![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkler'in Ongunu
Her millet ongununa benzer.
Íngilizler kendilerini aslana, Ruslar ayıya, Íranlılar Parsa, Japonlar ejdere, Almanlar da 'Biz kartalız, Yükseğe çıkıp uzağı görmek isteriz.' der. Türklerin de ongunuKurttur. Kurt, savaşcı,cesur ve ataktır. Kurt onurludur.Haşmetlidir. Aç kalmadıkça avlanmaz. İş birliği yapıp, birbirlerine yardımcı olurlar. Kurt bağımsızlığa düşkündür. Hapsederseniz yemez, içmez sonun da kendini öldürür.Bağımsızlık herşeyden önce ve öte gelir. Bu muazzam canlının meziyetleri bu kadarla sınırlı değildir ama ben esas hayvanlar alemin de her yönüyle mükemmel bir canlıdan daha bahsetmek istiyorum. KOYUN! Koyun imanlı bir hayvandır. Derviştir, takva sahibidir, inançlıdır. Yalnız düşünmeyi pek sevmez bir şeyh bulur bağlanır. Sürünün lideri olan koyun, uçurumdan atlayınca hiç düşünmeden peşinden atlar. Bu mübarek hayvanın en önemli özelliği de budur zaten. Koyun bağlandığı yerde kalandır. Bir yerde kalıp hareket etmemek ise kamillik mertebesidir. Kaderine razı olan ve eylemle bir şeyleri değiştiremeyeceğini anlayan koyun,yağ bağladığı ve kalori kaybetmediği için besiye uygun hale gelerek, insanları beslemek gibi bir misyonu üstlenmiş olur. Doyuran sıfatıyla da Olgunluğun tacını giyerler. Koyun mistiktir. Koyun mülayimdir. İnsanlık için kendini feda etmiştir. Etiyle sütüyle,yünüyle, tırnağıyla, boynuzuyla insanlara katkı da bulunur. Belgeselci birkaç arkadaş onların dönerek yaptığı içgüdüsel davranışları gizli birer ibadet sanıp,yağmur çamur demeden, dağa tepeye söylenmeden günlerce kaydedip yaratılışındaki hikmeti gözler önüne sermek isterler. Efsanelere bile konu olmuştur bu canlı. Bilmeyenimiz yoktur Ağrı Dağı Efsanesini.. bilmeyenler için; uzun zaman susuz kalmış ve tuz yalatılmış koyunlar bir dereden su içmeden geçerse çoban sevdiğine kavuşacaktır.. Koyun bu, halden anlar.Sırf bu yüzden sevenler kavuşsun diye bir damla su içmeden dereden geçip giderler. Müziği de düşkündür bu canlı. Kaval çalmasını iyi becerenin arkasından gider. Halk türkülerimiz de koyun üstüne inanılmaz dizeler vardır. Amanın mor koyun meler gelir, Yavrum dağları deler gelir. Koyun oldum meledim peşi sıra, Bu da gelir, bu da geçer ağlama. Koyun oldum, Bir sürüye katamadım ben beni.. Son olarak Kovboy filmlerinden biliriz. Küçükbaş hayvan taşıyan kovboylar fazla problem yaşamazlar, ama büyükbaş sevkıyatı yapan kovboylar, kalabalık, meşakkatli bir yolculukla büyük badireler atlatarak yol alırlar. Zor durumlarda da silah kullanıp, sürüyü tel örgülerle çevirerek sükuneti sağlarlar. Uzatmanın bir haceti yok sözün özü; Senelerdir bir koyun misali peşlerinden sürüklenen, teslimiyetçi bir yapıya bürünmek isteyen, fikir yürütmeyen, düşünmeye mecali kalmamış hayatın akışını geviş getirerek izleyen, vergiyle, algıyla, benzin zammıyla sabrı sınanan, duyarsızlaştıran, siyasette kaybettiklerini ahirette alacağını düşünen, cennetlik olmak için bu dünya da koyun olmanın tüm ilkelerini kayıtsız şartsız kabul eden insanımıza nicedir çalınan kavalı da, otomatiğe bağlamış bu şarlatanlara, koyunu gayrı resmi totemimiz yapma küstahlığın da bulunanlara, saman altından da bunun uygulamasını yapanlara, TÜRK ‘ün kuvvetini, karakterini bozulmazlığını ve erdemini, tarihin su götürmez gerçekliğiyle unutan ve unutturanlara tekrar hatırlatmak gerek! Türk insanın titreyip kendine döneceği günleri görmek umuduyla Tanrı Irkımıza kut versin. ESENKALIN. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
KANDASIM ÇOK GÜZEL BIR KONUYA EL ATMISSIN.BIZ TURKIYEDE YASAYAN TURKLER OLARAK,BOZKURTU BIR SIYASAL SIMGE,BIR HAREKET OLARAK NITELENDIRILIYOR.BU DURUM BENI DERINDEN YARALIYOR.ATAMIZIN YATTIGI ANITKABIRE ASLANLI YOL BULUNMASI EN BUYUK CELISKIDIR.BOZKURT KIMSENIN TEKELINDE DEGILDIR.SADECE VE SADECE TUM DUNYA TURKLERININ SIMGESIDIR..
BOZKURTUMUZA SAHIP CIKALIM.BOZKURT GIBI SEREFLI OLALIM |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
BOZKURT HAKKINDA DAHA GENİŞ BİLGİ EDİNMEK İSTEYEN IRKTAŞLARIM, AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRLER.
http://www.atsizcilar.com/forum/viewtopic.php?t=21
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|