![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kılıç Ozan - Kalk ayağa ehli Vatan
.....................
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ozana bağlama kırdırdılar
Basbug Atatürk ve Türk halkına hakaret içeren şarkısı nedeniyle bir ermeni rock grubuna cevaben klip çeken Kılıç Ozan, klibi yayınlamayan müzik kanalını bağlamasını kırarak protesto etti. Kılıç Ozan, Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde bağlamasıyla basın mensuplarına poz verdikten sonra, burada bağlamasını kırmasına güvenlik güçleri izin vermediği için İstiklal Caddesi girişindeki Fransız Konsolosluğu'nun önüne geldi. Eyleminin nedenini anlatan Kılıç Ozan, ''Ermeni rock müzik topluluğu System of a Down'ın, kısa süre önce çıkardığı albümünün 'Holly Mountains' adlı parçasında Basbug Atatürk'e, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk halkına hakaret edildiğini ve sözde ermeni soykırımının dile getirildiğini'' söyledi. Bu şarkıya cevaben ''Kalk Ayağa Ehl-i Vatan'' adlı parçasına klip çektiklerini, bu klibi de bir müzik kanalına parasını peşin ödeyerek yayınlaması için verdiğini belirten Kılıç Ozan, ''Müzik kanalı, parasını peşin alıp klibi 3 gün yayınladıktan sonra yayından kaldırdı. 'Bunun nedeni nedir?' diye sorduğumuzda, 'Bizi aşan mevzular var' yanıtını verdiler. Ben halk ozanıyım, silaha sarılmam saza sarılırım'' diye konuştu. Kılıç Ozan, daha sonra, 40 yıllık bağlamasını yere vurarak kırdı. Ozan'ın konuşmasına ve eylemine, vatandaşlardan bazıları da alkışla destek verdi. Konuya ilişkin basın bülteninde de, Kılıç Ozan'ın kaset ve CD'lerinden elde edilecek gelirin yüzde 10'unun Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlanacağı bildirildi. Acaba bu muzik kanalini asan mevzular nelerdir,bu muzik kanalinin sahipleri ermeni yoksa kurtlermidir bunu bilen kandaslarim varsa bizi bilgilendirsinler.Esenlikler.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sende Sağol Irktaşım
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kılıç Ozan, vatansever olabilir ama kendisi kürtlere kardeşimiz diyen ve ırkçılığa karşı olduğunu söyleyen bir kişidir. Bu tip kişiler, Türk gençlerini yanlış yönlendirmekteler ve Türk gençliğinde kürtlere karşı oluşan/oluşacak olan uyanışın önüne set çekmektedirler.
İkincisi, gerçek bir Türkçü çapulcu zihniyete dair ne varsa reddeder. Bakın Kılıç Ozan bir röportajında ne diyor: Soru: Türkçümüsünüz? Kılıç Ozan : Ben vatansever, Türklüğün onurunu ve gururunu hat safhada yaşayan ve yaşatmak için haykıran safkan bir Türküm. Evet Türkçüyüm. Benim Türkçülük anlayışımda ırkçılığa asla yer yoktur Biz; kalömşörlerimizi de, imha timlerimizi de, ozanlarımızı da vb. her şeyimizi kendi içimizden çıkartacağız. Ne Şam'ın şekeri, ne Arap'ın yüzü! Irkçılık=Soyculuktur. Irkçı adam safkan olur. Irkçılığı reddeden bir kişi soysuz değilse, gelecek kuşakları melezleşip, soysuzlaşmaya adaydır.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
TTK |
|
|
|