bu üstün çocuğunu tanımak, görmek istedim doğrusu. Helal olsun!..
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
YAŞA KÜÇÜK KARDEŞİM İŞTE BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN DEDİĞİ TÜRK GENÇLİĞİ BUDUR
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benim de 7 yaşında bir kız kardeşim var ve ona aynı şekilde ufak yaştan öğütler veriyorum. Tıpkı bu ablası gibi Türkçü bir gelecek olması için. Her kuşağın bir öncekinden daha da iyi olması için kendi evlatlarımızı da çok iyi bir şekilde yetiştirmemiz gerekir.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Birilerine örnek olur umarım ,Tanrım kardeşimizi korusun ve yardımcısı olsun umarım ileride yüksek mevkilere bu zihniyette ki kardeşlerimiz gelir...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Bu gün mitingimizde de küçücük bir kız çocuğu ezbere İstiklal Marşı okudu ve ağladı....
Halk'ta çok duygulandı... Yeni yetişen TÜRK nesli harbi yetişiyor... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bazıları , bile , bu , cocuk , kadar , küçük , olamıyorlar!!! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|