Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 14.05.2008, 02:52   #16 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 15
Otukenli Rss Beslemesi
Alıntı:
Gökhan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İyi de o yönetici arkadaşlar ne Yeseviyi sever ne de Şayh Şamil'i bizim müslümanlar aklıbaşında ne yaptığını bilen arkadaşlardır.
Gökhan Bey o zaman benim yazılara gösterdiğiniz özeni islamiyeti arap dini olarak gösteren diğer arkadaşlarada gösterin islamiyet arabın dinimidir sizce?Müslüman bir Türkçü olabilirmi?Samimi olalım lütfen sizin gibi düşünmeyenlere hemen çapulcu ülkücü damgası vurmayın, bana neden ülkücü eskisi dediğinizi anladım Yusuf Arpacığın hayatını siteye ekledim ama sildiniz çünkü Yusuf Arpacık şu anda ülkücülerin içinde ya bütün ülkücüler keşke Yusuf Arpacık gibi olsalar ,bütün Türkçülerde keşke Yusuf Arpacık gibi elini taşın altına koysalar siz Yusuf Arpacığın Türklük için neler yaptıklarını benden daha iyi bilirsiniz aslında.Benim gözümde Yusuf Arpacık değerli bir Türk büyüğüdür nedenmi?Çünkü vatan hainlerine karşı mücadele verdiği için hapis yatan o,Karabağda ermenilere karşı savaşan o,Kerkükte Türkmenlerin yanında olan o,Türkistanda,Doğu Türkistanda hep o var ne için Türklük için değilmi?
Otukenli adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2008, 03:18   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
Otukenli´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Gökhan Bey o zaman benim yazılara gösterdiğiniz özeni islamiyeti arap dini olarak gösteren diğer arkadaşlarada gösterin islamiyet arabın dinimidir sizce?Müslüman bir Türkçü olabilirmi?Samimi olalım lütfen sizin gibi düşünmeyenlere hemen çapulcu ülkücü damgası vurmayın, bana neden ülkücü eskisi dediğinizi anladım Yusuf Arpacığın hayatını siteye ekledim ama sildiniz çünkü Yusuf Arpacık şu anda ülkücülerin içinde ya bütün ülkücüler keşke Yusuf Arpacık gibi olsalar ,bütün Türkçülerde keşke Yusuf Arpacık gibi elini taşın altına koysalar siz Yusuf Arpacığın Türklük için neler yaptıklarını benden daha iyi bilirsiniz aslında.Benim gözümde Yusuf Arpacık değerli bir Türk büyüğüdür nedenmi?Çünkü vatan hainlerine karşı mücadele verdiği için hapis yatan o,Karabağda ermenilere karşı savaşan o,Kerkükte Türkmenlerin yanında olan o,Türkistanda,Doğu Türkistanda hep o var ne için Türklük için değilmi?
Atsız, Kuran Arap Muhammed'in talimatıdır demiş haberin var mı? Yusuf Ziya Arpacık çeçenler için de savaşmıştır haberin var mı? veya Antalya'da kumarhane işletmiş olduğundan?

Hülasa sahte kahramanlarla ve zurnanın son delikleriyle Türk uluları bölümünü kirletmene müsade etmeyiz.
Alt 14.05.2008, 03:30   #18 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 720
Turak Rss Beslemesi
Alıntı:
Buradan Türk soylu ülkücülere de sesleniyorum. Doğru yolu bulun ve Atsızcılar çatısı altında toplanın. Dinini diline pelesenk etmeyen hiç kimseyle sorunumuz yok. Belki size inandırıcı gelmeyecek ama yöneticilerden bir arkadaş hacca gitti, bir başka deyişle hacı. Daha yaşı da çok genç. Ama o çapulcular gibi laf dindarı değil, uygulamada dindar ve dini siyasete alet etmiyor. Çapulcular gibi forumlarında göstermelik olarak "Allah" veya "Muhammed" yazmıyor, Türk'ten başkasını da kardeş olarak görmüyor.

İslamiyet arabın değidir bak sitede arabın dini dediğin islamiyete uygun olarak hacca gitmiş hacı olmuş yöneticide varmış.Sorun Türkten başkasını kardeş görmemek ve dini siyasete alet etmemektir.Unutmaki Timur,Fatih,Alparslan,Osman Batur ve Abdullah Çatlı gibi Türk büyükleride müslümandılar.
Ilk defa senden duydum,islamin arabin olmadigina.Arabistanli bir magara adaminin aklinca gelistirip,kendi cikarlari icin uydurdugu bu dine sahiplenmen,beni oldukca tedirgin etmektedir.Sen kendini oldukca kaptirmisa benziyorsun bu araplarin yayilmaciligina.Col bedevilerinin dinini savunacagina ,gidip Atalarinin yuce dini olan Samanizm mi ogren vede savun.

