![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bozkurtlar ovasına ümmetçiler giremez.Şimdi git de çapulcu abilerinden iste o şarkıyı.....
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
TürkOğuz ırktaşım link ölmüş yenilersen sevineceğim
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Temir Tav ırtaşım sağolasın barış manço abimizinde makın cennet olsun
TTK |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
|
link ölmüş soydaşım
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sizin sayenizde ilk defa dinledim .. Tskler.. Gercekden cok degerli bir sanatcimiz eserleride cok güzeldir..
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
2023 Barış Manço'nun ilk albümüdür ırktaşlarım.O gerçek bir Türkçü ve gerçek bir sanatçıydı.Ne mutlu ki onun programları ve ezgileriyle büyüyen bir nesildenim.Mekanı Türk Uçmağı olsun.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Barış Manço diğerlerinden çok farklı zaten...
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
görüntüsüyle özü bir olan, ender sanatçılardan biriydi!
mekanı Türk uçmağı olsun...
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler Kandaşlarım
Bu parçayı çok aramıştım burada bulmama sevindim O yıllarda bu parçanın kaldırılacagını düşünmüyordum bile fakat ( bu parçanın içinde uzay çağı ve 2023 yılına göre silah sesleri de vardı) o dönem bunlarıda kaldırdılar Keşke o seslerin olduğu parçayıda bulsaydınız TANRI TÜRKÜ KORUSUN |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ruhu Şad Olsun.
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
BaŞbUğuN AsKerİ
|
Barış Manço'nun "Katip Arzulım" adlı parçasındaki şiir kısmını dinlerseniz zaten anlarsınız.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yazik, bugunku habere gore ailesi perisan haldeymis borclar yuzunden.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) | |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Alıntı:
|
|