Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Spor > Spor > Türkçülük Ve Spor > Türkçülerin Kişisel Spor Etkinlikleri
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçülerin Kişisel Spor Etkinlikleri Irkdaşlarımızın bireysel olarak ilgilendikleri veya yaptıkları sporlar..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 08.05.2008, 16:12   #16 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 351
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
ÖZTÜRK adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum.Hem kilo hem de kas gelişimi açısından iyi bir yere geldim.
İstek olursa çalışma listesini yazabilirim.
Kandaşım bana yazar mısın çalışma listesini.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim.
TÜRK YILDIRIM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.05.2008, 00:49   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 34
Bende 1.5 yıldır çalışıyorum arkadaşlar.Şuan 1.75 80 kiloyum.Yaza girerken sıkı bir definisyona gireceğim.Steroid kullanmak konusunda çok gidip geldim ama kullanmadım inanın steroid kullanmadan da genetiğinizin el verdiği biçimde bir yerlere gelebiliyorsunuz.

Kol şuan 43 varsın daha da büyümesin.Vücuda sentetik testosteron alırsak sonradan evlendiğimizde sorun olabilir.Bu bizim için büyük bir hüsran olur çünkü çocuk yapmamız,Türkçü çocuklar yetiştirmeliyiz.Olası bir kısırlık bir Türkçü için en kötü şey olsa gerek.
Candar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.05.2008, 17:32   #18 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turkkan13 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 14
Protein tozları ve aminoasitlerin daha once irkdasların soyledigi gibi
zararı yoktur ancak kullanımının 4 hafta yani 28 gun ardından bir hafta ara vermek seklinde olması gerekir. Aksi takdirde karaciger uzerinde ve vucut uzerinde zarara yol acabilir. Ayrıca kilo almak isteyen irkdaslara tavsiyem protein tozlarını kurtarıcı gibi görüp bu sekilde kullanmamalarıdır. Protein tozları kesinlikle bir ogun gibi kullanılmamalı yemeklerden sonra yada ara ögunlerde alınmalıdır aksi takdirde faydasını gormeniz zorlasacaktır.

Ayrıca calısma programı hakkında da sunu soylemeliyim. Ancak bu program icin en az 2 ay calısmıs olmak gerekir. Eger kilo almak ve yuksek hacime ulasılmak isteniyorsa (özellikle bicepslerde) kesinlikle 8 den daha düsük tekrar yapmak buna karsılık agır cok agır calısmak gerekir. Set sayısı da 4 u gecmemelidir. Hacim yapmanın (özellikle bicepslerde) temel kuralı budur.

Son olarak vucut gelistirmede sabır da cok onemlidir eger 1-2 yıllık duzenli ciddi bir calısma surdururseniz elde etmek istediginiz vucuda mutlaka ulasacaksınız. Ancak bazen Vucut gelistirmede uzun calısmaların sonucunda plato donemi olarak bilinen bir durgunluk ve gelisememe donemi olmaktadır. Eger bu doneme girdiyseniz vg ye 1 aylık bir ara vermek ve antrenman programını cesitlendirmek ve degistirmek size yardımcı olacakatır. Ancak bu donemde yapılacak en onemli sey moral bozulamlarına engel olmak ve ruhsal acıdan rahat olmaktır.
Alt 19.05.2008, 00:35   #19 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Karaton adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 29
Amino asitler kas yapıcılardır. Vücuttaki kas kütlesini arttırır. Antrenörün vereceği kullanma talimatına uygun kullanıldığında zararı yoktur. Doğal besinlerde nohut ve fasülyede bulunur.
Protein ve karbonhidrat tozlarını ise kilo almak isteyen kandaşlarım kullanabilirler fakat antrenman yapmaya ara verince kullanmamak gerekir. Çalışmayla beraber kullanılmalıdır aksi takdirde göbek yapar.

Esenlikler...
Karaton Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.06.2008, 15:32   #20 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

Kızılbaş Türkmen adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 165
Kandaşlar vücut geliştirme sporuna başlamak için en uygun yaş kaçtır?
Kızılbaş Türkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.06.2008, 19:33   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,632
Alıntı:
Kızılbaş Türkmen adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Her yaşın kendine özgü çalışma yöntemleri va zamanları vardır. Bununla ilgili bir sınır yoktur yani. Bir vücut geliştirme okuluna giderseniz, size bilgi verirler.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.06.2008, 22:05   #22 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 753
Spor yapın ama sakın ola doğal olmayan kimyasal maddeler kullanarak kas yapmaya kalkmayın, sonuçları çok kötü olabilir.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.06.2008, 17:48   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turkkan13 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 14
Vucut gelistirme sporuna baslangıc yasının 12 oldugunu biliyorum.
Ayrıca boy uzaması konusunda vucut gelistirme olumlu etki yapar. Halter sporundan farklı bir tarafı budur halter boy uzamasını durdurabilir ancak vucut gelistirmede boyle bir durum soz konusu degildir.
Alt 29.06.2008, 19:21   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,632
Uzun boyluluğun, her ne kadar spor ile ilgisi varsa da esas nedeni ırsidir. Yani genetiktir. Bir kişinin genlerinde uzun boyluluk varsa, boyu hiç çalışma yapmasa da uzun olur. Kısalık varsa da kısa. Vücut tipi de böyledir. Bazı adamlar hiç bir vücut çalışması yapmadan iri yarı ve güçlü olurlar. İşte bütün bunlar ırsidir.

Elbette vücut çalışılarak kas ve güç yapılabilir ama ırsi nedenleri de unutmamak gerekiyor.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.06.2008, 19:31   #25 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 572
Alıntı:
Kızılbaş Türkmen adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
13 yaşından önce alet destekli ağırlık ve sıkılaştırma çalışmalarına profesyonel spor salonlarında izin verilmez.Cardio olaraksa, çok düşük bir düzeyde çalışma önerilir.

Vücut geliştirme sporu için en uygun yaş 20 ve sonrasıdır; çünkü genellikle vücut tüm gelişimini 20 yaşına kadar tamamıyla bitirir.Bu nedenle, yoğun olarak serbest ağırlık çalışılacaksa, vücudun dengesinin tamamlanmış olması gerekir.

Eğer 18 yaşından küçükseniz yüzme ve basketbol gibi sporları yapmanızı öneririm.
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.06.2008, 22:49   #26 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 11
Ben haftada 2 gün açık havada koşuyorum (6 ile 15km arası)

2 gün hafif kilo ile ağırlık çalışıyorum. Bir gün omuz bölgesi, bir gün göğüs bölgesi.

Mayıstan Eylül hatta Ekime kadar da haftada en az bir gün yüzüyorum.

Yorucu bir işim olmasına rağmen, sigara alkol gibi kötü alışkanlıklarımın olmaması ve kuvvetli beslenmem sayesinde şimdiye kadar bir yorgunluğum olmadı.

Sporcu arkadaşların alması gereken gıda spor yapmayanlardan fazladır.

Her gün en az 1 muz, 20-30 adet fındık ve ceviz yemeyi unutmayın. En az 200-300 gram et tüketin. Sabahları yumurta ve sütü ihmal etmeyin.

Öğün aralarında mutlaka meyve yiyin. Günde en az 3 litre su için. Bu suyun 250-500 mg kadarı maden suyu olsun.

Herkese sağlıklı günler dilerim.
soner83 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.06.2008, 22:55   #27 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Tarkan adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Eğer 18 yaşından küçükseniz yüzme ve basketbol gibi sporları yapmanızı öneririm.
Ben zaten basketçiyim birazda bu yüzden teredüttüt ettim boy uzamasını yavaşlatır diye koçumda 20 den sonra başlarsın dedi onun için sordum.
Alt 30.06.2008, 01:39   #28 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TurkcuCengiz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 28
Yıllar önce bulk adlı karbonhidrat takviyesini bilinçsizce kullandım. Üzerinde şimdikiler gibi doğal üründür, kimyasal değildir gibisinden birşeyler yazardı. 1,86 boyunda, 73 kilo, oldukça zayıf bir gençtim. Sonrasında sporu bırakınca karın ve göğüs bölgesinde yağlanmaya neden oldu. O zaman bu iş şimdikinden daha bilinçsizce yapılıyordu.
Boyum şu an aynı ama arada 20 kilo kadar fark var şimdi. Tüm suçu bu ilaca yüklemiyorum. Mutlaka bünyenin de biraz etkisi vardır ama tetikledi diyelim.
Genç andalar hiçbir ilacın üzerinde yazan doğaldır lafına inanmasınlar. Ben doğal bir ilaç varolduğuna ihtimal vermiyorum. Yediğimiz şeyler zaten yeterince yapay, bir de ilaçlarca özellikle karaciğere ve böbreklere yüklenmeyin.
Konuyla alakalı olmamakla birlikte, geçen yıl bu kez zayıflamak için bir spor salonuna gideyim dedim. Bana kantirin isimli yağ yakıcı, adını şimdi anımsamadığım eczanelerde ucuza satılan bir uyarıcı, kahve gibisinden şeyler önerdiler. Bunlara ek olarak olası baş ağrısına karşı aspirin içilmeliymiş. Günde 2 saat spor yaparak bir ayda 10-15 kilogram zayıflamak mümkünmüş. Baktım ki beni kimyasallarla öldürmeye niyetliler kabul etmedim tabi ki. Sıkı bir rejimle ve hızlı adım yürüyüş yaparak 2,5 ayda 11 kilo verip 104 kilodan 93 kiloya indim. Şimdi ise yediklerime daha dikkat ediyorum.

Vücut geliştiren, kilo almak, kilo vermek isteyen kandaşlarımla paylaşmak istedim.
TurkcuCengiz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.06.2008, 01:42   #29 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 16
Vücut geliştirmede dikkatli olunmalıdır. Çok kas yapar ve bırakırsanız, korumak için önlem almazsanız, sarkar. Sadece zinde, atletik ve sağlıklı olmak için spor yapmak yeterlidir diye düşünüyorum.
DeliYürek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.06.2008, 09:07   #30 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
DeliYürek adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bırakırsanız, korumak için önlem almazsanız, sarkar.
Bunun doğru olmadığını duydum tabi bu konu hakkında daha bilgili olan kandaşlarım daha iyi biliyordur ama sarkma olmaz yağlanma olabilir diye biliyorum.
Yanıtla

« Hentbol Sporu | - »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler