Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 21.12.2005, 04:04   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 490
BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
TÜRKÇÜLÜĞÜNÜZÜ KİME BORÇLUSUNUZ?

KANIMIZ TÜRK OLSA DA TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜ BORÇLU OLDUĞUMUZ KİŞİLER VAR. KİMDİR BU KİŞİLER?
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 21.12.2005, 06:59   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 435
İsenbike Rss Beslemesi
Elbette ki Türkçülük fikri, özünü aileden almadıkça beyinde yer edinemez. Ama şahsım adına cevap vermek gerekirse, beslenip büyümesi ATSIZ ATA'NIN kitaplarından, şekillenip - biçimlenmesi ise hem paltalk odası, hemde site sayesinde olmuştur.

Çağımızın kitle iletişim araçları arasında artık Tv den de ön plana çıkmış olan sanal alem diye nitelendirdiğimiz ağ bağlantısı sistemini kullanan çevreler, daha geniş bir kesime ulaştıklarının farkına varmış ve bunun büyümesine hız vermişlerdir.

MİLLİ BENLİĞİ BOZULMAMIŞ,TÜRKÜN AHLAKIYLA DONANMIŞ, SAĞLAM BEYİN YAPISINA SAHİP, HAKİKİ TÜRKÇÜLERİ DE, BİRLİK ALTINDA TOPLAMA ADINA BÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNAN TÜM IRKDAŞLARIMA TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.

HER ALANDA OLDUĞUMUZ GİBİ SANAL ORTAMA DA DAMGAMIZI VURACAĞIZ. GEREK İÇ, GEREKSE DIŞ ÇEVRELER TARAFINDAN, HER NE KADAR ENGELLENMEYE ÇALIŞILSAK DA; BİZLER BURADAYIZ VE BURADA OLACAĞIZ!!

BU BÖYLE BİLİNE!
İsenbike adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 21.12.2005, 12:13   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 88
İLTERİŞ Rss Beslemesi
Türkçülük ve ırkçılık ruhdadır ve doğuştan varolan bir haslettir,sonradan kimse ırkçı düşünceye sahip olamaz,bu yüzden ben Türkçülüğümü ve ırkçılığımı Göktanrıya borçluyum,bana böyle bir ruh verdiği için sonsuz şükürler ona
İLTERİŞ adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 21.12.2005, 13:15   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 14
ÜstünTürk Rss Beslemesi
Kendimi bildim bileli,Türk deyince kanım ısınır.En büyük gururumdur Türk olmak.Ama kürtcüklerin arasında büyüdüm.Yarısından çoğu kürt olan bir okulda okudum liseyi.Bu yüzden okuldan nefret ettim.Öyle bir nefretti ki,iyi puan almama rağmen üniversiteyi açıktan okumaya kadar götürdüm işi. Ne bir Türk Türkçü yaptı beni,ne de Türkçülüğüm bir haine tepkiydi.İlteriş kardeşim ne güzel söylemiş ..Göktanrıya borçluyuz ve bizler Kür Şad'ların , Nene Hatun'ların torunlarıyız.Daha ne olsun.
ÜstünTürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 21.12.2005, 18:21   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 739
TürkOğuz Rss Beslemesi
Tabiki ilkönce aile, bireyin bilinçaltını şekillendirecek kuvvetli etkiler bırakır. İlk seçenek aile olsada buluğ çağını tamamlamış her birey güncel olayları tahlil edebilecek yeteneğe ve algıya sahip olduğundan kendine özgü analizlerini rahatlıkla yapabilir.

Mesela benim Ailem oldukça naif bir yapıdadır.Fakat Devlet görevinin vermiş olduğu Devlet görgüsü ve terbiyesi ile büyüdük. Babam Türklüğe ve Atatürk doktrinine toz kondurmazdı. Sanırım herkesin babasıda öyledir. İşte burdan yola çıkacak olursak aynen bir kompozisyonda olması gerektiği gibi bir insanın Türkçü oluş biçiminde ''giriş, gelişme ve sonuç'' evreleri vardır diye düşünüyorum. Giriş Ailedir. Gelişme buluğ çağı sonrası dünyayı ve sosyal olayları algılamadır, sonuç ise bireyin bunların tamamının analizini yapıp, kendini nereye koyduğuna karar verdiği ; TÜRKÇÜ olduğu evredir...

