![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Türklüğe Hizmeti Geçen Büyük Şahsiyetler
Türklüğe Hizmeti Geçen Büyük Şahsiyetler bölümüne Alper Tunga'yida eklersek seviniriz bu isme sahip cikalim ırkdaslarım iranlılar bile onun icin dünyayi zaptetti diyorlar iranlilar ona afrasyab diyorlar en büyük türk liderlerinden biridir ve en eskilerindendir
atsız atamizin dedigi gibi ''NE GÜZEL SEYDİR TUNGA ER EFSANESİNİ DİNLERKEN YÜRÜMEK TANRI DAĞI ETRAFINI SÜRÜMEK |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ırkdaşım zamanla tüm başbuğlar ve Türk büyükleri eklenecektir..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
DAHA NİCE TÜRK ULUSUNUN ADININ EKSİKLİĞİ HİSSEDİLİYOR...BU KONUDA DAHA İVEDİ ŞEKİLDE ÇALIŞIRSAK VE NİCE ULUDAN SEÇİLEN TANINAN ULAŞABİLDİKLERİMİZİ EKLERSEK MUTLU OLURUZ.TANRININDA İZNİYLE TURANA GİDEN YOLDA NİCE ULULARIMIZI UNUTMAYALIM...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
vatanperver_16 KANDAŞIM OTAĞIMIZA HOŞGELDİNİZ. EVET TANRI'NIN İZNİYLE TURAN YOLUNDA ÖMRÜNÜ HARCAMIŞ NİCE BÜYÜK BOZKURTLARI HEM ANIP, HEM ANILMASINI SAĞLAYIP HEM DE ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEĞİZ.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
teşekkürler TANHAN kandaşım
tanrının izni ile elimizden geldiğince hatta devre bakarsak elimizden geleninde ötesi çabalarımız olması gerekli kanaatindeyim...yüce TÜRKlük TÜRKçülük TURAN ülkümüz adına neden hala oyunda oynaştayız fatihin istanbulu fethettiği yaştayız...kürşatın efsaneler destanlar yazdığı yaştayız...uyanmalı ve asla unutmamalıyız........yüce türkü tanrı korusun.........
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
:? sevgili türk kardeşlerim buruya adının eklenmesi gereken biri daha olduğunu düşündüm. Kurtuluş savaşımızın en önemli isimlerinden biri olan ''Şükrü Paşa''. Haksızmıyım?
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yöneticilerin ya da Türkçülerimizin dikkatini çekmedi sanırım ancak Şükrü Paşa'dan önce Türk adını büyük yazmaya bak.Türk'ün en önemli değeri diyebileceğimiz değer de Türk'ün dilidir.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Cevap: Türklüğe Hizmeti Geçen Büyük Şahsiyetler
Bu başlığı Turkcu.net'te ben açmıştım, metinlerimiz kaybolmadan buraya aktarılması gururumu okşadı. Teşekkürler sayın yöneticilerim.
Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Cevap: Türklüğe Hizmeti Geçen Büyük Şahsiyetler
ziya gökalp ve tekin alp'i anmamak nasılda ayıp bir şey biri kürt kökenli türkçü düşünür öbürü yüzde yüz yahudi türk kuramcı.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Tekinalp, bilmeden etmeden atıp tutma. Önce oku, bilgilen ondan sonra yorum yap. Bazı cahiller ve kansızlar, Oğuz boylu, Türk soylu büyük Türkçü Ziya Gökalp'in "kürt" olduğunu söylemektedirler. Atsız Ata'nın bile, öldüğünde çok üzüldüğü ve her zaman övdüğü Ziya Gökalp'e, linç edilerek öldürülen hain gazeteci Ali Kemal, "kürt" olduğu iftirasını attığı zaman Ziya Gökalp, "Altın Işık" adlı kitabında yazmış olduğu şiirle; kendisini, Ali Kemal'i ve Ali Kemal gibi kendisine "kürt" diyenleri (son dizede) bak nasıl tanımlamıştır. Ali Kemal'e Ben Türküm! diyorsun, sen Türk değilsin! Ve İslamım! diyorsun, değilsin İslam! Ben, ne ırkım için senden vesika, Ne de dinim için istedim ilam! Türklüğe çalıştım sırf zevkim için, Ummadım bu işten asla mükafat! Bu yüzden bin türlü felaket çektim, Hiç bir an esefle demedim: Heyhat! Hatta ben olsaydım: Kürd, Arap, Çerkes; İlk gayem olurdu Türk milliyeti Çünkü Türk kuvvetli olursa, mutlak, Kurtarır her İslam olan milleti! Türk olsam olmasam ben Türk dostuyum, Türk olsan olmasan sen Türk düşmanı! Çünkü benim gayem Türkü yaşatmak, Seninki öldürmek her yaşatanı! Türklük, hem mefkurem, hem de kanımdır: Sırtımdan alınmaz, çünkü kürk değil! Türklük hadimine "Türk değil!" diyen Soyca Türk olsa da "piçtir", Türk değil! Altın Işık adlı kitabından..
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hadi yaa, Ziya Gokalp kürt ha? Bilmiyor olabilirsiniz ama gelip de ilk iletinizde Ziya Gokalp Bey'e boyle bir çamur atmanız hiç de iyi niyetli olmadıgınızı gosteriyor bence! Gok Yeleli Bozkurt abim, ya da diğer Otağ yoneticileri,haddim değil belki ama bu kişinin üyeliğini iptal eder misiniz lütfen...
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bu tiplerin bu otağda barınma şansları hiç yok. Bekliyoruz ki gelip birşeyler zırvalasın da tepesine tam olarak çökelim.
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bence yeteri kadar zırvalamış ama siz cok daha iyi bilirsiniz tabi ki, tepesine tam olarak çökmeniz için sacma sapan iletiler yazmakta da gecikmeyecektir eminim...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|