Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Uluları > Türklüğe Hizmetleri Geçmiş Olan Ulular

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.05.2008, 16:31   #31 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 49
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
tarih hocamız kıro p.çleriyle dostmuşuz gibi göztermek için Ziya Gökalp'ı kıro olarak göstermişti..
kemalistdevrim Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.05.2008, 18:35   #32 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kutay Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 143
Evet bizim okuldada böyle olaylarla karşılaştım.Fettoşcu bir din hocamızda bana Ziya Gökalp kürttür kürtlerinde Türk olduğunu öğrenince Türk milliyetçiliği yapmıştır demişti.

YA ÖLECEĞİZ . .

ÖLDÜKÇE DİRİLECEĞİZ !

T Ü R K Ç Ü D E V R İ M
Kutay Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.05.2008, 11:12   #33 (İleti Bağlantısı)
869
Türkçü Bozkurt

869 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 52
Degerli Kandaslarim,

Gecen hafta yapmis oldugum Istanbul gezisinde Ulu Türkçü Ziya Gökalp'in

kabrini ziyaret etmistim. Ümmetçi Osmanli Padisahlari'nin, Sadrazamlari'nin vb.

arasinda yatan bu büyük Türkçü'nün hali yüregimi burksa da bir kaç resim

çekmeyi ihmal etmedim. Sizlerle onlari paylasmak istiyorum.

TTK

869 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.05.2008, 11:20   #34 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Bahar ECE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 120
Sadece sizin tarih hocanız değil yıllar önce ülkücülerin türkeşide k ..t ilan etmişti. Kızı PROF.DR. TÜRKAN GÖKALP şiddetle karşı çıkıp itiraz etmişti.
ÇOK DEĞERLİ BİR TÜRKÇÜDÜR.
MEKANI CENNET OLSUN
Bahar ECE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.05.2008, 22:32   #35 (İleti Bağlantısı)
Göktürk Çerisi

YÜZBAŞI YAMTAR adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 128
Ulu başbığumuz Atatürkün en çok etkilendiği şair ve yazarmış Ziya Gökalp,kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun

Y.N: Özel isimler büyük harfle başlar! Hele hele ATATÜRK' den bahsederken...Noktalama işaretlerini de kullan biraz!

Ötüken-Yış durak olsun da bize
Yürüsün ordular ordan denize.
Çinli baç vermese, gelmezse dize
Kağanın buyruğu vardır: Vuralım!
YÜZBAŞI YAMTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.05.2008, 22:49   #36 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,348
Eline sağlık 869 kandaşım.
Alt 14.06.2008, 08:55   #37 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

METE1989 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Ziya Gökalp'in mekanı TÜRK UÇMAĞI olsun.Onu hala k.rt ve mason zanneden cahillere doğruyu anlatmalıyız.
Alt 26.08.2008, 18:17   #38 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

beyler beyi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 135
Alıntı:
kemalistdevrim adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
tarih hocamız kıro p.çleriyle dostmuşuz gibi göztermek için Ziya Gökalp'ı kıro olarak göstermişti..
Senin Tarih hocan seni iyi yetiştirmiş belli oluyor.Bu bana biraz MHP beyni gibi geldi.Hani o meşhur sloganları ''Kürt Türk Kardeştir.....!''Benim ilk okul öğretmenim Ziya Gökalp Ata'nın Öz be öz yeğeni %100 Türk ve Türk isimli
Zarif bir hanımefendi idi.Bize ilk okulda ilk öğrettiği şiir ''Ala Geyik'ti''Ayrıca mezarını merak ederdim.Fotograflarını çeken Kardeşimin ellerine sağlık.%100 Türk.Bunun aksini tartışmak gereksiz bir zaman kaybıdır.Ali Emiri Efendi'de Diyarbakır'lı idi.Kaşgar'lı Mahmud'un Divan-ı Lugat'inin Bulunup ortaya çıkarılmasında büyük emekleri geçmiştir.
beyler beyi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.08.2008, 19:33   #39 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

bugra_alpgiray_28 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
Alıntı:
KÜRŞAT TÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
IRKDAŞLAR ZİYA GÖKALP'İN Bİ FRANSIZ HASTAHANESİNDE ÖLDÜĞÜ HATTA BU OLAYI NECİP FAZIL SYLÜO DİNE İSLAMA KÜFREDE KÜFREDE ÖLMÜŞ....DOĞRUMU?? AYRICA ZİYA GÖKALP KÜRT MÜ TÜRK MÜDÜr!!!! SONUÇTA DİYARBAKIRLI
BU NECİP FAZIL ADLI YOBAZIN BİR UYDURMASI İSLAMA KÜFÜR ETMİŞ NE OLMUŞ ETTİYSE ONUN SAVUNDUĞU İSLAM DEĞİL Mİ ASİL TÜRK MİLLETİNİ BU DURUMA GETİREN BİR İKİNCİSİ ZİYA GÖKALP KADAR TÜRKLÜĞE VE TÜRKÇÜLÜĞE ŞEKİL VEREN BİR İNSAN NASIL ZAZA OLABİLİR Kİ DİYARBAKIR TARİHİ BİR TÜRK ŞEHRİ İDİ VE TÜRK YOĞUN OLARAK YAŞIYORDU ZAMANLA ŞEREFSİZ K.ROLARIN SAYISI ÇOĞALDI BUGÜNKİ DURUMA GELİNDİ.
bugra_alpgiray_28 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.09.2008, 08:11   #40 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 10
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yobazların hoş bir tarafları da canlarını sıkan herkese "yahudi" derler. Bu iddia artık gülünçleşmiştir ve bir çocuğun korktuğu her nesneye "canavar" demesinden farksızdır. Çünkü çocuğun zihninde "korkunç" olarak yer eden şey "canavar"dır. O hâlde her tıkırtıyı canavar çıkarmıştır, her ses canavara aittir ve canavar her an onu izlemektedir. İşte yobazlar da yahudiyi aynen böyle görmektedirler ama yahudiden bu kadar korkulmasına gerek yotkur. Yeryüzündeki toplam nüfusları on beş milyonu geçmeyen yahudiler sanıldığı kadar yaygın değildir.

Sadece Ziya GÖKALP mi? Daha kimleri yahudi ilan ediyorlar... Geri olmayan, medeni ve aklı başında olan çok kimse, bugün Ziya GÖKALP'e yahudi diyenler tarafından yahudi ilan edilmiştir. Ve işin aslı artık bu iddia ciddiyetini kaybetmiştir.
Bende inanmıyorum Türkçü bir yazarın mason olabileceğini ama googleye türk masonlar yazınca ismi çıkıyor bu bir karalama olabilir mi?
Onbaşı Sülemiş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.09.2008, 08:19   #41 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 433
Alıntı:
Onbaşı Sülemiş adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bende inanmıyorum Türkçü bir yazarın mason olabileceğini ama googleye türk masonlar yazınca ismi çıkıyor bu bir karalama olabilir mi?
İnternette okuduklarına mı, yoksa Atsız Ata'ya mı inanıyorsun? İnternette kürt olduğu da yazıyor. Ona da inanalım mı?
Alt 09.09.2008, 14:05   #42 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 10
Alıntı:
Tanrıdağı Yolcusu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İnternette okuduklarına mı, yoksa Atsız Ata'ya mı inanıyorsun? İnternette kürt olduğu da yazıyor. Ona da inanalım mı?
Sen Hüseyin Nihal Atsız'ı gördün mü sadece yazılarını okuyaraktan nelere varmaya çalışıyorsunuz ben mason demedim öyle yazı çıktı dedim Hüseyin Nihal Atsız kitapları haricinde kendisini tanımam da zaten
Onbaşı Sülemiş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.09.2008, 14:13   #43 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,132
Alıntı:
Onbaşı Sülemiş adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sen Hüseyin Nihal Atsız'ı gördün mü sadece yazılarını okuyaraktan nelere varmaya çalışıyorsunuz ben mason demedim öyle yazı çıktı dedim Hüseyin Nihal Atsız kitapları haricinde kendisini tanımam da zaten
Sen önce haddini bil aile terbiyesi almamış, saygısız, töresiz velet. Her okuduğuna inanmaya ve kolay kandırılacak kadar aptal olmaya devam et.
Alt 18.09.2008, 23:03   #44 (İleti Bağlantısı)

Bolacalı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 7
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
..........Her okuduğuna inanmaya ve kolay kandırılacak kadar aptal olmaya.......
Kimin haklı olduğunu nasıl anlayacağız ?.....

****Eğer site haksız ise; İlgili site resmi dernek, kulüp, loca sitesine benziyor. Kişisel değil gibi. Yani dava açıldığında belgeleyebileceklerinden emin olmasalar nasıl yayınlama cesareti bulacaklar? Sitede padişah, şeyhülislam,yazar, bakan,paşa ...Mevlana tekkesi gibi herkes var.....Bunların dava açacak hiç mi yakını yok?

****Eğer site haklıysa Ziya Gökalp 'in Türk Milliyetçiliği üzerine o kadar kitabı kendisinin yazmaması lazım!!!!. Madem mason; ümmetçilik çağında milliyetçiliği, turancılığı savunmasından çıkarı ne olacak? Kulağı ters elle göstermek gibi birşey.

Sitede(Resmi), ümmetçi isimler, padişahlar listede yer alıyor. Öz, sade Türkçe'yi savunanlarla, Osmanlıca'yı savunanlar yan yana. Kısaca solcular, ümmetçiler-Türkçüler el ele ?????!!!!!....

------------------------------------------------------------
Bir ayrıntı; Mason Locaları , Ziya Gökalp vefat ettikten yaklaşık 11 yıl sonra kapatıldı. Yanılmıyorsam Atatürk tarafından 1935'li yıllarda kapatılması lazım. Mason localarının masum olmadığı Cumhuriyet kurulduktan yıllar sonra anlaşıldı.

Bence 1920'li yıllarda Mason Locasının faaliyetlerini anlayabilmek mümkün değil. Locanın amacı yetişmiş seçkin insanları bünyesinde toplayıp takiyye yaparak bu beyinleri kullanıp çöreklenmeyi amaç edinmiş olabilir.

Ümit ediyorum ki ben haklıyımdır. Yoksa tutunacak dalım kalmayacak. Çünkü internetin de kitapların hiç bir değerinin olacağını sanmıyorum...Çünkü birilieri yazıyor biz okuyoruz.......
Bolacalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.09.2008, 11:03   #45 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 963
Alıntı:
Bolacalı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kimin haklı olduğunu nasıl anlayacağız ?.....

****Eğer site haksız ise; İlgili site resmi dernek, kulüp, loca sitesine benziyor. Kişisel değil gibi. Yani dava açıldığında belgeleyebileceklerinden emin olmasalar nasıl yayınlama cesareti bulacaklar? Sitede padişah, şeyhülislam,yazar, bakan,paşa ...Mevlana tekkesi gibi herkes var.....Bunların dava açacak hiç mi yakını yok?

****Eğer site haklıysa Ziya Gökalp 'in Türk Milliyetçiliği üzerine o kadar kitabı kendisinin yazmaması lazım!!!!. Madem mason; ümmetçilik çağında milliyetçiliği, turancılığı savunmasından çıkarı ne olacak? Kulağı ters elle göstermek gibi birşey.

Sitede(Resmi), ümmetçi isimler, padişahlar listede yer alıyor. Öz, sade Türkçe'yi savunanlarla, Osmanlıca'yı savunanlar yan yana. Kısaca solcular, ümmetçiler-Türkçüler el ele ?????!!!!!....

------------------------------------------------------------
Bir ayrıntı; Mason Locaları , Ziya Gökalp vefat ettikten yaklaşık 11 yıl sonra kapatıldı. Yanılmıyorsam Atatürk tarafından 1935'li yıllarda kapatılması lazım. Mason localarının masum olmadığı Cumhuriyet kurulduktan yıllar sonra anlaşıldı.

Bence 1920'li yıllarda Mason Locasının faaliyetlerini anlayabilmek mümkün değil. Locanın amacı yetişmiş seçkin insanları bünyesinde toplayıp takiyye yaparak bu beyinleri kullanıp çöreklenmeyi amaç edinmiş olabilir.

Ümit ediyorum ki ben haklıyımdır. Yoksa tutunacak dalım kalmayacak. Çünkü internetin de kitapların hiç bir değerinin olacağını sanmıyorum...Çünkü birilieri yazıyor biz okuyoruz.......

Sen git birilerinin yazdıklarını okuyup zırvalamaya başka yerlerde devam et, bizim davaya inancı tam olmayan, ataları hakkında net fikirlere sahip olmayıp yalan dolan herşeye inanma eğilimi gösteren gerizekalılara ayıracak zamanımız yok. Atıldın.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
(1876 , - , 1924) , gökalp , ziya

Bu konuyu şu anda toplam 4 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Konuk)

Seçenekler