![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ŞAMANIM,KAMIM.NE MUTLU BANA Kİ BANA BÖYLE YİĞİTLER ARASINDA OLMAYI KUTLU KILDIN.
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Adayı
|
Bu otağ varoldukça eminimki benim gibi birçok genç gerçek bir Atsızcı olmak için mücadele gösterecektir.
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Otağın birinci yaşı kutlu olsun nice senelere..
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İnsanın güçlü türü; Türk bu sitede kendini buldu. Yöneticilerin kararlılığı ile geleceğini de bulacaktır. Yıldan yıla, nice yıllara...
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Yanılmıyorsam 2003 yılıydı, ilk Nihalatsiz.org ile tanışmam.
Kısa bir süre sonra üye olmuş, rutin olarak yapılan temizlik operasyonlarından birinde sebebini bilmediğim ama muhtemelen ham ve toy fikirlerimiz yüzünden üyelikten çıkarılmıştım... Çokta üstelemedim birdaha üye olmayı, çünkü bana yetiyordu sitede ziyaretçi olmak bile.. Atsız Atayı ilk orada tanıdım.. Bana ne kadarda yakındı fikirleri, kimdi bu ? Benim ham ve olgunlaşmamış fikirlerimin, eksik kalan ne kadar yanı varsa, hepsini onda bulabiliyordum.. Belki yüzlerce Türk(tarih) üzerine eser okumuştum. Fakat hiçbirisi beni bu satırların sahibi kadar doyuramamıştı. Hazine bulmuş gibiydim.. Neredeyse tüm eserlerini Nihalatsiz.org sayesinde okuma fırsatı buldum.. Bozkurtların dirilişinde orta asyadaydım sanki, bende İlteriş kağanın çerisiydim, Urungu bendim adeta.. Plevne de osman paşanın ''Türk direnişi'' ile Balkan harbinde arnavut komutanın teslimiyetini artık daha iyi anlıyordum.. Artık, her milliyetçiyim dediğimde ''Demek ülkücüsün'' diyenlere, zoraki bir kabullenme değil, aksine verilecek cevabım vardı. ''Ben ülkücü değil Türkçüyüm'' diyebilecektim... Benliğimi bulmuştum sonunda, fikren ve bedenen ait olduğum oluşumun içerisindeydim... Oğlum olduğu zaman, adı ne olsun diye bana sorduklarında, Kağan olsun derken, ilk aklıma Nihalatsiz.org sayesinde okuma fırsatı bulduğum Bozkurtların dirilişi geliyordu.. Sayenizde çok şey öğrendim.. En önemlisi Atsız Atayı tanıma fırsatı buldum.. Aradan yaklaşık 5 seneye yakın bir süre geçti.. Hayatıma ve Nihalatsiz.org a, 2 seneyi biraz geçkin sürelik, verdiğim aradan sonra tekrar geldiğimde Atsizcilar.com ile tanıştım. Tanrı izin verir, güç verir, kuvvet, sağlık verirse, Türkçülük bayrağını yere düşmeden kaldıracak ve bayrağı devralacak, layığıyla taşıyacak birilerinin olacağını Atsizcilar.com da daha iyi anladım.. Böyle bir minnet ve teşekkür yazısını yazmak, Atsizcilar.com un 1'nci yaşına denk gelmesi apayrı bir güzellik oldu... Nihalatsiz.org ve Atsizcilar.com bünyesinde, gerek site tasarımı, gerek yönetici sorumluluğunda, gerek üye vasfında Türkçüleri bilgilendirme ve aydınlatma anlamında, emeği geçen tüm ırkdaşlarımın ellerine ve yüreklerine sağlık.. iyiki varsınız.. ------ Ne Mutlu, Türk Olana..! |
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Otağımız iyi ki var, daha nice yıllara... Benim gibi gençlerin yetişmesine emeği geçen tüm soydaşlarıma teşekkürler... Tanrı bilinçli Türk'leri korusun,yolumuz açık olsun...
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
|
teşekkürler atsızcı kandaşlarım
üzülerek söylemek gerkirse çok geç buldum sitemizi ancak gerçekten çok mutlu oldum atsız atanın yolunda böyle güzel bir bili kaynağının olması beni çok sevindirdi nice senelere dileği ile sevgi ve sayğılarımla
TÜRKÜZ TÜRKÇÜYÜZ ATATÜRKÇÜYÜZ YAŞASIN ATSIZCILAR |
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Emeği geçen herkese teşekkürler , Nice yıllara.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Emeği geçen her soydaşa sonsuz teşekkürler.Bu otağ sayesinde yalnış yoldaki Türkler gerçekleri görüp gerçek milliyetçi oluyorlar.
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yaşımız genç olsa da kendimizi bildik bileli çok izledik, Türklerin değerlerine iye olmayıp da bunları bir bir yitirdiğini. Dergisi oldu, iye olamadı, gazetesi oldu iye olmadı, bir iki adam bilinçlendirmek istedi onların da canına iye olamadı.Çok otağ gezdim, sentezcilerle çok karşılaştım, arı Türkçü olmayı beceremeyen çok insan tanıdım. Çoğundan kardeş masalı işittim. Günümüzde Türk'üm demenin sindirildiği sürede ırkçı olduğunu söylemekten çekinmeyen andalarımın yaşları ve yaşamları ulu olsun. Kanını taşıyandan başkasına inanmayıp Başbuğ Atatürk'ün yolundan giden ve Atsız'ı özümseyen kandaşlarım Türklüğün karargahından esenlikler diliyorum barınıza. Çerilik günlerimde olduğum bugünlerde aranızda pek bulunamasam da Tanrı yüreğinizdeki kutu yüreğimde birleştirsin. Sağlıcakla kalın.
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benimde otağa geleli uzun bir zaman olmamasına rağmen,burayı benimsedim otağımızın en önemli özelliği fikir üretiyor olması.Nette bir diger siteleri gezip baktığımızda hep aynı bilindik senaryolar.Türkçülük fikriyatının ilerde hakettiği yere geliceği görüşündeyim.
Otağımızın 1.yılı kutlu olsun.Nice yıllara...
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türkçü aleme ve Türk alemine kutlu olsun.
Önemli büyük bir görevi var bu otağın ve en mükemmel şekilde görevini yerine getiriyor. Çok olmasada uzun bi süre bu forumdayım diyebilirim yaklaşık 9 10 ay toplam 3 üyeliğim iptal edildi ve her seferindede olması gereken yapıldı birinde osmanlının 600 yıllık ömrü boyunca Türkçülükle ilgili brşeyler yapıldığını iddaa etmiştim bana böyle birşey olmadı dendi ve ispat edemezsem üyeliğimin sonlandırılacağı söylendi gerçekdende hiç bir kanıt bulamadım, 600 700 yıllık bi süre içinde Türkçülük adına yapılmış hiç bir şey bulamadım Ve senelerce çeşitli alanlarda yoğun bilgi birikimim olmasına rağmen yeterli olmadığımı görüp karşımdakilerin ne denli bilgili olduğunun farkına varıp bundan mutlu oldum forumdan atılmama rağmen. İkinci atılışım Türkçülüğe ve herhangi birşeye en ufak karşıt veya hatalı bir cümlem olmamasına rağmen forumdan atılan birinin yorumuna gönderme yapıp benide atarlar şimdi demem oldu burdada hata bende idi gereksiz bir yazıydı burda demokrasi tartışmıyoruz. üçüncüsü Kaplan ismiyle yaptığım bir yorum orda biraz kırgınım uzun süre foruma yorumlar yaptıkdan sonra cenk adlı kişinin bir tv programına çıkması ve Türkçülüğü rezil etmesinden sonra bu işin mazereti yok o kişi oraya çıkacağına sizlerin çıkmasını dilerdim Türkçülüğü tanıtma adına büyük kayıpdır demiştim bu yorumumdan sonra yasaklandım her hangi bir sebeb belirtilmedi yasaklanmamda demekki yanlış anlaşılmışım bu 10 aylık süre içinde en büyük yanlışım ise Türkçü kardeşlerimle tanışışma hatta gelen davetlere cevap verememem oldu bunu fırsat bilip Türkçülük adına yapabileceğim ne varsa yapmaya hazır olduğumu belirtmek istedim sadece bunun için bir başlık açmayı uygun görmedim Genelkurmayımızın bile Türkcü hissiyatlı kişileri göreve çağırdığı bir günde bu mesajı atmayı gerekli gördüm. Tekradan Türkçü düşünce adına forumumuzun 1 inci yılını Tüm Türk acununa kutlu olmasını dileğiyle. |
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Eski bir başlık olduğu ve ilk sayfaları incelemediğiniz için farketmişsiniz.
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu hata için özür dilerim aslında hatada değil çünkü neredeyse 1.5 seneden fazldır 2 sene belkide forumu takip ediyorum ilk baştada 2 senedir forumdayım yazmama rağmen son anda başlığı görüp 1 inci seneyi kutluyoruz yazısını okuyunca biraz şaşırdıkdan sonra demekki birşeylerde yanışlıyorum diyerek 10 ay kadardır forumdayım yazdım birazda aile toplantısında aldığım alkolun etkisi olsa gerek bunuda açıklamış oldum tüm içtenliğimle.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|