![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Rezil bir açılım ama kürtleri kazanmak uğruna Türkleri kaybetmek denemez buna. Akp beş senedir kürtçülüğün en hasını yaptı ve aldığı oy ortada. Elin ordulu, samsunlu, aydınlı Türk'üde, batmanlı, diyarbakırlı, hakkarili kürdü de akp'ye oy verdi. Düz mantıktan gittiğimizde kim daha vericiyse en fazla oyu o alıyor herhalde...
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Baykal da kürtlerin oyu için çark etti.baykal Türk Milletinin önünde büyük prestij kaybetmiştir.kürtlerin hızla artan nufuslarına orantılı olarak baykalda pastadan dilimi kapmak istiyor.k.rtler Türk ün değil dostu kapıdaki köpeği bile olamaz.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gazinin kurduğu fırka bu değildi.Nazım hikmetofdan şiir bozuntuları nakşetmek,deniz gezmiş ile yüce Atatürk'ü aynı çerçevede göstermek türedi şimdi.
Alayı tamuya .Cehalet öçkün bir değerdir,Değeri değersizlikdir. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Baykal da saçmalamaya başladı
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kıroların amacı TÜRK ismini bu ülkeden silmek.Bu amaçla ilerlemeye çalışırken onların ekmeğine yağ sürmek ne demektir.TÜRKÇÜ ATATÜRKÇÜ bir parti kurulmalı.Öksüz kalmayalım.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRKÜN ruhunda geri adım atmak yok.Orta asyadan hiç durmadan gelmiş atalarımız.Yerinde saymak hatta geri adım atmak ne demektir! TÜRKÜN gücü yine var hatta atalarımızın durumuna göre daha iyiyiz babayiğitler, efeler daha güçlüyüz şimdi ben şu an güneydoğuda görevliyim daha dün pç kürtlerin mitinginde 'biz dünyaya meydan okuyoruz Türkiye kim ki' diye it gibi havlamalarını duydum baykal bunu duymuyormu bu ne biçim TÜRK siyaseti bu hiç BABAYİĞİT e yakışırmı?
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Baykal, MHP'nin Diyarbakır'dan aldığı %1'lik oya göz dikmiş anlaşılan. Yazık..
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ünüversite kontenjanlarını biz kullanmayıp ırakdan gelen şahıslara kullandırıcaz öyle mi?
Yok öyle yağma. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| baykal , da , etti!!! , pes |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|