![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tarih hocamız kıro p.çleriyle dostmuşuz gibi göztermek için Ziya Gökalp'ı kıro olarak göstermişti..
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet bizim okuldada böyle olaylarla karşılaştım.Fettoşcu bir din hocamızda bana Ziya Gökalp kürttür kürtlerinde Türk olduğunu öğrenince Türk milliyetçiliği yapmıştır demişti.
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Bozkurt
|
Degerli Kandaslarim,
Gecen hafta yapmis oldugum Istanbul gezisinde Ulu Türkçü Ziya Gökalp'in kabrini ziyaret etmistim. Ümmetçi Osmanli Padisahlari'nin, Sadrazamlari'nin vb. arasinda yatan bu büyük Türkçü'nün hali yüregimi burksa da bir kaç resim çekmeyi ihmal etmedim. Sizlerle onlari paylasmak istiyorum. TTK ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sadece sizin tarih hocanız değil yıllar önce ülkücülerin türkeşide k ..t ilan etmişti. Kızı PROF.DR. TÜRKAN GÖKALP şiddetle karşı çıkıp itiraz etmişti.
ÇOK DEĞERLİ BİR TÜRKÇÜDÜR. MEKANI CENNET OLSUN |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Ulu başbığumuz Atatürkün en çok etkilendiği şair ve yazarmış Ziya Gökalp,kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun
Y.N: Özel isimler büyük harfle başlar! Hele hele ATATÜRK' den bahsederken...Noktalama işaretlerini de kullan biraz!
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Eline sağlık 869 kandaşım.
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ziya Gökalp'in mekanı TÜRK UÇMAĞI olsun.Onu hala k.rt ve mason zanneden cahillere doğruyu anlatmalıyız.
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Zarif bir hanımefendi idi.Bize ilk okulda ilk öğrettiği şiir ''Ala Geyik'ti''Ayrıca mezarını merak ederdim.Fotograflarını çeken Kardeşimin ellerine sağlık.%100 Türk.Bunun aksini tartışmak gereksiz bir zaman kaybıdır.Ali Emiri Efendi'de Diyarbakır'lı idi.Kaşgar'lı Mahmud'un Divan-ı Lugat'inin Bulunup ortaya çıkarılmasında büyük emekleri geçmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BU NECİP FAZIL ADLI YOBAZIN BİR UYDURMASI İSLAMA KÜFÜR ETMİŞ NE OLMUŞ ETTİYSE ONUN SAVUNDUĞU İSLAM DEĞİL Mİ ASİL TÜRK MİLLETİNİ BU DURUMA GETİREN BİR İKİNCİSİ ZİYA GÖKALP KADAR TÜRKLÜĞE VE TÜRKÇÜLÜĞE ŞEKİL VEREN BİR İNSAN NASIL ZAZA OLABİLİR Kİ DİYARBAKIR TARİHİ BİR TÜRK ŞEHRİ İDİ VE TÜRK YOĞUN OLARAK YAŞIYORDU ZAMANLA ŞEREFSİZ K.ROLARIN SAYISI ÇOĞALDI BUGÜNKİ DURUMA GELİNDİ.
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) | |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İnternette okuduklarına mı, yoksa Atsız Ata'ya mı inanıyorsun? İnternette kürt olduğu da yazıyor. Ona da inanalım mı?
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Sen Hüseyin Nihal Atsız'ı gördün mü sadece yazılarını okuyaraktan nelere varmaya çalışıyorsunuz ben mason demedim öyle yazı çıktı dedim Hüseyin Nihal Atsız kitapları haricinde kendisini tanımam da zaten
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sen önce haddini bil aile terbiyesi almamış, saygısız, töresiz velet. Her okuduğuna inanmaya ve kolay kandırılacak kadar aptal olmaya devam et.
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
****Eğer site haksız ise; İlgili site resmi dernek, kulüp, loca sitesine benziyor. Kişisel değil gibi. Yani dava açıldığında belgeleyebileceklerinden emin olmasalar nasıl yayınlama cesareti bulacaklar? Sitede padişah, şeyhülislam,yazar, bakan,paşa ...Mevlana tekkesi gibi herkes var.....Bunların dava açacak hiç mi yakını yok? ****Eğer site haklıysa Ziya Gökalp 'in Türk Milliyetçiliği üzerine o kadar kitabı kendisinin yazmaması lazım!!!!. Madem mason; ümmetçilik çağında milliyetçiliği, turancılığı savunmasından çıkarı ne olacak? Kulağı ters elle göstermek gibi birşey. Sitede(Resmi), ümmetçi isimler, padişahlar listede yer alıyor. Öz, sade Türkçe'yi savunanlarla, Osmanlıca'yı savunanlar yan yana. Kısaca solcular, ümmetçiler-Türkçüler el ele ?????!!!!!.... ------------------------------------------------------------ Bir ayrıntı; Mason Locaları , Ziya Gökalp vefat ettikten yaklaşık 11 yıl sonra kapatıldı. Yanılmıyorsam Atatürk tarafından 1935'li yıllarda kapatılması lazım. Mason localarının masum olmadığı Cumhuriyet kurulduktan yıllar sonra anlaşıldı. Bence 1920'li yıllarda Mason Locasının faaliyetlerini anlayabilmek mümkün değil. Locanın amacı yetişmiş seçkin insanları bünyesinde toplayıp takiyye yaparak bu beyinleri kullanıp çöreklenmeyi amaç edinmiş olabilir. Ümit ediyorum ki ben haklıyımdır. Yoksa tutunacak dalım kalmayacak. Çünkü internetin de kitapların hiç bir değerinin olacağını sanmıyorum...Çünkü birilieri yazıyor biz okuyoruz....... |
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sen git birilerinin yazdıklarını okuyup zırvalamaya başka yerlerde devam et, bizim davaya inancı tam olmayan, ataları hakkında net fikirlere sahip olmayıp yalan dolan herşeye inanma eğilimi gösteren gerizekalılara ayıracak zamanımız yok. Atıldın.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (1876 , - , 1924) , gökalp , ziya |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|