![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
TÜRKÜM!
Ben onların mantığını bi çözebilsem!!!Bizim olaylara atgözlüğüle baktığımızı,örümcek beyinli,ilkel olduğumuzu her fırsatta söylerler...Bu laflar onları sinirlendirmeye yetiyor ne hikmetse>>>TÜRKÜM BEN,TÜRKÜM SAPINA KADAR!!!!TÜRKÇÜYÜM!!!TURANCIYIM
Şimdi bu sözlerden rahatsız olan insancıkların TÜRKLÜĞÜ ne derecededir acaba???Şüphem var benim!!!BUNLAR TÜRK FALAN DEĞİL!!!
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türklük için mücadele etmeyen bir insan, ne kadar Türk olabilir. Nasıl hayvansal duygularını(yemek, su gibi) tatmin etmek için mücadele ediyorsa, Türk olduğu için bir insan Türklüğü savunmalı ve bunun için ayrıca mücadele etmeli.
Bügün Türkçüler Türklerin haklarını en üşt düzeyde savunmaktadır ve Türklüğün o sonsuz denizinde kendini bulmaktadır. Türkçüler bu haklı mücadelerinde hiç kimseye boyun eğmeyecektir, kimseye yalvarmayacaktır. Türkçüler herkesin kolaya kaçtığı, her kavramın bu kadar ucuz edildiği bir dönemde bile en ufak taviz vermeyecektir. Her zaman Türklerin hakları için mücadele edeceğiz, Türkçüler bilgi ve birikim bakamından kendine güvenen insanlardır. Cebimizde iki kuruşu ve canımızı dahi Türklerin tüm hakları uğruna feda etmeye hazırız. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Bu laflardan nefret eden kimler???
Ümmetçiler yani arap milliyetçileri, Kendini en büyük ATATÜRKÇÜ'ler ilan eden marksist leninist safsatacılar, Halkların kardeşliği saçmalığını zırvalayıp duran duygusal insancıklar! Kürtçük hayranları,kaşlarını gözlerini beğenen garibanlar, Avrupa birlikçileri ve amerkancılar, kısacası mandacılar, Korkaklar, Kendilerini aristokrat,humanist,insancıl göstermek isteyen züppeler! TÜRK'ü SEVMEYENLER
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Aklıma şimdilik bu kadar geldi kandaşım,benim söylediklerim dışında aklında birşeyler varmı?
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"TÜRK Milletinin, TÜRK Devletinin adı, sanı yok olmasın diye çalıştım. Az milleti çok, aç milleti tok kıldım. Yoksul milleti zengin, tutsak milleti efendi kıldım. Bunca yere TÜRK adını, TÜRK şanını ulaştırdım... Beyleri doğru olunca millette doğru olur... Bilgisiz kağanlar tahta oturmuş, kötü kağanlar gelmiş, bunların buyruk beyleri de bilgisizmiş. Bu durumdanda düşmanları yararlanmış; kardeşi kardeşe, milleti birbirine düşürmüş. Bu tuzağa düşen TÜRK milleti; il tuttuğu toprağı elinden çıkarmış, oğulları köle, kızları cariye olmuş. TÜRK adını bırakıp yabancı, adlar almaya başlamış, düşmana boyun eğmişler, işlerini güçlerini yabancılara vererek onlara hizmet etmişler. Düşmanlar, TÜRK milletini yok edeyim, soyunu kurutayım diye uğraşıyormuş. TÜRK milleti yok olmaya gidiyormuş Ancak Tanrı, TÜRK Milleti yok olmasın, millet olarak kalsın diye... Tanrı güç verdiği için; ilsiz, öndersiz kalmış, töresini yitirmiş milleti... Atalarım töresince yeniden düzenlemiş... Kötü kişi gelip, birliği bozmasın. Silahlı gelip seni dağıtmasın... Üstte gök çökmedikçe, altta yer yarılmadıkça, TÜRK milleti senin devletini, töreni kim bozabilir? Ey TÜRK Milleti; titre ve kendine dön...!" BİLGE KAĞAN
____________________________________ TANRI TÜRK'Ü TÜRK YURTLARINI KORUSUN! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|