![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben 28 yaşında Türk bir bayanım. O esnada esir alınacağım aklıma düşsün son kurşunu düşmana sıkmam beynime sıkarım.
Başbuğ Atatürk'ün bir bildiği vardı ki Askeri Mekteplere Türk soyluların alınmasını emretmişti. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ben de 26 yaşın da bir TÜRK kadınıyım ve son kurşunu sıkmakta tereddüt etmezdim.
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir elde çay diğerinde sigara, 32 diş meydanda.. Bu fotoğraf zaten herşeyi özetliyordu. İlk başta inanamamıştım ama daha sonra gördük ki bu askerlerin hepsi hain. O kadar merminin arasında burunları bile kanamadan oradan nasıl kurtuldular? Gerçeklerin tamamen açıklanmasını beklemeyelim, herşey ortada artık!
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
"8 asker kaçırıldı" haberini duyar duymaz , hemen durumu anlamış ve yazmıştım.
"TÜRK ASKERİNİ ESİR ALMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR. ÖLÜR AMA ESİR OLMAZ. " demiştim. ayrıca bu 8 askerin orduda köstebek gibi çalıştığını ve birliğimizin yerini ve durumunu düşmana bildirmek suretiyle ihanet ettiğini , çekilen resimlerinde bunu alenen ispatladığını yazmıştım.. aradan günler geçti ve benim haklı olduğum ortaya çıktı.. şimdi dahada ötesini söyliyeyim... şehit olan 12 askerimizin sırrı ; bu 8 haindedir.. muhtemelen 12 askerimizi bizzat şehit edende bu 8 haindir.. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
işte ; asil bir TÜRK KADINININ onurlu davranışı budur. esir alınma ihtimali belirdiğinde , son kurşun bizzat kendi beynine sıkılmalıdır. hiç bir TÜRK ; yanıbaşında asker arkadaşları şehit olmuşken , çay sigara içip , sırıtarak etrafa poz vermez. |
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Olay iyice netleşiyor... İşte bugün gelen haberler:
"Teröristler, Dağlıca saldırısını iki aşamada gerçekleştiriyor. İlk aşamada 4 terörist, sınırımıza 6-10 kilometre mesafedeki Zap Vadisi'ndeki kamplardan 2 Doçka uçaksavarı yükledikleri katırlarla saldırıdan bir gün önce sınırımıza gelerek konuşlanıyorlar. 200 kişilik terörist grup (bir iddiaya göre 60) saldırı günü sınırımızdan geçiyor. Dağlıca taburu, yamaçta. İki hakim tepede taburu koruyan daha çok nişancı olarak adlandırılan öncü birlikler mevzilenmiş. Bu mevzilerde genellikle 30-40 arasında askerimiz bulunuyor. Saldırı, iki noktadan gelen 'savunmasızdır' mesajından sonra başlıyor. Bunlar asker veya korucu olabilir. Ancak bilgiyi aktaran şahıs, köstebeklerden birinin, gece görüş dürbününü kullanan bir er olduğunu söylüyor." |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Bahsi geçen 8 askerin 4 değil daha fazlası k.rt, herhalde konyalı olması birisi sonradan göç etmiş k.rt, G.antepli olan da k.rt memleketlerine bakıp Türk sanmayın sanırım en az 5 yada 6 civarında k.rt olanların sayısı...
onlar kanının gerektiğini yapıyorlar bizim mankurt lar ne zaman uyanacak, bu rezilliğin kepazeliğin ne boyutlara kadar geldiğini ne zaman görecek.. Başbakanını bile gürcü-rum dönmesinden seçecek kadar milli bilinçden yoksun bu millet.. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Umarım kürtlerin bu tür hâinlikleri "Türk-kürt kardeşliği" masalına inanmış zavallıları biraz olsun tefekkür etmeye sevk eder.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
8 asker kendisi mi gitti?
![]() Bölücü terör örgütünün kaçırdığı -kimi kaynaklara göre kurtarılan- 8 askerin kaçırılmadığı, kendilerinin gittiği yönündeki senaryolarla ilgili olarak ulusalcı yazardan şok bir iddia daha geldi. Hulki Cevizoğlu/Yeni Çağ 8 Kişi Kendisi mi Gitti?.. Türk Askeri’ni kaçıramadılar.. Geçen hafta, Türk Ordusu’na saldıran PKK görünümlü terör çetesinin içinde ABD askerlerinin olup olmadığını sormuştum. Bence bu kuvvetle muhtemel. Hâlen bu görüşümü koruyorum. TSK’nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) sınır ötesi operasyon yapmasını geciktiren ABD’nin, bu terör çetesi içindeki ABD unsurlarını -şimdilik- geri plana çekmeye çalıştığını, bunların deşifre olmasını engelleme peşinde olduğunu “tahmin” (!) ediyorum. İleri tarihlerde bu belgelendiğinde, kamuoyuna açıklanabilecek mi onu da merak ediyorum. Bu konuyu ortaya atmamdan sonra, çok tartışıldığını ve birçok gazeteci ile politikacının gündemine girdiğini görüyorum. MEHMETÇİK KAÇIRILMADI!.. Şimdi gelelim, PKK’nın “kaçırdığı” söylenen 8 askerin durumuna. Şunu kesine yakın söyleyebilirim ki (bir gazeteci tahmini), terör çetesi PKK, Mehmetçiği kaçıramadı!.. Peki bu 8 kişi PKK’nın elinde, bu nasıl oluyor?.. Nasıl olduğunu yakın zamanda resmi açıklamalarla öğreniriz belki. Bu 8 kişi, acaba kendisi mi gitti?.. Bu duyarlı konuda yanlışlık yapmamak için sorularla devam edelim. Şimdi olayı bir de düşman gözüyle değerlendirelim. Türk Ordusu’nun küçük düşürülmesi çalışmalarını öteden beri biliyoruz. Bu her düzeyde ve her olayda deneniyor. Hem içeriden hem de dışarıdan. Halkın gözündeki “en güvenilir kurum” olarak haklı yer edinen TSK küçük düşerse, zayıflamış da olacak. Ne yazık ki, içimizde bile bunu çok isteyenler var. O zavallılar bir ordunun ne anlama geldiğini bilmediği için, bu durumu “politikacının zaferi” olarak değerlendiriyor. Yani, onlara göre, Türk siyasetinde ordunun etkisi azalacak ve onlar mutlu olacak. (Diyelim ki bu oldu. Zayıf orduyla ne yapmak istiyorlar ki?) İç ve dış düşman, şöyle bakıyor olaya. Türk ordusu asıl görevinde bile başarısız iken, nasıl olur da diğer konularda görüş açıklar?.. Bakın, hem istihbarat alıp, 200 teröristin sınırdan girdiğini görmüyor, hem de 12 şehit veriyor ve hem de askerleri kaçırılıyor. Bunu söylemek ve söyletmek isteyenler, içeride köstebek ve işbirlikçi bulundurmaz mı?.. Bulundurur... (Nitekim, bazı görevliler, kritik bölgelerden geri çekil-medi mi?) ESİR ALMA GÖRÜNTÜLÜ OPERASYON!.. İç ve dış destekli “esir alma görüntülü” operasyon ile birçok kuş vurulacak ve şu hedeflere ulaşılacaktı; -PKK’nın politik uzantısı DTP’liler halka sevdirilecekti, “barış havarisi” görünümünde, arabuluculuk ederek Türk askerini sözde kurtarmış olacaklardı. -PKK muhatap alınmış olacaktı. - Ordu güçsüz duruma düşmüş olacaktı. - 8 kişinin ailesi terörist televizyonlarında (ki, bunları AKP Hükümeti hâlâ kapattıramadı) konuşturulacak, duygu sömürüsü yapılacak ve PKK’nın gücü tescillenecekti. (Bu televizyonlarda ailelerle röportajların yayınlandığını duyuyorum.) - Genelkurmay Başkanı istifaya davet edilecekti. - AB ve ABD’nin “dolma” kalemleri topçu atışı gibi, mürekkepleri ile sağı solu dövecek ve işgalcilere temizlenmiş bir saha hazırlayacaklardı. TÜRK MİLLETİ HEPSİNİ BİLİYOR.. Bu yazıyı yazdığım saate kadar, bu büyük hedeflere ulaşamadılar. Bundan sonra da çok zor. Çünkü, Türk Milleti bunların hepsini biliyor. Aslında benim yazdıklarımı da parça parça biliyor, bilmediğini hissediyor, ya da tahmin ediyor. Ben, kendi “tahminlerim” (!) ile hepsini birleştirdim sadece. 84. yaşını kutlayan Cumhuriyetimizin 85’ini görememesini istiyorlar. Gerçekten Cumhuriyetimizin “kurtuluş” ve “kuruluş” yıllarından sonraki en zor dönemleri yaşıyoruz. Her şeye rağmen, kutlu olsun..
