Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.12.2005, 23:56   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
TÜRKÇÜ DOSTLARINIZLA NASIL GÖRÜŞÜYORSUNUZ?

TÜRKÇÜLER ARASINDAKİ İLETİŞİMİN NASIL VE NE YÖNDE OLDUĞUNA DAİR BİR ANKETTİR.EN ÇOK KULLANDIĞINIZ ŞIKKI SEÇİN.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.12.2005, 00:18   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,976
Elbette Paltalk ve İnternet yoluyla gerçek arkadaşlıklar kurulur. Yüzyüze görüşmek gibi saçma ve anlamsız bir tanışma biçimi mi olur?
Gök Yeleli Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.12.2005, 00:25   #3 (İleti Bağlantısı)
Yörük Türk

Yörükoğlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 59
Ben internetsiz bir yaşam düşünemiyorum bile.Vazgeçemeyeceğim tek şey bilgisayarım.O benim elim ayağım herşeyim.Gerçekte olan kim var ki zaten.Gerçekte sesimiz çıkmıyor,bırakın internette bari sesimizi duyuralım.
Yörükoğlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.12.2005, 13:44   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 5
Bu soru gereksiz olmuş bence bilgi çağında yaşıyoruz internette herşey mümkün.Atatürk devrimlerini internet üzerinden tamamlayabiliriz,yaşasın Turana giden sohbet odaları,yaşasın internet forumları YAŞASIN!!! Budunumuzun ali gıran baş kesen Türkçüleri!

Yaşasın!
Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.12.2005, 13:46   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
Ben Hem Gerçek Hayatta Hem internette de görüşüyorum
Turkcu_Kemalist Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.12.2005, 14:29   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 14
Msn kullanmak,açtığında hiç bir siteye bakamayıp,tek bir yazı bile okuyamayıp amaçsız gevezelik yapmak demek... Çözüme gitmeyen yolda fazla konuşup,nefes tüketmek,karşımdakini sıkmak ya da onun hoşuna gitmesi için ordan burdan konuşmakta bana göre değil . Bu yüzden ilkokuldan beri dışlanmış biri olarak bu yaşa gelmiş olsam da , değişemedim.
Atalarımız,lak lak ederek vatan kazanmadı.Atalarımız forumlarda,paltalklarda haberleşmedi.Onlar en ilkel haberleşme yollarıyla vatan kurdular.Gizli mesajların nasıl yollandığını bilir misiniz? Önce askerin saçları tıraş edilir,kafasına mesaj yazılır,saçının yazının görünmeyeceği kadan uzaması beklenir,sonra yola çıkarılırdı.Gittiği yerde tekrar saçı kazınır,mesaj okunur,hoşa gitmeyen bir mesajsa,biz bugün nasıl kağıdı buruşturup atıyorsak,elçinin kafası uçurulurdu.
Bilmiyorum sizin fikriniz nedir ama,oldukça az kullanmaya çalıştığım teknoloji hayatımızı mahvetti ... Miskinleştik . Radyasyon dolduk . İlişkilerimiz bozuldu,asosyaliz,çekingenleştik,hayalperest olduk,korkaklaştık,attık tuttuk vurduk kestik dağıttık,bilgisayar oyunlarında devletler kurduk devletler yıktık .

Biz,Ankaralı Türkçüler,Kürde,Laza,Türk harici her topluluğa,her ırka karşı,genel başkanımızdan başka başkan,Atatürk'ten başka Başbuğ,Atsız Atadan başka bilge,yol gösterici tanımayan,"Ben ne kadar Türksem,Kürtte o kadar Türk;Kürt ne kadar Kürtse,ben de o kadar Kürdüm" (Aramızda bu cümlenin arkasında duracak tek kandaşım yoktur)diyenlerle işi olmayan Ankara Türkçüleri olarak ,kollarımızı sıvadık.Dualarınızla iyi şeyler yapacağız ama kararsısız ! Diyoruz ki,bıraksak vatan peşkeş çekilse,namus kalmasa kızlarımızda,toprak satılsa,Yunan kızlarımızı götürse,biz bilgisayarda kurduğumuz vatanımızı ve rumuzlarımızı korusak ..?
ÜstünTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.12.2005, 19:35   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 88
Alıntı:
Kurt Ata adlı Üyeden Alıntı
Ben internetsiz bir yaşam düşünemiyorum bile.Vazgeçemeyeceğim tek şey bilgisayarım.O benim elim ayağım herşeyim.Gerçekte olan kim var ki zaten.Gerçekte sesimiz çıkmıyor,bırakın internette bari sesimizi duyuralım.
vazgeçemeyeceklerini bir daha düşün,buradaklerin vazgeçemeyeceği başka şeyler var ve bu yüzden yırtınıyorlar.sanaldan çıkıp gerçeğe dönmezsek ne blgisayarın kalacak ne evin ne yurdun,tabi evini ve yurdunu ne kadar önemsiyorsun bilemem ama önemsediğin bilgisayarın olmayacak.
bizler teknolojiyi araç edindik amaç değil.
İLTERİŞ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.12.2005, 19:37   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
Alıntı:
Alptuğ Ulusçutürk adlı Üyeden Alıntı
Bu soru gereksiz olmuş bence bilgi çağında yaşıyoruz internette herşey mümkün.Atatürk devrimlerini internet üzerinden tamamlayabiliriz,yaşasın Turana giden sohbet odaları,yaşasın internet forumları YAŞASIN!!! Budunumuzun ali gıran baş kesen Türkçüleri!

Yaşasın!
:lol: :o :D
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.12.2005, 19:39   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Alptuğ Ulusçutürk adlı Üyeden Alıntı

Yaşasın!
barzani köpeğini internetten mi yokedeceksn,tayyiposu internetten mi devireceksin,apo köpeğini internetten mi asacaksın,ekonomiyi eğitimi sağlık sorunlarını internetten mi çözeceksin...
oh ne ala!! ne kadar kolaymış kandaşlarım bu iş!!
keşke internet 1915 de de olsaydıda yüzbinlerce şehit vermeseydik.!!!
çocuk oyuncağı değil bu işler..gaflettesiniz
İLTERİŞ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.12.2005, 23:16   #10 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Türkileri Kurtyiğit adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Elimden geldiğince yüzyüze görüşüyorum.İnterneti sadece haberleşmek için kullanıyorum.
Türkileri Kurtyiğit Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.12.2005, 12:31   #11 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kara Ozan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 34
MAALESEF VE GENELDE İNTERNETTEN...
Kara Ozan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.09.2007, 01:54   #12 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 58
Cevap: TÜRKÇÜ DOSTLARINIZLA NASIL GÖRÜŞÜYORSUNUZ?

Ben çoğu Kandaşlarımla yüz yüze konuşuyorum ve bir araya geldiğimizdede hep bu konuları konuşuyoruz. :) Bir keresinde tartışmamız o kadar büyümüştüki oturmuş olduğumuz kafede Türk kahvesi satılmıyordu...O tartışmanın ortasında ben sordum ve hayır cevabını alınca herkes o şiddetle kafe sahibinin üzerine yürümüştü ve adam gidip bize Türk kahvesi ikram etmişti.. :) Yani çoğu ırkdaşımla yüz yüze konuşuyorum..Bu gerekli olan hareketin daha kısa zamanda tetiklenmesi için daha iyi oluyor..Selametle.
ATİLLA-TORUNU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.09.2007, 02:10   #13 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ

Gürünay adlı üyenin kimlik resmi

Cevap: TÜRKÇÜ DOSTLARINIZLA NASIL GÖRÜŞÜYORSUNUZ?

Yazık ki kendim gibi insanlara sadece bu forumlarda rastlayabildim ben hep.O yüzdendir ki dışarda yüz yüze sohbet etme fırsatım hiçbir zaman olmadı.İsterdim ki dışarda da olsun...

Mustafa Kemal Atatürk
Gürünay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.05.2008, 23:32   #14 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

idikut adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 23
:( evet sürekli sanal ortamda yazısabılıoruz bunu yuzyuze yapmak dha uygun ve yararlı olmaz mı kıbi kurumsallaşmanın ıcıne gırmelıyız bence esenlıkler....

Y.N.: Bu yazım yanlışlarında biraz daha ısrar edersen, üyeliğini iptal edeceğim, bu bugün seni üçüncü uyarışım bu konuda.
idikut Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.05.2008, 00:03   #15 (İleti Bağlantısı)
6.Tunç Ok

6.Oku Koruyan Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 74
İnternet demiyecem daha büyügü haberleşme üstüne söyliyecegim.Evet kurgu olan şeyler gerçege %100 tamamen teslimiyetli yansımaz.!
Ancak bunun %70 leri hatta %80 mümkündür.Kullanılmasna baglı olarak tabi.
Eger kişi internet veya telefon veyahut televizyonu eglence için boşboş vakit için bakıyorsa bu olan beyinleri soğutur köhneleştirir ve gerçekleri yok eder.
Gerçekleri yok ederden kastim msn denen donanım aracılıgıyla bir çok Atatürkçü var her gün elemanlar hükümet kuruyor birde bakıyorsun hükümeti 5 sn. yıkıyorlar.Eger fiil olarak çalışan bir Türkçü bir gün gerçekten bir söz bahsi açtıgında böleleri çok oldugundan dolayı yalana malup gelip ya tiye alınmıyor yada ''haklısın oooo ne demek andam heralde'2 gibi basit tastiklere mahkum kalıyor.
Ama unutmıyalım bu gün atsizcilar otağı binlerce ülkücü sitelerinde ve çeşitli forumlarda konuşuluyor.Bu atsizciların amacına vardıgının göstergesidir buda internet sayesinde olmuştur.Bu gün her televizyon bangır bangır internet adreslerini söylüyorlar.İnternette örgütlenmeden bu iş olanaksız ama gerçek yaşamdada aynısı yansıtılması gerek..
Ben Türkçü arkadaşlarımla int görüşüyorum aynı zamanda gerçek yaşamdada yani kurgu dışında..misal bir Türkçü arkadaşım benden çok uzaksa günler düzenliyoruz ve bizzat yanına gitmesem veya gidemesemde ortak bir ilde buluşuyoruz.Veya hiç gidemedigimde ora hakkınla bilgiler alıyor gelenekleri hakkında söyleşiler yapıyoruz ve çevremizde insanları nasıl bu çizgiye getiririz diye ugraşıyoruz.
Şimdi bu güç çok büyük eger ortak bir hedefte kullanılırsa devasal bir güç olur.
Gerçek hayatta biri Kazakistana gitse ve Türkçülük düşüncesini anlatmak istese şunları yapacaktır.
=>Hazırlanma 10 dak. olsa
yola çıkma 10 dak. olsa
hava alanı 10 dak sürse
hava yolculugu 20 dak varsayalım
inişte bavulları bulma ve alma 10 dak.olsa,
Ve bir Türkçüye anlatma toplam en ayrıntılı(seri ve hızlı nefes almadan) 30 dak. olsa.
Sonuç=1 Türkle derinlemesine degil ama normal bir sohbet gerçekleştirildi...
Bir daha görme yüzdesi =%10 olasılıktır.(%10 verdim yuvarlak hesap 10 olsun aslında %2:))

Şimdi gerçekle-kurguyu birleştirelim.
Msn den Bir Kazak Kankardeş bulunur veyahut Bir Türkçü bunu üstlenir.
Tüm Kazakların girdigi sitelere örnegim atsızcıların linkiv erilir ve Turana giden yol diyerek yazılır =30dak olsa

30dakika sonra 250 kazak en kötü ihtimal sitede bulunur.Bir önceki örnekte daha yeni biriyle sohbet etme dakikası.Aynı Türklerin bir daha gelme olsılıgı=%75 msn den onları yakinan tanıma ve zamanla örgütü genişletme ve gerçekle birleştirme olasılıgıyla devasal bişe olur. Buda sanalın ne kadar güçlü oldugunu gösterir.İnternet ulaşılamayan yerler için bir araçtır.
örnek olarak=
Kimse yan komşusunu telefonla aramaz.(burda zaten gerçek oluşur kapısını çalarsın dersin)
Uzaktakileri arar.
Esenlikler.
6.Oku Koruyan Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler