![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçü olabilmek
Devrimizin yaşaması ve yaşatması en zor ideolojisi:
Türkçülük,Türk ırkçılığı. Öyle düşmanlar var ki kitleler halinde. Sözümona Türkçüyüm diyen arap hayranlarından tutunda ulusalcıyım diyen Rus hayranlarına kadar geniş yelpazeli bir düşman menümüz var. Kimisi dinsizlikle,kimisi barbarlıkla,kimiside çağdışı düşünceli olmaklar suçluyor bizleri. Sözümona Türkçü olduğunu söyleyenlerde zaten bizim Turan Mefkuremize Ütopik bir değer gözüyle bakıyor. Sanal dünyada varlığını devam ettiren ben dahil çok Türk gencinin fikri sisteminde değişme kaydeden Türkçü Otağlar Türkçü düşünceye en büyük hizmeti ediyor ve insan kazanıyor. Türkçülüğün görünen son kalesi olan bu otağların işlevini yerine getirebilmesi için bizlerin de üzerine büyük görevler düşüyor. Örneğin samimi olmak Cesur olmak, Yılgın oplmamak. Bir yığın düşmanımız varken ülküdaşlarımızla sımsıkı sarılıp kenetlenemezsek bir arpa boyu yol katedemeyiz. Ankara da yaşayan Türkçüler kınusu açıldı açılalı yöneticiler diyor ki sesli sohbete gelmeyenler buluşmaya katılamayacak. Arkadaşlar neyden korkuyorsunuz ne zorunuza gidiyor.Resmi kimliklerinizi vermeniz bu kadar zor mu? Türkçülük aşkına cesur ve dürüst davranmaya davet ediyorum sizleri. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cesur ve dürüst değil miydik ki urukdaşım? Hep öyleyiz.Çıkar yol arama vakti evvelde sükut buldu.Artık çıkar yol sadece kan ile mütabık yeteneğe kalıyor.Fikriyatımız ile savaşacağız.
Bu uzun sürmeyecektir bizden sonraki nesil o denli kudretli olacaktır ki seçim ne imiş,seçmen demek ne demek ,ATATÜRK neyi öngörüyordu ne idi emri ? Araştıracak ,kudretinin sahibi olduğunu ve kudretinin kaynağının Türk tarihi olduğunu nihayet anlayacak.Açık tahayyül ile yaşatacaklar bu büyük ruhu. Bir sonraki nesilin-zihnimde varolan Türk uruğunun kudret sahibi nesli için yeni neferlerinin nefret ile soluyacağı çok zaman olacaktır. Bizlerin yapması gereken daha az zehirlenmiş bir nesil bırakmak.Yapmak zorundayız.Fikrimdir. TTK.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Tek hatamız, buluşmalara katılan kişilerin kimliklerini öğrenmeye gerek görmeyişimiz idi. Mesela Türkçü.net forumunda Pusatlı Çeri diye bir adla yazı yazan ve 2005 yılındaki bir toplantımıza katılan şahısa adını sorduğumuzda "İşim gereği gerçek adımı veremem, bana Atilla diye hitap ederseniz sevinirim" dedi. Sonrasında defalarca toplantılarımıza katıldı fakat ne adını, ne mesleğini, ne de oturduğu yeri biliyorduk. "Önemli olan kimliği değil Türkçülüğüdür" diye düşünüp eyvallah dedik, adını dahi bilmediğimiz adama kardeşimiz gibi davrandık. Ama günün birinde bu şahıs MSN'de aleyhimizde konuşmaya ve basbayağı iftira atmaya başladı. Masamızda yiyip içtiği hâlde bize iftira atan şahısın yaptığı kalleşliğin hesabını nasıl soracaktık? Ne adı belli, ne de yeri yurdu... Bu sadece bir örnektir. Buna benzer çok olayla karşılaştık. Toplantılarımıza Nurcu bile katıldı. Türkçü diye bildiğimiz ve yakınlık gösterdiğimiz bir gencin Gazi Üniversitesi'nde Fethullah'ın yayın organlarından biri olan Sızıntı Dergisi'ni sattığını bir tesadüf sonucu öğrendik. Bir insanın hayatta edindiği tecrübe, yediği kazıkların toplamıdır. Bu yüzden, buluşmaya katılmayı isteyen kişiler hakkında yeterince bilgi sahibi olmamız gerekiyor artık... TTK |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sen bizi benimsemiyorsun, benimsemiş olsaydın sohbet otağımıza teşrif ederdin. Gerçekte seni gören, tanıyan bir kişi var mı bilmiyorum. Ama samimi bir Türkçü, İnternet ortamında Türkçülerle birlikte olmak ister. İnternet ordamında da sanalı bir nebze olsun gerçeğe dönüştüren nesne de sesli sohbettir. Kaldı ki, senin Msn'de bu otağda barınamayan defolu kişiliklerle samimi olduğunu biliyorum. Hani otağ otağ dolaşıp da bir tek otağda bile barınamayan "k" harfiyle başlayan rumuzu olan kıskanç, dedikoducu, fitne-fesatçı kişi gibi. Bize göre sanal ortamda bir kişininin samimi bir Türkçü olup olmaması, sesli sohbet otağımıza gelip gelmemesine bağlıdır. Çünkü oraya gelmeyen bir adamı gerçek yaşamda beklemek saflıktır. Sesli sohbet otağına gelmeyen bir kişinin sahip olduğu nitelik bize göre şu üç maddeden biridir: 1- Korkaktır 2- Uğraşı (hobi) Türkçüsüdür. 3- Bizi kendisine uzak buluyordur. Bu maddeler daha da arttırılabilir. Sesli sohbet otağına katılan bir Türkçüyle de ayrı bir hukukumuz vardır. Sözün özü; savunmaya geçmeden önce iğneyi kendine batır.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sn.Irkçı benim korkaklığından şikayet ettiğim sizler değil buradaki üyelerdir.
Sesli sohbete gelmeyen kimliğini saklayan insanlar için diyorum bu korkunun sebebi ney? |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bilgi sahibi olunsun en güzelide bu zaten.
Herkez açık kimliğini verebilecek cesaret ve özgüvende olmalı.Burada yazarken bu yola baş koyduk diyenler bir kimliğini bile koyamıyorsa sıkıntı var demektir. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Altarcan kardeşim, bu davanın bir hancıları, bir de yolcuları vardır. Sen de şimdiden bu kutlu yolda hancılardan biri olacağını ispat ettin. Forum bebelerini fazla sıkma, çünkü kürtler bugün ülkeyi istila edecek olsalar, onlar bir sığınağa girerek, gizlenmenin ve canlarını kurtarmanın hesabını yapacaklardır.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sağolun Sn.Gök Yeleli Bozkurt.
Bu başlığı açalı zannedersem 3 gün oluyor ve kimse üzerine alınıp birşeyler yazmadı. Bir k.rt e sövülecek konu olsa şöyle asalım böyle keselim diye onlarca cevap geliyor. Asmaktan kesmekten bahsedipte kendini tanıtmaktan aciz ondan bundan korkan insanların yaptığıda riyakarlık oluyor. Tanrım bu davayı riyakarlardan korusun. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Müsait olduğum İlk fırsatta sohbet odasına geleceğim,sanırım öğleden sonraları kapalı oluyor.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
ırkçı
|
Alıntı:
Hasbelkader fırsat bulduğu zamanlarda, kendine ait olmayan ve sesli sohbete müsait olmayan pc'lerde siteyi ve forumları takip etmeye çalışan kişi(lerden) olarak.. sesli sohbete katılmayanlardan biri olduğum için, Özel durumum ne olursa olsun, yukarıdaki 3 maddenin, benim için şartları yerine getirene kadar sizin gözünüzde geçerli olacağını düşünüyorum ve hak veriyorum.. ''Otağımız 1 Yaşında'' adlı başlıktaki iletide, yazmış olduğum gibi http://www.atsizcilar.com/forum/otag...a-t9644p4.html Türkçülük yolunda emekler vaziyette ve hala çok eksiğimin olduğununda farkında olan ben, İstanbul'da yapılacak her türlü toplantı, organizasyon vs. içerisinde kendi namıma, oynamadan-kıvırmadan, riyadan uzak, gerçek kişiliğimle bulunacağımı, Türkçülüğün bir neferi olarak elimden geldiğince çalışacağımı burada belirtmek isterim.. ------- Ne Mutlu, Türk Doğana..! |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|