Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 31.10.2007, 03:37   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 127
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
AzerbaycanTurku adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu kürdolar her yere sızıyor ayrıca arnavutlar ve cerkezlerde hayli bosnakta var.Ben bilgi sunsun diyorum arkadas bana hakaret ediyor olacak iş değil.Sanırım yanlış yorumluyor
Türk ordusunda Türk olmayanlar belirli bir seviyeye kadar yükselirler. Türk Silahlı Kuvvetleri bizim gözbebeğimiz. Böyle saçma sapan iftiralara gülüp geçeceğine kararsız kalmışsın. Bence senden Türkçü olmaz.
Türkçü Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.10.2007, 04:20   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 34
Alıntı:
Türkçü Çeri adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türk ordusunda Türk olmayanlar belirli bir seviyeye kadar yükselirler. Türk Silahlı Kuvvetleri bizim gözbebeğimiz. Böyle saçma sapan iftiralara gülüp geçeceğine kararsız kalmışsın. Bence senden Türkçü olmaz.

Olayı senden olur benden olmaz seviyesine dusurup kimsenin tadını bozmak istemem.Ama kimsenin benim "Türkçülüğümü" tastik etmesine ihtiyacım yok.Bunu bir kabalık olarak görüyorum ve senin yanılgına düşüp benzer cümleleri sana geri iade edip cocukluğuna veriyorum.
AzerbaycanTurku Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.10.2007, 05:59   #18 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,242
Alıntı:
Olayı senden olur benden olmaz seviyesine dusurup kimsenin tadını bozmak istemem.Ama kimsenin benim "Türkçülüğümü" tastik etmesine ihtiyacım yok..
senin düşüncene göre ; genel kurmay başkanları TÜRK kökenli değil , kürt kökenli oluyorsa.....

TÜRK ORDUSU hakkında etrafındaki ne idüğü belirsiz kişilerin uydurma haberlerine inanıp , iftiralara ortak olursan...

senin TÜRKLÜĞÜN tartışılır..

çünkü her TÜRKÇÜ KAYITSIZ ŞARTSIZ MUTLAK SURETTE ORDU YANLISI OLMAK ZORUNDADIR...

bu şekilde bir düşünce tarzı ; bir TÜRKÇÜ'ye asla yakışmadığı gibi , TÜRK ORDUSU'nu lekelemek ve karalamak isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor.
bunu aklı başında olan , bilinçli her TÜRKÇÜ bilir..

şerefli TÜRK komutanlarına iftira etmek , TÜRK ORDUSUNU eleştirmek asla kabul edilir bir davranış tarzı değildir.

bu iletin nedeniyle derhal özür dilemen gerekirken , sağa sola laf yetiştirip , TÜRKÇÜ'lerle dalaşman senin gerçek kimliğini zaten ortaya koyuyor.

ya paranoyaksın , ya da kanı bozuk bir melez ...
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.10.2007, 13:11   #19 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkFatih adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 78
Bayrak asılması şu sıralar iyi olduğunu düşünüyorum ,h. dink öldüğünde kaldırın her yerden bayrakları insanlar proveke oluyor diyebilecek insanlar dahi türemişti televizyonlarda,şimdi en azından o bayrağa bakıp bunlara oy verenlerde utanır biraz .Bayrağımızın her yerde olmasını görmek gurur verici umarım bir uyanış doğurur.Kimisi Bayrağı kendi çıkarı için ya da gösteri amaçlı mı kullanıyor o kişilerin samimiyetsizliği anlaşılıyor zaten.
TürkFatih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.10.2007, 16:56   #20 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
KOCATÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
senin düşüncene göre ; genel kurmay başkanları TÜRK kökenli değil , kürt kökenli oluyorsa.....

TÜRK ORDUSU hakkında etrafındaki ne idüğü belirsiz kişilerin uydurma haberlerine inanıp , iftiralara ortak olursan...

senin TÜRKLÜĞÜN tartışılır..

