Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 06.04.2008, 19:01   #1 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

İletiler: 3
Gökhan Bek Rss Beslemesi
TÜRKÇÜYÜZ AMA OYUMUZ KİME?

Öncelikle Hepinize merhabalar;Bilhassa Otağ yöneticisi ağabeylerimden bu hususta biraz bilgi isteyeceğim.Ben 19 yaşındayım. İstanbulda oturuyorum. Üniversiteye hazırlanıyorum. Lise çağlarından beri milliyetçi bir düşünce çizgisindeyim. Nihal Atsız'ı da seviyor ve beğeniyorum. Ama sormak istediğim asıl soru Türkçülerin oylarını kime atmaları?Yani MHP'ye bakıyorum, tam bir Türkçü çizgide değil. Hatta biraz şeriatçı olduğunu da söyleyebilirim.AKP mi? Hiç anlatmama gerek yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHP..... Onların da mazilerinde Dev-Genç, Dev-Sol gibi sol ve bölücü dernekleri nasıl destekledikleri hepinizin malumu...O halde kime vereceğiz? Ya yeni bir Türkçü parti kurmalı ya da hiç oy atmamalımıyız yani ne yapmalıyız??Kafam o kadar karışık ki bana yardımcı olursanız sevinirim.T.T.K
Gökhan Bek adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 19:04   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Otağı araştır bu sorunun cevabını defalarca verdik. http://www.atsizcilar.com/forum/bu-s...cek-t7186.html Ayrıca başka bir rumuz bildir ki bu rumuzunu değiştirelim. Çünkü Süyünbike rumuzlu otağ yöneticimizle rumuzlarınız karışır.
Alt 06.04.2008, 19:50   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 32
TÜRKÇÜGÖKHAN Rss Beslemesi
Ya benim yaşım tutmuyor ama atcak olsaydım CHP ye kullanırdım herhalde. Ha birde abim diyor ordu yönetmeli diye şimdiye kadar hiç bir parti Türkiye için olumlu bir çizgi çizmedi çünkü.acaba sizin görüşleriniz nelerdir saygırdeğer abilerim
TÜRKÇÜGÖKHAN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 20:09   #4 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

İletiler: 3
Gökhan Bek Rss Beslemesi
Yazılanları okudum Gökhan kandaşım ve ağabeyim. Açıkçası ne diyeyim. sahipsiziz gibime geliyor. Oradaki bazı arkadaşlar MHP,BBP,GP, hatta CHP den bahsetmiş. Bundan sonra ya AKP'yi güçlendirmemek için bir partiye oy atacağız, ya da kendimiz bir parti kuracağız. Ha ağabeyim Gökhan bu arada sana burada birşey danışmak istiyorum. Şu ..... olayı nedir. Bunlarla bir yakınlığımız var mı. Yeni üye olduğum için bunları merak ediyorum.
Gökhan Bek adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 20:15   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
Gökhan Bek´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yazılanları okudum Gökhan kandaşım ve ağabeyim. Açıkçası ne diyeyim. sahipsiziz gibime geliyor. Oradaki bazı arkadaşlar MHP,BBP,GP, hatta CHP den bahsetmiş. Bundan sonra ya AKP'yi güçlendirmemek için bir partiye oy atacağız, ya da kendimiz bir parti kuracağız. Ha ağabeyim Gökhan bu arada sana burada birşey danışmak istiyorum. Şu ..... olayı nedir. Bunlarla bir yakınlığımız var mı. Yeni üye olduğum için bunları merak ediyorum.
Sen iti kopuğu merak ettiğine göre ya çaşıtsın ya da nereye üye olduğunu bilmeyen birisin..

Türkçülük Düşmanı Çaşıtlar - Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı

Buraya gir de sanal itlerin ne olduğunu oku.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler