![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRKCÜLÜK ANLAYISIM
ben ulguz, sitenizi uzun zamandir takip ediyorum. hatta bazi yorumculardan´da baya yararlandim. sitenin genel yapisi cok güzel, kekolara, türk düsmanlarina alinan tavira diyecek yok ama bir yerde nokta koyma mecburiyetini hissediyorum. oda islamiyete karsi alinan tavir, türkcülük, islamiyete karsi olmak degildir. hele bir yorum (sitenizde) cok luzumsuz: azarbaycan´da hapörlör´le ezan okumak yasaklanmis, darisi Türkiyenin basina. ben böyle yorumlari cok basit buluyorum. herneyse burda tartisma klubü kurmak istemiyorum. simdi bana isterseniz sövebilirsiniz, üyeligimi iptal edebilirsiniz. benim soyumda hic devsirmelik olmayip %100 TÜRK´TÜR.
TANRI TÜRK´Ü KORUSUN birsey daha eklemek istiyorum islamiyet arap´a gelmemistir. islamiyet Türk´ü degil, Türk islamiyeti yüceltmistir. birakalim aramizda müslüman Türklerde barinsinlar. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
.......... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkler'in İslamiyet'e nasıl girdiklerini(zorla sokulduklarını diyelim) oku,sonra neden bu kadar İslam eleştirisi yapıldığını anlarsın.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..........
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..........
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
http://milliguc.net/index.php?option...=123&Itemid=28
Bu yazıyı yarım saat önce okudum,tam bu konuyla cuk oturdu sende okusan iyi olur. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..........
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..........
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Babek adını hiç araştırdın mı?Ya da Rutbil?
Ya da haccac,kuteybe? |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Burada kimsenin ezani kötülemek gibi bir amaci yok, sadece burada ki herkes mantikli düsünüyor, anlamadiklari seyi duymak istemiyorlar,
kimi adamlar var ki 10 kere kutsal saydiklari kitabi okuyorlar, gel gör ki bir kelimesini anlamiyorlar. Yoksa bizde biliyoruz TANRI nin ulu oldugunu.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ben burda sunu belirtmek istiyorum Türklere hristiyanliktan, musevilikten cok islamiyetin yakistigi kanisindayim. eski yunan mitolojisinin afroditi fuhusu temsil ederken,simdi yunanlar hristiyan ortodoks, eski Türk mitolojisi´ndeki omay´in yakut Türklerindeki versiyonu olan ayzit, namus ve temizligin simgesidir. simdi Türklerde müslüman.
yani Türkcülerin müslüman olmalarinda bir sakinca göremiyorum |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..........
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
cok güzel yani hemfikiriz vay efendim samanist olmayan Türkcü olamaz veya sen müslümansin Türkcü olamassin bu gibi seyler Türklügü böler ve güc kaybettirir. oyüzden Türk müslümaniyla, dinsiziyle birlik olmalidir. Türk gercekten büyük bir millettir, hüner ona layik olabilmektir.
TANRI TÜRK´Ü KORUSUN |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|