![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"Sen hayaller kur yeterki Enver" Siir+Video
Enver'e Şiir
Nasıl olduğunu anlatayım size Kapatın gözlerinizi Açın teninizi bozkır rüzgarının kollarına Kapatın gözlerinizi ve barutu koklayın Mitralyözler ejderhalar gibi ateş kusarken Kurşun saçarken mitralyözler Tohum atar gibi toprağa Enver yiğit Enver yiğitler yiğidi Enver Yalın kılıç yekpare kılıç yalnız kılıç Bağrını şarapnellere açmış Dilinde Allah kelamı Ve yüreğinde bir Anadolu türküsü Enver yiğitler yiğidi enver Şimdi unutturulmuş bir vatanın bağrında Elinde çelik bir kılıç Çelik mermiler atan mitralyözlere Yüreğini açarak koşuyordu Ateşe koşuyordu Enver Hürriyet kahramanı Ve özgürlük narası atsın diye Soyunun çocukları Enver bağrını kızıl kurşunlara yağdırıyordu Enver'e hain diyenin dilleri kopsun İnsanlar baharda açan çiçekler gibi Açtıklarında çok güzel ve Sonra dökülüyorlar toprağa birer birer Herkes ölüyor ama Herkes Enver gibi ölemiyor Herkes birşeyler yaşıyor hayaller kuruyor Ama Enver gibi hayalleyemiyor Enver sana 90 değil 900 bin Türk kurban olsun Enver sen hayaller kur biz dökeriz kanımızı Şimdi uyuz köpekler gibi Sürünüp ama lokma bulamıyoruz Ama hayallerimizi çaldılar Enver sen hayaller kur Biz 900 bin kişi donalım yanalım ölelim Enver'e hain diyenin dilleri kopasıca Ağlatıyorlar sizi sinema karanlıklarında Son samurayın kahramanlığı ile Ve daha kurumadan gözyaşlarınız Enver'i hain yapıyorlar Enver Gagauz torunu Enver yiğitler yiğidi Kahramanlar milletinden göğsünde Şarapnel parçası bir madalya Paşa diye çağırılıyor şimdi göklerin saklı Dünyasında kendi gibi kahramanlarca Enver ateşin narına uçuyor Kelebekler bizim göklerimiz doluyor Sen barut alevine atarken kendini Bizi ağlatmıyorlar Boğuyorlar gözyaşlarımızı Enver'e hain diyenin soyu kurusun Sarıkamış'ta gene ölürüz biz Enver Nasıl öldüysek Çanakkale'de ve Galiçya'da Ve Yemen'de Ondan önce eski kıtanın dört yanında Hiç durmadan nasıl öldüysek Bugün Kerkük'te Doğu Türkistan'da Nasıl ölüyorsak gene ölürüz Türklere en çok ölmek yakışıyor ve En güzel Türkler ölüyor diye biz ölürüz Sen hayaller kur Yeterki Enver Görüntülü: |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Re: "Sen hayaller kur yeterki Enver" Siir+Video
Alıntı:
Oldukca etkileyici düzenlenmis. Yazanin ve yapanin ellerine saglik gercekten |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sağolasın anda. İzledim ve memnun oldum.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bazıları çıkıpta vatan haini diyor vatan hainlerinide vatan kahramanı yapıyorlar o vatanda ise atalarının kanı yok
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkı Sağolsun...!
|
Kandaşlarım şuan youtube kapalı ama bu videoyu izleyebilirsiniz bu linkten
http://vtunnel.com/index.php/1010110...99718b66d16197
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Güzel bir çalışma teşekürler.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yamtar ve Pars'ın Andası
|
Volkan Ekiz kimdir?Kutluyorum kendisini,çok güzel yazmış kalemine sağlık.Sağolasın kardeşim güzel çalışma olmuş.
Küçük kardeşim, yeğenim, oğlum, bütün soyum, milletim, sağdaki Şadapıt beyleri, soldaki Tarkanlar, buyruk beyleri, Otuz Tatar, Dokuz Oguz beyleri, milleti! Bu sözümü iyice işit! Katıca dinle! İleri gün doğusuna, beri gün ortasına, geri gün batısına, yukarı gece ortasına doğru yerlerin içindeki milletler bana itaat eder. Köl Tigin |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "sen hayaller kur yeterki enver" , siir , video |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|