![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Birkaç yeni çizimim daha...
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Göz, kaş ve alın kısmı başarılı. Çene kısmı ve dudakta da eksiklikler vae bence. Başarılar kandaşım.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu resim işine bayılıyorum ama elimden hiç gelmiyor. Nasıl çiziyorsunuz hayret ediyorum. Ben, ilkokul çocuklarının çizdiği bir ev, bir ağaç ve bir güneşi bile çizemiyorum. Ama bu tür kara kalem çalışmalarını çok beğeniyorum.
Elinize sağlık.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benimde aynen " Buğra Şad " ırktaşım gibi resim konusunda malesef hiç yeteneğim yok.
El yazım bile zor okunur... Burada resim ve karikatür çizmeye yetenekli olan ırktaşlarımdan bir ricam var.. Arap dölü ümmetçi yobazlar ; TÜRK'ün son BAŞBUĞ'suna alçakça saldırıda bulunuyor. Şahsi kanaatim ; misilleme olarak ; bu yobazlarla ilgili karikatür ve resim çizerseniz iyi olur. Yobazın hakaretine cevap ; onlara hakaret eden karikatürlerle veya resimlerle verilebilir.. örneğin ; arabın dötünü öpen yobaz....arabın kucağına oturan yobaz.... ilkelliği ve banazlığını gösteren yobaz....sapıklığını gösteren yobaz gibi.. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yetenekli arkadaşlardan benim ricam da, mesela Hülagü Han'ın oluk oluk arap kanı akıttığı zamanların resmedilmesi.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Çizim çok iyi olmuş soydaşım ,elleriniz dert görmesin.Bende böyle çizebilmek isterdim.
Bu tarz bir yeteneğiniz varken önceki iletilerde değerli büyüklerimin söylediği gibi ; Daha çok milli içerikli ,daha öfkeli ve misilleme yapan resimlere yönelmenizi rica ve tavsiye ederim. Saygılarımla ,TTK
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|