![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türkiye de işgal altındadır!
yurdumuzun özellikle doğu ve güney doğu Anadolu bölgeleri kürt ve arap kökenli kanı bozukların işgali altındadır.benim köyüm büyük bir Türkmen köyüyken şimdi mezra durumuna düştü;çünkü bölogemize bingöllü kürt soysuzlarının istilası başladı,gitgide küçüldük.bunları defetmek için silaha sarılan akrabalarım şimdi hapisteler.ama o soysuzlar sayıca çok arttı.devletin bunları kısırlaştırması lazım,burası Türkiye Türk olmayanların defolması lazım.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! DEYER TürügTigin SOYDASIM, ONCE ARAMIZA HOS GELDIN,
DEYERI SOYDASIM, BIRINCISI DEVLET KENDISI TURK DEGILKI, IKINCI, YUCE TURK MILLETI HEM DEVLETEN HEMDE BU SOYSIZLARDAN YAKINDA HESAB SORACAK,YUCE TURK MILLETI BUNLARA KAN KOSTIRACAK,BU VETEN YUCE TURKUNDI, YUCE TURKINDE KALACAK. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
adi serefsiz kürtler cogaliyor cünkü hepsinin en az 5-10 cocugu var bizlerinde 1-2 tabiki nufuslari hizla artiyor, devletde maddi olarak destekliyor bunlari, pasalar gibi yasiyor soysuzlar, cocuk yapmaya devam :evil:
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkiye hızlı bir kürtleşme sürecindedir. Bunun en büyük sebebi de Türklerin -yaradılanı sevdik yaradandan ötürü- gibi sentezci, şeriatçı anlayış yapısı etkisinde kalmasıdır.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Değerli TürügTigin acı bir konuya değinmişsiniz.İnanınız durum sadece sizin köyünüzde öyle değil.Her yeri kapladılar.Affınıza sığınarak söylüyorum ama "it sürüsü" gibi ürüyorlar.Bunların önüne -ŞİMDİLİK- silahla geçileceğini düşünmüyorum.Keşke köyünüzdekiler onlara toprak satmasalardı.Bizim yapacağımız,elimizden gelebilecek olan -ŞİMDİLİK- budur.
Kendi köyümüzde,kasabamızda,ilçemizde onları barındırmamalıyız.Yer satmamalı,kiralamamalıyız.en önemlisi MERHAMETTEN MARAZ DOĞAR,ACIMAMALIYIZ ESENLİKLER. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
malesef hükümetler ve onların hastalıklı politikaları yüzünden tarım ve hayvancılık yok olacak,terkedilecek duruma geldi.bu insanlar Türkmenler fakat fakirler açlar,hile hurdadan çok naldığımız yok.bunlar her ne kada geçerli sebepler olmasa,bence, da toprak satışlarının temelidir.şu anda da bu bölgedeki kürtlerin oturduğu bir köy kahvesine gittim.konuştuklarının bi kısmını anlıyordum.birkaç seçime bu bölgeyi tamamen kaplamayı,kendi yerel yönetimlerini oluşturmayı düşünüyorlar.bölgemizdeki Türkmen soylu insanlarımın aklını '' sizde kürtce biliyorsunuz,müslümansınız '' gibi zehirlerle zehirlemkteler.hatta istanbulda üniverstede okuyan bir adi,kendini kürt kabul edip onlarla düşüp kalmaya başlamış.mezramıza gidip ev ev gezmiş,herkesin aklına kürtlüğe dair birşeyler sokmuş.ailesini sıkıştırdık.bunlardan yüklü burslar yardımlar alıyorlarmış.amcalarını işlere yerleştirmişler..anlayacağın Kandaşım,bizim aramızda olan karaktersizlerden başlamk üzere asimile etme çabalarına da hız verdiler.malesef başarılı da oluyorlar.bunların maddi güçleri( zehir ticareti,göçmen ticareti,fuhuş....) ve nüfüusları azaltılabilindiği kadar azaltılmalıdır.biz de böyle bir nedenden silahlanmış idik.evimizin dibindeki mera alanı şu an onların,demk ki bir işe yaramamış.inanınki batıdaki Türklerden çok daha zorluklar çekiliyor buralarda.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Istanbulun bile ana dili kürtçe olmuşken hiç şaşırmadım buna..
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|