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Tüm soyu kurutulncaya dek savasimiz sürecek!
"Bir avuc Türkcü" olsak bile "GÖNÜLLÜ ASKERIZ, kürtlere YETERIZ!" Irenc oyunlara gelen o zirvedeki ahmaklar, salaklar, ümmetci budalalari bunu anlasin... Onlarin dönemi bitecek TÜRkiye Türkcülük ile kükreyecek! Esenlikler |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Zaten sasiricak bi durum degil, bi biraz düsünün, biz kendi irkdaslarimizi baska bir halk icin öldürürmüydük? Kürtler neden kendi irkdaslarina öyle davransinlar ki. Yani: Her Kürt muhtemelen bir PKK yandasidir ve vatan hainidir, bazilari sadece korkudan acik söyliyemiyor, mesele budur. Bunlarin ihanet etmesi cok dogaldir aslinda.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
babam anlatırdı bizim zamanımızda soyu bozuga silah vermezlerdi der hep al verdilerde ne oldu hayinlar ortada bir türk askeri böyle konusmaz ölür ama esir olamaz
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kürtlerde bizimle aynı topraklarda yaşamak istiyorlasa ya o toprağın altınA Girmeye şimdiden başlasınlar yada bizim onları oraya gömeceğimiz günü beklesinler.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk ile barbut oyunu olmaz!Biz bu oyundan haberdarız zaten.k..t
Maymununa kim yataklık eder? Elbette diğer k..t. Mayından temzilenmiş bir yolun ,özellikle şanlı TÜRK ordusunun geçtiği bir yol iki hafta içerisinde tekrar nasıl mayınla dolu olur? Başbuğ Atatürk'üm , hastalığının iyice arttığı dönemde dahi doktorlara inat balkona çıkıyor,yaverine yazdırıyordu,acı ile yürürken. Bahsettiği dersim Tuncelidir. Yüce Türk dersimin geleceğini görüyordu.Emir buyurdu yokedilecek !dedi. Bugün o dersim-Tuncelide meydanda bir kadın heykeli var. O heykelin 3 polisimizi şehit eden bir kaltak k..t karısının heykeli olduğuna ne demeli? |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Başbuğumuz ne demişti?.
Ya İstiklal Ya Ölüm!!! Bunu idrak edememiş, yüreğinde hissetmeyen askere benim hangi durumda olursa olsun saygım olmaz olamaz. Çünkü ben bir Türk'üm Ayrıca yemin töreninde ''TÜRKLÜĞÜN ŞANINI VE ŞEREFİNİ CANIMDAN AZİZ BİLECEK İCABINDA VATAN VE VAZİFE UĞRUNDA HAYATIMI SEVE SEVE FEDA EDECEĞİME NAMUSUM ÜZERİNE YEMİN EDERİM'' denilmiyormu?. Türklüğün şanı şerefi böylemi korunuyor??? Yazıklar olsun öyle askere!!! Şehit ve Gazi olanlar nasıl oldu o zaman? onlar neden teslim olmadı?. Aralarında Türk varsa yazıklar olsun diyorum. k.rt ise zaten kendine ve genlerine yakışanı yapmıştır, Kahpelik!. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| askerlerin , belgesi! , ihânet , KÜRT , İşte |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|