Türkeş’e “Sen git Araplara biat et…” diyen Nihal Atsız ve arkadaşlarıni hic unutma.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2008, 03:51   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.792
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Neyse, konuyu saptırıp yine din tartışmasına çevirmeyin. Türkçüler, Türklüğe hizmetleri geçmiş olan Türk ulularını sever. Bunu hatırınızdan çıkarmadan anayolda ilerleyin ve tali yollara sapmayın.
Alt 14.05.2008, 12:31   #20 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 15
Otukenli Rss Beslemesi
İslamiyete bakışınızı öğrendikten sonra aranızda yerim olmadığına inanıyorum ayrıca Yusuf Arpacık gibileri bile beğenmiyorsanız o zaman siz isminizle cisminizle meydanlara ininde Türk gençliği sizin arkanızdan gelsin bu arada Gökhan Bey Yusuf Arpacık en azından ismiyle cismiyle ortada sizde çıkın ortaya sizleride görelim o kadar zamandır sanalda varsınız ama nedense ortada bir dernek hala yok.Bu siteyi uzun zamandır takip eder yazıları okurdum bu siteden çok şeylerde öğrendim bundan sonrada takip edip öğreneceğim ama sizlerde çelişkilerde yok değil mesela sitede Deniz Gezmişe hain dersiniz ama onu savunan Deniz Baykalın chp'sine verirsiniz bu bir çelişki değilmi?Abdullah Çatlıyı kahraman görürsünüz ama ona hain,mafya diyen chp'yi savunursunuz bu çelişki değilde nedir?

Y.N:HADİ BAKALIM SEN SANALLIĞINLA KAL KENDİ ÇAPINDA AFKURMAYA DEVAM ET.ÇAPSIZLIĞINI BELLİ ETTİN SENİN NEFESİN KADAR BİR SANA YAKINIZ VE ORTADAYIZ.YÜRÜ BAKALIM ÇAPSIZLARIN YANINA.
Otukenli adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2008, 19:47   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
İslamiyete bakışınızı öğrendikten sonra aranızda yerim olmadığına inanıyorum ayrıca Yusuf Arpacık gibileri bile beğenmiyorsanız o zaman siz isminizle cisminizle meydanlara ininde Türk gençliği sizin arkanızdan gelsin bu arada Gökhan Bey Yusuf Arpacık en azından ismiyle cismiyle ortada sizde çıkın ortaya sizleride görelim o kadar zamandır sanalda varsınız ama nedense ortada bir dernek hala yok.Bu siteyi uzun zamandır takip eder yazıları okurdum bu siteden çok şeylerde öğrendim bundan sonrada takip edip öğreneceğim ama sizlerde çelişkilerde yok değil mesela sitede Deniz Gezmişe hain dersiniz ama onu savunan Deniz Baykalın chp'sine verirsiniz bu bir çelişki değilmi?Abdullah Çatlıyı kahraman görürsünüz ama ona hain,mafya diyen chp'yi savunursunuz bu çelişki değilde nedir?

Y.N:HADİ BAKALIM SEN SANALLIĞINLA KAL KENDİ ÇAPINDA AFKURMAYA DEVAM ET.ÇAPSIZLIĞINI BELLİ ETTİN SENİN NEFESİN KADAR BİR SANA YAKINIZ VE ORTADAYIZ.YÜRÜ BAKALIM ÇAPSIZLARIN YANINA.
Sen bir ümmet iti olduğun için yazdıklarımızdan birşey anlamaman normaldir. Laikliği kurtarmadan bacını kürdün arabın altından kurtamazsın encik!

Yusuf Ziya imiş. Kaliten bu kadar ki zurnanın son deliğinden bahsediyorsun.

Sen ekmeğe mama derken biz meydandaydık sanal çapulcu çok meraklı olan telefonunu verir aranır ve toplantılarımıza katılır. Türkçülüğe özenmiş çapulcu eskisi encik seni.
Alt 14.05.2008, 20:51   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 637
KARAMANOĞLU Rss Beslemesi
Ahmet Yesevi şiir,edebiyat yada tasavvuf alanında iyi birisi olabilir ancak bu kişinin Türkçülüğe hizmeti geçmiş yada Türkçülük için çalışmış anlamına gelmez.Ahmet Yesevi'nin Türklük adına yaptığı en büyük iş şiirlerini Arapça ve Farsça bilmesine rağmen Türkçe söylemiş olmasıdır.O yüzden bir kişinin Türkçülüğe hizmeti geçip geçmediğini anlamk için dini unsurları bir kenara ayırmak ve kişiyi Türklüğüne göre değerlendirmek lazım.Sonuç olarak Ahmet Yesevi'nin Türklük adına yaptığı olağan üstü bir olay yoktur.
KARAMANOĞLU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2008, 10:30   #23 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 11
Gökarap Karahan Rss Beslemesi
Ahmet Yesevi soyca Türk olabilir ama Türkçüdür diyemeyiz.
Gökarap Karahan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2008, 11:22   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
Göktürk Karahan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ahmet Yesevi soyca Türk olabilir ama Türkçüdür diyemeyiz.
Türkçüdür diyen var mı?

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler