![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRKİYE'YE SİTEM
İsyan değil amma sitem bende ki
Hal değil Türkiyem bu hal sende ki Yüz milyon soydaşa bu alemde ki Umuttun, ışıktın, nurdun, Türkiye Beni can evimden vurdun Türkiye Ben, yanı başında sahipsiz vatan Ben ki ekmeğini kanına katan Ben Kerkük’üm burda çığlıklar atan Duymadın sesimi, durdun Türkiye Beni can evimden vurdun Türkiye İlk önce araplar bağrımı deşti Gavurla bir olup, kanımı içti Şimdi de içime kürtler yerleşti Nerde sınırların, yurdun Türkiye Beni can evimden vurdun Türkiye Ezilirken topla, tankla başımız Daha dokuz idi ondu yaşımız Nerede diyorduk bizim başımız Her şeyi gözünle gördün Türkiye Beni can evimden vurdun Türkiye Hocalıda kudururken ermeni Türk kanını akıtırken ermeni Orda da sahipsiz koydun sen beni Sanki görmüyordun kördün Türkiye Beni can evimden vurdun Türkiye Yetmiş sene rusla boğuştum durdum Uçan kuşa bile hep seni sordum Sen yol göstericim, sendin bozkurdum Umudumu bir bir kırdın Türkiye Beni can evimden vurdun Türkiye Ben Kazak’tım ben Kırgız’dım, Tatar’dım Senin için dünyaları satardım Gece gündüz hayalinle yatardım Hayalime örtü serdin Türkiye Beni can evimden vurdun Türkiye Doğu Türkistan’ı unuttun gittin Batı Trakya’yı yunana ittin Kırımlı’yı Ukrayna da erittin Ne aradın beni, sordun Türkiye Beni can evimden vurdun Türkiye Kıbrıs’ın bir ara nazlı gelindi Tebriz’in öz yurdun oban elindi Yüreğimiz şimdi okla delindi Edirne’den Kars’a vardın Türkiye Beni can evimden vurdun Türkiye Esenlikler soydaşlarım. Türkiye dışında ki soydaşlarımızın gözüyle naçizane bir sitem de bulundum. Umarım yüce Tanrı bize TÜRK birliğini gösterir ve yaşatır. Tanrı Türk'ü Korusun |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk Dünyası'nın Türkiye üzerinde umutları beklentileri vardır tabi ki.
Türkiye'den bu bekleyişe cevap gelmiştir gelmemiştir tartışılır doğrudur. Ancak herkez iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmalı. Tutsak Türk milletlerinin devlet olamaması veya bir başka devletin mandası altında kalması özünü unutması ırk bilincini kaybetmesi yüzünden olmuştur. Tutsak Türkler milli benliğini unuttuğu için belkide Oğuz Kağan'ın Tanrı'ya yakarışının sonucu olarak silkinmesi için bu günleri gördü. Irak Türkmenelindeki kandaşlarımız şuan milli bir benliğe sahipler lakin bundan önceki hatalarını görmeleri gerekir Saddam'a karşı kürtlerle iş birliği yapıp din kardeşliği masalıyla uydular şuan o yıllarda ektiklerini biçiyorlar. Tabi ki hataları ne olursa olsun bizim onlara destek çıkmamız gerekir bu bizim boynumuzun borcu kanımızın gereğidir.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ellerine,yüreğine sağlık soydaşım.İnsanlık naraları atan barışsever..(!) takılan soylar değil,insanlık..(!) önemli deyip hepimiz şuyuz,onun bunun........bilmemnesiyiz diyenler doğu Türkistan'da,kırım'da,kazan'da,kafkaslarda,karabağ 'da,Türkistan'da,kıbrıs'ta,
balkanlarda dökülen Türk kanlarına niye deyinmez? niye tepki vermez? verse de bir şey ne kaybederiz,ne kazanırız ama Türk düşmanlarının gerçek yüzlerini,sahtekarlıklarını bizlere gösterir! Türk budunu sağ olsun.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Altar kardeşim, her şey bu kadar basit olsa... Mesele devlet yaratmak degil, esas mesele Turkcu bir devlet yaratmak, onu kalici yapmak, bunu hepimizden, ayirmadan soruyorum, biz bunu başardik mi? Dunya haritasinda var mi Turcku bir devlet? Hangisi? 1918'de biz Azerbaycanda denedik, 1923'de Ataturk Anadoluda denedi, 1992'de biz yeniden denedik, sonuc ama? Bilinc ve ozunu unutmama yetmiyormuş meger gordugun gibi...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|