![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Türküler hakkında
Özellikle dinleyebileceğim Türkücüler varmıdır?
Öztürk olan.Yaşıtlarım hep Avrupa özentisi müzikler dinleyerek tatmin ediyorlar müzik hislerini..ve Bu beni çok üzüyor. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aynen arkadaşım bende senin yaşlarındayım ve etrafımda yabancı müzik özentileri beni deli ediyor ne güzel Türk sanat müzigimiz varken neden yabancının müzigini dinlerler hiç anlamam.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Bu Türklük şuurunu yitirmiş varlıklar yüzünden , Kendimizi unuttuk! |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Çok önemli bir konuya değindin Emre ırkdaşım.bende 14 yaşındayım okul arkadaşlarımın çoğu Türk kültüründen uzak olduğu gibi metal ve diğer amerikan müziklerine hastalar.Türkiyede ise aslen Türk olmayan rock sanatçılarını dinlemeye bayılıyorlar.harbiye marşı veya diğer Türk müzikleri dururken ermeni ... hayko çepkini dinliyorlar.TİTREYELİM VE KENDİMİZE DÖNELİM.
Y.N: Hakaretsiz ileti ekleyin.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Buradaki kandaşlarım yaşıt olunca daha bir hoş oluyor.:)
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Çok sağolun,varolun andalarım.bu memleket bizim gibi genç Türkçülerin sayesinde ayakta kalacak.kültürümüz,soyumuz ve geleneklerimiz bizler sayesinde yaşayacaktır.GÖKTANRI'YA EMANET OLUN!!!
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Irkdaşların çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Kendilerine metlaci rockı diye tabir edip Türklükten hiç bir alakaları olmayan insanlarla dolu.Hadi Türk Sanat Müzüği ağır gelebilir ama Türkülerinde hareketli olanları var onları dinlesinler.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben de 14 yaşındayım.
Dediğin konu gerçekten de çok fazla. Çevremdeki çoğu kişi;büyük veya küçük hepsi genellikle yabancı şarkılar dinlerler.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşlar vereceğim köprüdeki müzikleri mutlaka dinleyin. Tüm Türk topluluklarından en az bir müzik var.
.: TİKA :. Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
esenlikler
kardeşlerim belki bende sizle aynı yaştayım yaşım 19 ve gerçekten ülkemizde gereksiz yabancı müzik anlayışı ilerlemiş bulunuyor. Metal müzik kadar gereksiz bir müzik anlayışı var mıdır ya söyleyin bana?
kafalarını sallamaktan boyunsuz kalcaklar bir gün ... şaka bir yana artık bazı gençler kendi müziklerimizle bile alay ediyorlar ve gülüp geçiyorlar halbuki onları biz yarattık ve biz koruyoruz ve ilelebette korumamız gerekir diye düşünüyorum . haksız mıyım?? Y.N: Nokta, soru işareti gibi noktalama işaretlerinden sonra büyük harfle başlanır. Bir Türkçü en azından bunları bilmeli. Ben haksız mıyım? GökTürkAlp |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|