![]() |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ulu yiğid Çatlı ağabeğ in ruhu şad mekanı cennet olsun..
Davan davamızdır. TTK.
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Türk Irkı Sağolsun. Türklük için emeği geçmiş olanların ruhu şad olsun.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ülkemizin yetiştirdiği gerçek değerlerden biri ! ruhun şad yolun aydınlık olsun!
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Abdullah Çatlı'ya itafen Haluk Kırcı'nın kitabında yer alan bir şiir.
Bırak Beni Eşkiya Bellesinler Beni hep kavgalarımdan bildiler... Yarım bıraktığım okul, Bir bir tembihleyen anam, Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız. Beni hep kavgalarımdan bildiler... Ulus’ta bir kasım akşamıydı Işığımı çaldı, kızıla çalan karanlık. Ak alnına, al kan damladı yiğidimin, Kahpece vurup, kahpece kaçtı parkalılar. İşte o akşam sıktım yumruklarımı. Eridi avuçlarımda, Anamdan miras merhamet. Şehit evi yüreğimde çelikleşen sevdama, Çifte su diye kan verdi Alperenler. Tabanca tutuşturup elime, Çıktı içimden tabutlarla masum düşler. Aynalara minnetsiz geçirdiğim gençliği; Meğer nice gömülenler hiç ölmemişler. Bir hoyrat diyemedim aşka dair, Kurşunların söylediği türküyü bildim anca; Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Anlaşılmak değildi derdim; Kitapların önünden hep mahcup geçtim. Gül dalında bulunsun isterdim, parmak izim. Bağışlayın beni! Babasına doymayan kızım. Kanıma kan, canıma can aldım, Acımadım, vurdum, gözümü kırpmadım, Her kavgamın gecesi rüyamda, Geleceğimin büyük ülkesinde, Kavga etmeyen çocuklar gördüm. Rabbim bilir ki; dinim, devletim, Bayrağım, ülküm için geçti ömrüm. Yine bir kasım günüydü... Bir hurda yığınında buldular beni, Senelerdir horozlanan tetikler, Öldükten sonra vurdular beni. Reisini dinlersen, yarım kalmamalı, Hayallerimizin gerçeğe hicreti. Koy düşmanlar ellerini zillesinler, Anlatmaktan ötesi düşer sana Bırak beni eşkıya bellesinler.
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Ruhun şad mekanın Türk cenneti olsun Çatlı!
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ruhu şad olsun
Dünya TÜRK olsun,Olmazsa kahrolsun! |
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Geçen sene memleket'te küçük bir kitapçı'da Etem Karaüzüm isimli bir kişinin Bizim Hücre "Ben ve Çatlı" isimli kitabını almıştım. Yazar'ı tanımıyordum ama sırf Çatlı hakkında olduğu için satın aldım. Yeni okumaya başladım. Yazar zamanında bir solcu olarak Isviçre'ye iltica etmiş ve haksız yere düştüğü hapis'te uzun bir süre Abdullah Çatlı ile zaman geçirmiş. Kitabın içinde Çatlı'nın el yazıları'da var. Etem Karaüzüm objektif davranmaya çalışacağım diyor kitapta. Okuduğum yere kadar edindiğim düşünce kendisinin Çatlı'nın suçlu olmadığına dair inandığı. Küçük ama güzel bir kitap, tavsiye ederim.
Sayın Abdullah Çatlı'nın ruhu şad, mekanı cennet olsun. |
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ruhun şad olsun büyük Türk.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
21 Mart nevruzda görevliydim. k.rt mv konuşmasında A.Çatlı aleyhine sözler sarfediyordu. Yanımda duran yaşlı bir köylü kendi kendine konuşuyordu.
-"Eğer siz onun aleyhinde atıyorsanız, demektirki o iyi biri." Bundan iyi cevap olur mu? Esenlikler.
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bi türkçü bu adama reis diyosa onun türkçülüğünden emin değilimdir. ÜMMETCİ NE ZAMANDAN BERİ TÜRKÇÜ OLMUS... SORARIM SİZE...
|
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kendisi Türklük için elini taşın altına sokmadan kendilerini başbuğ ilan edenlerle aynı kefeye koyulamaz bizde otağımızda bunun yapılmasına izin vermeyiz. Daha eklediğin üçüncü iletinde ahkam kesip kimin ne kadar Türkçü olduğuna karar vermeden önce, bir zahmet sesli sohbet odamıza teşrif et de bizde senin ne kadar Türkçü olduğunu, Türklüğe ne kadar hizmetlerin dokunduğunu öğrenelim.
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
türkçülüğe hiçbir katkım olmamıştır düşünselin dışında. ikincisi türkçülük klavyeyle olmaz burda görüş bildirilir güzel kandaşım. ikinci o başbuğ ilan edenler varya kendisini ona inanan adamdanda hayır gelmez yani çatlıdan :) üçüncüsü ahkam kesmek bana düşmez forumda bir çok ahkam eksen avr ileti sayısıylada olmaz bu işler türkçülük dersenki o adam bieşyler yapmış ben buna karşı çıkarım saygılarla ırkdaşım eksiksem beni bilgilendirirsen sana esenliklerimi sunarım teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türklüğe Hizmetleri Geçmiş Olan Ulular Ondan sonra da cin olmadan adam çarpılmayacağını öğren. Çatlı ayrıca Apo'ya bile Bekaa'da suikast düzenlemiş. Sen ne yaptın? Ayrıca Çatlı 80'li yıllardan sonra Türkeş'le bağlarını koparmıştır hatta mahkemelik olmuştur.
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Boş konuşmaktan başka yaptığın birşey yok zaten gördüğüm kadarıyla, düşünsel anlamda Türkçülüğe katkım var diyorsun Türk dilinin kurallarına uyarak yazı yazmasını bile beceremiyorsun, o kadar Türkçüsün ki Türk yazarken büyük harf kullanmaktan acizsin, sonra gelip ahkam kesiyorsun ve söyleneni anlamadan hala yanlışında ısrar ediyorsun. Tekrar söylüyorum burada kimse Abdullah Çatlı'ya Türkçüydü demiyor, Türklüğe katkıları olmuş, kanı için kendi canını tehlikeye atmış bir Türk evladıydı diyor. Elmayla armut'u karıştırma. Biz Türkçüler Türkçü fikriyata sahip olmadan, kanının gereğini yerine getiren Türk soylulara da gereken saygıyı gösteririz. Eğer sen kendi fikrini yazsaydın sana da saygı gösterirdik ama kalkıp Çatlı'ya iyi diyenlerin Türkçü'lüğünden şüphe ederim gibi haddini aşan bir açıklama yaparak eleştiri sınırlarını aşarsan sende cevabını alırsın.
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşlarım bugün iki düşman kitlemizin biraraya gelişini Abdullah Çatlı üzerinden yaptıkları bir konuşmayla bir daha gördüm.
İş sebebiyle birarada bulunduğum biri koyu tayyipçi ampul kafa diğeri de asiyim diye geçinen kızıl rus,k.rt aşığı. Bunların bir safa geçeceklerini aralarındaki dini görüş farkı nedeniyle düşünmüyordum ki düşüncelerinin gereğini yaparak ateist ile koyu tayyipçi dinci Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve emekli Paşalarına eski Asala'ya karı görevli büyüklerimize,Köklü yargı ve devlet organlarımıza gülmek ile ağlamak arasında kaldığım aşağılık ve komiklikte iftiralar atıyorlardı. Bir arkadaşımın dediği gibi bu iki TÜRK ve TÜRKÇÜ düşmanı çevrenin bu denli nefret ettiği bir kişi bizim için TÜRK ULULARINDANDIR. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|