![]() |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yukarda'da bahsettiğim kitab'ın ilerleyen bölümlerinde yazar Abdullah Çatlı'ya "Bugünkü aklınla Türkeş'i yine desteklermisin?" gibi bir soru soruyor(yıl 88-91 arası), Çatlı ise, "Köprünün altından çok sular aktı"ya benzer bir cevap veriyordu. Kitab'ı bir yerde unuttuğum için maalesef tam olarak hatırlamıyorum ama buna benzer bir diyalog'tu.
Çatlı gençliğinin verdiği heyecanla Türkeş'e inanmış olabilir, ama gerçekleri görmüş ve Türklüğe büyük katkıları olmuş birisidir. Şahsen onun tırnağı kadar olamayacağımı düşünüyorum. Umarım bende onun gibi milletime hizmet edebilirim. |
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ruhu Şad Olsun
|
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
21. YÜZYIL TÜRK DÜNYASININ MİLLİYETÇİ LİDERİ YIGID ABDULLAH ÇATLI
SUÇU: -TÜRK DÜNYASI İÇİN MÜCADELE ETMEK -KAHRAMAN OLMAK VE DİĞER KAHRAMANLARA DESTEKÇİ OLMAK -ASALA’YA KARŞI OPERASYONLAR DÜZENLEMEK -PKK İLE SAVAŞMAK -BUNLARDAN RANT SAĞLAMAMAK -MİLLİ DAVADA ŞAHSİ KAZANIM GÜDENLERİ HAİN GÖRMEK RUHUN SAD MEKANIN UÇMAG OLSUN YÜCE INSAN, ABDULLAH ÇATLI
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hepimiz Çatlıyız ! diye haykıran bir Türk genci görmüştüm Kerkük mitinginde. Dedim ki kendi kendime '' ulan hepimiz Çatlı isek bu devran niye tersine akıyor ? ''
Bir de Hepimiz Atatürküz ! sloganlarına takıldım. Biz daha Çatlı olamıyoruz nasıl Atatürk olalım ? kıroların yaşadığı her ilde bir Çatlı olsa diye iç geçiririz. Pekiyi ! olalım o zaman ! Niye Hepimiz Çatlı olmuyoruz diye soralım kendimize. Bu arada ben Çatlı ile türkeşin neden anlaşmazlığa düştüğünü neyin sebep olduğunu bilmiyorum. Bu konudaki bilgi eksikliğimi hangi kaynaktan öğrenebilirim ? Yardımcı olabilecek ırkdaşım varsa bildirsin. |
|
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) | |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Keza önemli olan hizmettir, asala denen örgütün en az pkk kadar vatana millete zararı olmamısmıydı,keza asalanın torunları piç pkk sürüleridir, Onlara da bir Çatlı lazım, Ruhun Şad mekanın TÜRK Uçmağı olsun Çatlı Beğ |
|
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çapulcu söylemlerin etkisinde fazla kaldığın belli. Pkk'lılar asala'nın torunları değil, ülkücüler dahil sünnici kim varsa onların bacılarının dölleyicilerinin soydaşlarıdırlar.
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu söylemden amaç kıroları masum göstermektir. Buradan hareketle kıro terör örgütünün, asıl kurucularının Ermeni terör örgütü Asala olduğunu düşündürüp, safları yanlış bilgilendirirler.
Bu mantık şuna da benzer; kırolar masumdur, çünkü onlar bilinçsizce kullanılmaktadır. Yani bu ve benzeri söylemler kıroları aklamak üzere tezgahlanmış propagandalardır. Başka bir yönüyle, Pkk'nın geçmişi Asala Ermeni terör örgütünden daha eskidir. Kırolar ilk eylemlerini daha Cumhuriyet kurulmadan önce yapmışlardır. Sivas kongresini basmak niyetinde olan Malatya'lı kırolar Atatürk'ün erken aldığı istihbarat ve zamanında müdahalesi ile ezilmiştir. Cumhuriyet öncesi sonrası birçok örnek verilebilir. Özetle kıroları masum göstermeye çalışanlar kürdofil bir kesimdir. Bunun için ellerinden gelen iftira ve yalanı uydursalar da tarih gerçekleri açık açık göze sokmaktadır. Fakat kürdofil kesimlerin gözleri başka yerlerinde olduğu için bu durum onları ırgalamamaktadır. |
|
|
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Catli son asrin Kursadi...
Yalniz ASALA ve Ermeni dolleriyle savasmakla kalmamis... Turkiyeye dondugunde kurdolarin korkulu ruyasi olmus... Kurt isadamlarinin Kurt burjuvalarinin belini kirmis... Dilegim odur ki... Turk Ucmaginda onunla bulasabileyim. |
|
|
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) |
|
Yamtar ve Pars'ın Andası
|
O kadar ihtiyacımız var ki sana şanlı şehit,ama bu millet senin ve atalarının yüzünü kara çıkarmayacaktır.
Küçük kardeşim, yeğenim, oğlum, bütün soyum, milletim, sağdaki Şadapıt beyleri, soldaki Tarkanlar, buyruk beyleri, Otuz Tatar, Dokuz Oguz beyleri, milleti! Bu sözümü iyice işit! Katıca dinle! İleri gün doğusuna, beri gün ortasına, geri gün batısına, yukarı gece ortasına doğru yerlerin içindeki milletler bana itaat eder. Köl Tigin |
|
|
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) | |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O listelerde kimler yok ki. Kendileri soysuz olan iftiracıların taktıkları aptal unvanlar.
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Soner Yalçın denen Kızılca Soysuzun Reis adlı kitabı var.Sırf bu büyük insanı karalamak için yazmış.Can Dündar şerefsizinin de belgesel ve kitaplarıyla aşağı kalır tarafı yok. Ben Haluk Kırcı'nın,Bırak Eşkıya Bellesinler,Zamanı Süzerken adlı kitaplarını öneririm ırkdaşlarıma.Hem de Çatlı'nın yoldaşı,Haluk Kırcı'ya yapılan haksızlıkları da görürler ve yakın tarihe farklı bir bakış açısıyla bakmış olurlar.Ve de tabiki kızı Gökçen Çatlı'nın Babam Çatlı adlı kitabını öneririm.Son olarak,21. yüzyılın Kürşadı;Ruhun Şad olsun.TTK...
|
|
|
#74 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ruhu Şad olsun...
|
|
|
|