çünkü her TÜRKÇÜ KAYITSIZ ŞARTSIZ MUTLAK SURETTE ORDU YANLISI OLMAK ZORUNDADIR...bu şekilde bir düşünce tarzı ; bir TÜRKÇÜ'ye asla yakışmadığı gibi , TÜRK ORDUSU'nu lekelemek ve karalamak isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor.
bunu aklı başında olan , bilinçli her TÜRKÇÜ bilir..

şerefli TÜRK komutanlarına iftira etmek , TÜRK ORDUSUNU eleştirmek asla kabul edilir bir davranış tarzı değildir.

bu iletin nedeniyle derhal özür dilemen gerekirken , sağa sola laf yetiştirip , TÜRKÇÜ'lerle dalaşman senin gerçek kimliğini zaten ortaya koyuyor.

ya paranoyaksın , ya da kanı bozuk bir melez ...
Bak kendini birsey sanan sığ beyninli.

Ordu yanlısı olmak demek orduda mevcut Türk dışı unsunlarıda savunmak demek değildir.Orduda Türk dışı unsurları neden sadece K.rt olarak değerlendiriyorsun? Boşnak yada arnavut olsa bu eleştiriyi yapmayacak mısın?Ben Yüzbaşı olan bir k.rt biliyorum kendi komutanımdı hemde.

İsterseniz Otağdan uzaklaştırın bu satten sonra umurumda da değil bu.Nedeni gelince senin gibi Türkçü olmayı sadece burda iki kelimeyi yanyana getirip özbe öz Türk olanlara "kansız" diyen sürüngenlerle ayni havayı solumak istemem.

Soruyorum sana !

İrtica denince yeri göğü titreten Ordumuzun k.rt meselesinde ayni davranışı görebiliyor musunuz ? Neden Sincanda tank yürütenler Diyarbakırda tank yürütmediler buna güçleri yok mu? Yoksa bu siyasi bir karar mıydı?

Neden Askerlerimi şehit eden ülkemi bölmeye çalışan bu kürdolara daha net tavırlar konulmuyor.Türkçülük forumda kürdolara " sizide geberteceğimiz günler gelecek" deyip yerinde oturmakta değildir.Bana cevap verip kanı bozuk diyene kadar gidip bir kanı bozğu gebertebilirdin.Ama sen paslaşacak sana pas atacak sonrada aynı pası geriye atacağın insanlar arıyorsun.Bunu olmayan sulanmış beynine sok.Ben Azerbaycan Türküyüm ve kanı bozuk değilim.Kanı bozuk olan sensin ki ona buna kanı bozuk diyorsun.

Orduda Türk olmayan unsurların olduğunu biliyorum.Bunu kabul edin yada etmeyin.Ama dileğim Türk olmayanların askere bile alınmamasıdır.Zaten kızdığım ve karşı çıktığım budur.

Üyeliğimi iptal ederseniz edin.Elbette Türkçülüğüm için kimseden "olur" almak zorunda değilim.Artık siteyin bir ziyaretci olmayacağım.Arkamdan yazacaklarınızın nazarımda zerre kadar değeride yoktur.Gerekirse bir forumda ben açarım Türkçülük forumda yazmaklada olmuyor.İcraat lazım icraat yazmaktan kolay ne var.

Samimi olan bütün Türkçü kardeşlerime saygılarımla.
Alt 31.10.2007, 17:11   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,038
AzerbaycanTurku, forumun bir üyesine kızmış olabilirsin ama bu yüzden neden siteye saldırdığını anlayamadım doğrusu.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.10.2007, 17:16   #22 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
AzerbaycanTurku, forumun bir üyesine kızmış olabilirsin ama bu yüzden neden siteye saldırdığını anlayamadım doğrusu.

Siteye saldirmiyorum yazdıklarımdan dolayı adam bana kanı bozuk diyor bundan daha onur kırıcı ne olabilir ? ve neden birileri bu adamlara mudahale etmiyor anlamiyorum.Beni uzaklastirirlar yada cezalandırırlarsa bunu anlar ve hak veririm.Ama bana kimse o sekilde hitap edemez !

Benim bu sitede kimse ile sorunum olamaz buraya yenide gelmiyorum uzun zamandir sadece okuyucuyum ve yenilerde yazmaya basladım.Ama bir kisinin zan ile ya oyle ya boylesin demesini kabul edemem ! Bunu site yönetimi de kabul etmemeli dostum
Alt 31.10.2007, 17:41   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
AzerbaycanTurku bir provakatör eğer provakatör olmasa konuyu bukadar uzatmaz ve saçmalamazdı. Foruma yazmaktan kolay ne varmışta, kendiside kurarmışta yahu burada o kadar atıp tutanlar nedense toplantı zamanındada hiç gözükmüyorlarmış(!)
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.10.2007, 17:46   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 895
Alıntı:
Bak kendini birsey sanan sığ beyninli.

Ordu yanlısı olmak demek orduda mevcut Türk dışı unsunlarıda savunmak demek değildir.Orduda Türk dışı unsurları neden sadece K.rt olarak değerlendiriyorsun? Boşnak yada arnavut olsa bu eleştiriyi yapmayacak mısın?Ben Yüzbaşı olan bir k.rt biliyorum kendi komutanımdı hemde.

İsterseniz Otağdan uzaklaştırın bu satten sonra umurumda da değil bu.Nedeni gelince senin gibi Türkçü olmayı sadece burda iki kelimeyi yanyana getirip özbe öz Türk olanlara "kansız" diyen sürüngenlerle ayni havayı solumak istemem.

Soruyorum sana !

İrtica denince yeri göğü titreten Ordumuzun k.rt meselesinde ayni davranışı görebiliyor musunuz ? Neden Sincanda tank yürütenler Diyarbakırda tank yürütmediler buna güçleri yok mu? Yoksa bu siyasi bir karar mıydı?

Neden Askerlerimi şehit eden ülkemi bölmeye çalışan bu kürdolara daha net tavırlar konulmuyor.Türkçülük forumda kürdolara " sizide geberteceğimiz günler gelecek" deyip yerinde oturmakta değildir.Bana cevap verip kanı bozuk diyene kadar gidip bir kanı bozğu gebertebilirdin.Ama sen paslaşacak sana pas atacak sonrada aynı pası geriye atacağın insanlar arıyorsun.Bunu olmayan sulanmış beynine sok.Ben Azerbaycan Türküyüm ve kanı bozuk değilim.Kanı bozuk olan sensin ki ona buna kanı bozuk diyorsun.

Orduda Türk olmayan unsurların olduğunu biliyorum.Bunu kabul edin yada etmeyin.Ama dileğim Türk olmayanların askere bile alınmamasıdır.Zaten kızdığım ve karşı çıktığım budur.

Üyeliğimi iptal ederseniz edin.Elbette Türkçülüğüm için kimseden "olur" almak zorunda değilim.Artık siteyin bir ziyaretci olmayacağım.Arkamdan yazacaklarınızın nazarımda zerre kadar değeride yoktur.Gerekirse bir forumda ben açarım Türkçülük forumda yazmaklada olmuyor.İcraat lazım icraat yazmaktan kolay ne var.

Samimi olan bütün Türkçü kardeşlerime saygılarımla.
Öncelikle bu otağda kimse seni yazman için zorlamıyor. Ama yazma ihtiyacı duyuyorsan kurallara uyacaksın. Eğer kurallara uymamaya devam edersen küfürü yersin. Çünkü senin gibiler küfür yemeden adam olmuyor.

Kural açık:

Madde 11/e Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere devletin kolluk güçleri ile emniyet ve istihbarat kuruluşlarını eleştirmek, mensupları aleyhinde söylemlerde bulunmak.

Zaten delikanlı olsaydın ''otağdan ayrılmak istiyorum'' dedikten sonra bir daha ileti eklemezdin. ''üyeliğimi iptal ederseniz edin'' dedikten sonra laf yetiştirmeye devam etmen senin karakterinin iyi gelişmediğini gösteriyor.

Üyeliğin iptal edilmiştir.
Balbal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.11.2007, 15:47   #25 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 95
Tabiki kullanan şerefsiz vardır memlekette şerefsiz mi yok çok o kutsal bayrağı kullanan da vardır elbet..
Boramir Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
Bayrağı , kullanılıyor , mu? , türk

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler