![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
TÜRKÇÜYÜZ AMA OYUMUZ KİME?
Öncelikle Hepinize merhabalar;Bilhassa Otağ yöneticisi ağabeylerimden bu hususta biraz bilgi isteyeceğim.Ben 19 yaşındayım. İstanbulda oturuyorum. Üniversiteye hazırlanıyorum. Lise çağlarından beri milliyetçi bir düşünce çizgisindeyim. Nihal Atsız'ı da seviyor ve beğeniyorum. Ama sormak istediğim asıl soru Türkçülerin oylarını kime atmaları?Yani MHP'ye bakıyorum, tam bir Türkçü çizgide değil. Hatta biraz şeriatçı olduğunu da söyleyebilirim.AKP mi? Hiç anlatmama gerek yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHP..... Onların da mazilerinde Dev-Genç, Dev-Sol gibi sol ve bölücü dernekleri nasıl destekledikleri hepinizin malumu...O halde kime vereceğiz? Ya yeni bir Türkçü parti kurmalı ya da hiç oy atmamalımıyız yani ne yapmalıyız??Kafam o kadar karışık ki bana yardımcı olursanız sevinirim.T.T.K
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Otağı araştır bu sorunun cevabını defalarca verdik. http://www.atsizcilar.com/forum/bu-s...cek-t7186.html Ayrıca başka bir rumuz bildir ki bu rumuzunu değiştirelim. Çünkü Süyünbike rumuzlu otağ yöneticimizle rumuzlarınız karışır.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ya benim yaşım tutmuyor ama atcak olsaydım CHP ye kullanırdım herhalde. Ha birde abim diyor ordu yönetmeli diye şimdiye kadar hiç bir parti Türkiye için olumlu bir çizgi çizmedi çünkü.acaba sizin görüşleriniz nelerdir saygırdeğer abilerim
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Yazılanları okudum Gökhan kandaşım ve ağabeyim. Açıkçası ne diyeyim. sahipsiziz gibime geliyor. Oradaki bazı arkadaşlar MHP,BBP,GP, hatta CHP den bahsetmiş. Bundan sonra ya AKP'yi güçlendirmemek için bir partiye oy atacağız, ya da kendimiz bir parti kuracağız. Ha ağabeyim Gökhan bu arada sana burada birşey danışmak istiyorum. Şu ..... olayı nedir. Bunlarla bir yakınlığımız var mı. Yeni üye olduğum için bunları merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türkçülük Düşmanı Çaşıtlar - Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı Buraya gir de sanal itlerin ne olduğunu oku.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|