Saygılar.
TürkOğuz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 21.12.2005, 21:25   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 33
Karategin Rss Beslemesi
ÖNCELİKE NE MUTLU Kİ KANIMIZ KURTARIYOR!
AİLEMİZDE SÜREKLİ SOY BİLİNCİ İLE YETİŞTİRİLDİK. SOYUMUZUN ÜSTÜNLÜĞÜ BÜYÜKLÜĞÜ KAZINDI BEYNİMİZE.
OKULDA DA SAĞOLSUN EDEBİYAT ÖĞRETMENİM ATSIZ ATA İLE TANIŞTIRDI BENİ, HİÇ BU KADAR KANLI HİÇ BU KADAR CANLI OLMAMIŞTIM.

İŞTE IRKIMIN KAHRAMANLARININ GÜCÜNÜ DAMARLARIMDA HİSSETTİĞİM GÜN ATSIZ ATANIN ESERLERİYLE TANIŞTIĞIM O BÜYÜK GÜNDÜR.
Karategin adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 21.12.2005, 21:35   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
BU FORUMA İLETİ EKLEYEN HERKESİN TÜRK KANI TAŞIDIĞINA KAYITSIZ ŞARTSIZ İNANDIĞIMIZ İÇİN,ANKET ŞIKLARI ARASINA KANI EKLEMEDİM.
ATSIZ ATA'NIN 3 TÜRKLÜK KISTASINI TEKRAR HATIRLATMAK İSTERİM:

1-KANI TÜRK OLMAK
2-DİLİ TÜRK OLMAK
3-DİLEĞİ TÜRK OLMAK

ZATEN İLK İKİSİ OLMADAN ÜÇÜNCÜSÜNÜN OLMA İHTİMALİ OLMADIĞI İÇİN,TÜRKLÜĞÜNDEN GURUR DUYAN TÜRKÇÜLER İÇİN TÜRKÇÜ FİKİR YAPILARININ KAYNAĞINI ARAŞTIRMAYA YÖNELİK BİR ANKETTİR BU.
DİKKATİNİZİ ÇEKTİYSE ATSIZ ATA DİN ŞARTINI EKLEMEMİŞTİR;HERKESİN KANI DOĞUŞTANDIR VE HERKESİN SADECE BİR ANADİLİ VARDIR;BUNLAR KİŞİ İSTESE DAHİ DEĞİŞTİRİLEMEZ.AMA KİŞİ DİNİNİ SONRADAN DEĞİŞTİREBİLİR,KİŞİNİN DİNİ İNANÇ SİSTEMİNİ BİLİMSEL VERİLERE DAYANDIRAMAZSINIZ.DİNİ İNANÇ SİSTEMİNE KONU OLAN NESNELER,BAKMAKTA OLDUĞUNUZ "DIŞDÜNYA"DA DEĞİLDİR.
AMA KAN VE DİLİ BİLİMSEL AÇIDAN İNCELEMEK MÜMKÜNDÜR;BUNUNLA İLGİLENEN BİLİMDALLARI MEVCUTTUR:DİLBİLİMİ,BİYOLOJİ,ANTROPOLOJİ,GENETİK MÜHENDİSLİĞİ.
TÜRKÇÜLÜĞÜN ESASLARINI VE KAYNAĞINI BİLİMSEL OLARAK BELİRLEMEK VE AÇIKLAMAK İSTİYORSAK,TÜRK IRKÇILIĞININ SADECE ROMANTİK BİR HAYAL OLMADIĞINI,KAYNAĞINI BİLİMSEL BİR GERÇEKLİK OLAN "TÜRKLÜK"TEN ALDIĞINI YERYÜZÜNDEKİ HER TOPLULUĞA İSPAT VE KABUL ETTİRMEK İSTİYORSAK;BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN AÇTIĞI "HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR." YOLUNDAN İLERLEMEMİZ GEREKMEKTEDİR.
TÜRK DİL KURUMU,TÜRK TARİH KURUMU,TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ BUNUN İÇİN VARDIR.BİZ TÜRKÇÜLERE DÜŞEN İSE BUNLARA TÜRK IRK KURUMUNU EKLEMEKTİR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 25.12.2005, 19:16   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ergenekon - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 103
Ergenekon Rss Beslemesi
Ankette unutulan bir seçenek Türkçülüğümü damarlarımda akan asil kana borçluyum diğer seçenekler benim Türkçülük bilincimin gelişmesinde katkıda bulunmuştur.
Ergenekon adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 25.12.2005, 19:53   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
Alıntı:
57.Alay´adlı üyeden Alıntı
Ankette unutulan bir seçenek Türkçülüğümü damarlarımda akan asil kana borçluyum diğer seçenekler benim Türkçülük bilincimin gelişmesinde katkıda bulunmuştur.
Alıntı:
TANRIKUT BÖRTEÇİNE´adlı üyeden Alıntı
BU FORUMA İLETİ EKLEYEN HERKESİN TÜRK KANI TAŞIDIĞINA KAYITSIZ ŞARTSIZ İNANDIĞIMIZ İÇİN,ANKET ŞIKLARI ARASINA KANI EKLEMEDİM.
TEKRAR EDİYORUM,DOĞU PERİNÇEK TE KENDİ YARIÇAPINDA,DAMARLARINDA TÜRK KANI DOLAŞTIĞINI SÖYLÜYOR,DEVŞİRME DAMAT TAJJİP TE TÜRKLÜĞÜME KİMSE LAF SÖYLEYEMEZ,DİYOR.
KAN YETERLİ OLSAYDI SULTAN GALİYEV GİBİ ŞEREFSİZLER OLMAZDI;BEYAZ IRKIN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SAVUNAN NAZİ HAYRANI KÖPEKLER TÜRKÇÜLÜĞÜ DEVŞİRMEYE ÇALIŞMAZLARDI.
SİZ SADECE KAN DERSENİZ YETERLİ OLMAZ.ATSIZ ATA'NIN TÜRKÇÜLÜK TANIMINA UYMAZ.TÜRK TARİHİN DE BAŞBUĞ ATATÜRK VE ATSIZ ATA OLMASAYDI ACABA KAÇ TANEMİZ BUGÜN TÜRKÇÜ OLURDU.
GEÇMİŞİNİZDEN ATATÜRK'Ü VE ATSIZ ATA'YI ÇIKARIN BAKALIM,KÜRŞAD'IN KİM OLDUĞUNU HATIRLAYABİLECEK MİSİNİZ;BOZKURT SİZİN İÇİN NE İFADE EDECEK?
YOKSA,BİZ HEPİMİZ BAŞBUĞ ATATÜRK'TEN VE ATSIZ ATA'DAN DAHA ZEKİYİZ VE TÜRKLÜK ADINA ÜSTÜN HİZMETLER DE BULUNMUŞ KİŞİLERİZ DE BEN Mİ FARKEDEMİYORUM?
Alt 25.12.2005, 20:18   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ergenekon - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 103
Ergenekon Rss Beslemesi
Gereksiz bir polemik başlıyacak Tanrıkut Börtecine ancak dikkat ettiysen ben yazımda tek başına Türk Kanı taşımak yeterlidir diye bir ifade kullanmadım ve dedimki diğer unsurlar Türkçülük fikrimin gelişmesini sağlamıştır. Anlayana...
Ergenekon adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 25.12.2005, 21:38   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
BEN DE EĞER OKUDUYSANIZ AÇTIĞIM BAŞLIĞIN 11.İLETİSİNDE:"BU FORUMA İLETİ EKLEYEN HERKESİN TÜRK KANI TAŞIDIĞINA KAYITSIZ ŞARTSIZ İNANDIĞIMIZ İÇİN,ANKET ŞIKLARI ARASINA KANI EKLEMEDİM." DEDİM YANİ SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ ANKETTE UNUTULAN HERHANGİ BİR SEÇENEK YOK.
DAHA ÖNCE DE BAZI IRKTAŞLARIM:"DAMARLARIMDAKİ ASİL KANA,SENTEZE UĞRAMAMIŞ BEYNİME,GÖK TANRIMA.." BORÇLUYUM DEDİKLERİNDE DE AYNI ŞEYLERİ SÖYLEMİŞTİM.
TÜRKÇÜLÜK KANIMIZDA YAŞAR AMA BESLENDİĞİ BİR KAYNAK,TUTUŞTUĞU BİR İLK KIVILCIM MUTLAKA VARDIR.BU ANKETTEKİ AMAÇ BU KAYNAĞI TESBİT ETMEKTİR.
EĞER ANKETİ BEĞENMİYORSANIZ BİR YENİSİNİ AÇMAKTA ÖZGÜRSÜNÜZ.
TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜN VAROLAN DURUMUNU DEĞİL,İLK ÇIKIŞ NOKTASINI SORMAK İSTEDİM.ANKETTE OLMAYAN BİR ŞIKKI EKLEMEK VE SADECE KANDIR DİYE AYAK DİREMEK MAALESEF AÇILAN ANKETİ AMACI DIŞINA ÇIKARIR.BU FORUMA ÜYE OLAN HERKESİN TÜRK KANI TAŞIDIĞINA BİR ŞÜPHEM YOK.ZATEN ANKETİN BAŞLIĞI TÜRKÇÜLÜĞÜNÜZÜ KİME BORÇLUSUNUZ?TÜRKÇÜLÜĞÜNÜZÜ NEYE BORÇLUSUNUZ DİYE SORSAYDIM BUNA "KANIMA" DİYE CEVAP VEREBİLİRDİNİZ.
EĞER AÇTIĞIM ANKET AMACINA UYGUN BİR ŞEKİLDE SENTEZLENMEDEN CEVAPLANMIŞ OLSAYDI, TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜN KAYNAĞININ GERÇEKTEN TÜRK KÜLTÜRÜ VE TÜRKLÜK ŞUURU MU(BAŞBUĞ ATATÜRK VE ATSIZ ATA'DA OLDUĞU GİBİ)YOKSA BAZI DIŞ KAPININ MANDALLARININ İDDİA ETTİĞİ GİBİ kürt KARŞITLIĞI MI OLDUĞUNU ANLAMIŞ OLACAKTIK.ANKET BİR SONUCA BAĞLANIP YORUM YAPACAKTIK HEP BİRLİKTE.
AMA GÖRÜYORUM Kİ SOHBET ODASINDA DEFALARCA ANLATMAMA VE BURADA AÇIKLAMAMA,YAZMAMA RAĞMEN KONUNUN AĞIRLIĞI VE CİDDİYETİ YETERİNCE HAZMEDİLEMEMİŞ Kİ BAŞLIĞA HALA SORUYLA VE KONUYLA İLGİSİ OLMAYAN CEVAPLAR VERİLMEKTEDİR.

ANKETİN ARAŞTIRMA EVRENİ ANKETİ DÜZENLEYENİN BELİRLEDİĞİ KONU VE KONU BAŞLIKLARIYLA SINIRLIDIR.ÜNİVERSİTEDE ANKET TEKNİĞİ DERSİ ALAN IRKTAŞLARIM NE DEDİĞİMİ ANLAYACAKLARDIR.AYRICA ANKETE OY VERİRSİNİZ, AÇIKLAMA YAPMAZSINIZ.
BÜTÜN BUNLARIN IŞIĞI ALTINDA,ANKETİN DAHA FAZLA AMACINDAN UZAKLAŞMAMASI ADINA BAŞLIK KİLİTLENMİŞTİR.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler