![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Türkiye'de büyük çoğunluğu safkan Türk Olan Şehir var mı?
Başlıktaki soruyu cevaplandırırsanız sevinirim gerçekten merak ettiğim için sordum başka bir amacım da yok.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
1 tane bile kürt bulunmayan bir yer biliyorum ve kesinlikle de sokmuyorlar...
ANTALYA/Serik. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ben memleketim afyonda bir tek kürt göremedim şu yaşıma kadarki 21 yaşındayım. bazı köylerimizde yaşı geçen veya maddi durumu zayıf olan kandaşlarımızın tektük kürt karıları aldını biliyorum.ama şehir merkezinde tekbir kürt bulamazsınız.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Mersin/silifke
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
evet bu dorudur Halam bir Serikliyle evli hic k.rt barinamaz orda ama 15km sonra Belekde tüm k.rt...Serikliler Türkcülere yakindir bence...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
demeki Türkiye yobaz dolu olmaza k.rtler Sehirlerimize istila edemez...
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
Mersin ve Adana kürt istilasina maruz kalan Sehirlerimiz ve Silifkede ben malesef cok k.rt gördüm...
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
osmaniye'nin ilçeleride dahil BALBAL IRKDAŞIMIN DA dediğine göre %90-%95 Türk'tür...
Ülküler kanla, fedakârlıkla, kahramanlıkla beslenir. Bir millet, ülküsüne varmak için ırmaklar gibi kan akıtır, yığınlarla can harcar. Ülkülere kanla, kılıçla, dövüşle, millî kinle varılır. Ülkü çelik yürekler, demir bilekler, sarsılmaz irâdeler, yüksek ahlâklar ister. Ülkü bir dindir. Kahramanlar ve şehitler ister. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Evet bende Osmaniye'liyim...Osmaniye il olduktan sonra ve Adana büyük bir kıro keko istilasına maruz kaldıktan sonra Türk soyluları Osmaniye'ye toplandılar...Adana'da kalanlarda Turgut Özal bulvarı civarına yerleştiler...Buralarda keko barınamıyor...Zaten Turgut Özal civarından ev almak için sadece parada yetmiyor...Kıro olmamanız ilk şart...Osmaniye'nin yerlileri ise Türkmen kökenlidir, tek bir melez ve kanı kırık bulamazsınız....
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
|
niğdenın bor ilçesi 28 yasındayım ve hıç bır kurt baska ırka raslamadım halkı cok fanatık turkçudur hıc bır kurt e tahammul edemezler tek bır kurt aile 3 yıl önce bor a yerlesmiş ve 3 ay sonra kovdular bırınıde öldurduler
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bor , AKPci ve yobazdır çoğunlukla. Seçim sonuçları onu gösteriyor. Sırf bu ülkenin müslüman (!)cumhurbaşkanı ve sıkmabaşlı karısı olsun diye gürcü tayyipe oy verdiler. Türkçü olmanın şartlarından biri Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemektir. Soyculuk tek başına yeterli değildir.
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum...Niğde ve özellikle bor yobazdır, Türkçü kesinlikle değil... Nizam-ı Alem ocaklarının anayurdu Niğde'dir...Burası Türkçü'den ziyade ümmetçi köpeklerle doludur..mhp ve bbp ağırlıktaydı ancak akp ye keskin bir dönüş yaptılar...Niğde hiçbir zaman Türkçü olmadı olamazda...Alayı ümmet iti mankurt bunların...Arada tabi istisna çıkabilir bunuda seni tanımadığım için yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum Bozkurtbey kardeşim...
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kastamonu 100% Türk soyludur diye biliyorum. Ama yobaz mankurtlar oradada vardır.Safkan illerimiz çok vardır ama çoğu yobazlık tuzağına düşmüştür.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Giresun'un neredeyse % 100'e yakini safkan Turk'tur. Topal Osman Aga'mizin sayesinde herhangi bir gayriTurk yerlesimi kalmamistir. Giresun insaninin yuz yapisi da benim sulalem de oldugu gibi buyuk yuvarlak kafali, cekik gozlu, bugday tenli veya kumraldir.
Gidenler gormuslerdir, Giresun'da sadece Oguz-Cepni degil, kipcak ozellikleri tasiyan kisiler dahi mevcuttur...
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Gümüşhane,Bayburt, Trabzon. bu illerdede Türk nufusu ezicidir ve saf kandır buralarda görmezden gelmeyin
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|