Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 23.05.2008, 16:35   #1 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

ırkçı bozkurtçu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 5
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
TÜRKÇÜLERİN SEÇTİĞİ PARTİ VAR MI?

biz TÜRKÇÜLERİN oy verebileceği herhangi bir parti var mı ??? bunu gerçekten merak ediyorum. sonuçta biz TÜRKÇÜLERİN de ülke yönetiminde söz sahbib olması lazım.yardım ederseniz sevinirim

TEK YOL TÜRKÇÜ DEVRİM
ırkçı bozkurtçu Çevrimdışı  
Alt 23.05.2008, 17:50   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 5
Öncelikler tüm kandaşlarıma esenlikler dilerim,Otağ'a yeni üye oldum umarım sürekli olurum.

Türkçüler'in şuan bir partisi olduğunu sanmıyorum daha doğrusu şuan Türkçülük ilkelerini içinde barındıran bir parti yok ancak seçim döneminde ve diğer dönemlerde Otağ'da takip edebildiğim kadarıyla kötünün iyisi olarak Cumhuriyet Halk Parti'si seçilmiş.Bencede ülkemizde artan ümmetçi tehlikeye karşı şuan gözüken en iyi parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir.

mhp Türkçülüğün önünü kesen sadece Türkçülüğe engel bir parti olmaktan başka hiçbir özelliği yoktur.
Ümmetçiden daha ümmetçi bir siyaset izleyip Türk Milliyetçiliğine su katan bu partinin hiçbir şekilde Türkçüler için bir alternatif olmadığını düşünüyorum.
Tabi ki bunlar benim kişisel görüşlerim Otağdaki diğer kandaşlar ne düşünür bilemem.
Enes Yıldırım Çevrimdışı  
Alt 23.05.2008, 18:01   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 603
Bu konu diğer başlıklarda elli kere geçti.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır."

Çİ-Çİ YABGU
Aydın Çeri Çevrimdışı  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
mi? , partİ , seÇtİĞİ , tÜrkÇÜlerİn , var

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler