Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 21.06.2008, 10:11   #1 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 119
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
TÜRK'ün Tanrısının Kut'u Her TÜRK'ün Yüreğindedir.

İlk olarak bu asillik ve kutsaliyet,Kür-Şad'ın inanılmaz cesareti ile alevlenir,devamında GökTÜRKler,Karahanlılar ve Selçuklularla Anadolu içlerine iner bu inanılmaz güç ve TÜRK olmanın verdiği asillik,devamında Osmanlı ile avrupaya akan ve çağlayanlar olup çıldıran bir Akıncı Narasıdır avrupada yankılanan,
Sonunda Ulu TÜRK Tanrısı Bozkurt Basbuğ Mustafa Kemal AtaTÜRK'ü Acuna gonderir TÜRKlüğün kaderi tüm asilliği ile tekrar yeryüzüne hükmetmiştir Çanakkale'de,ÇANAKKALE GEÇİLMEZ denmiştir tüm yeryüzüne.
Devamında terör belasını bitirmek için -40 derece soğukta operasyon duzenleyip,TÜRK'lüğün gücünü Tanrının yüreklere indirdiği bu asil gücü Tüm yeryüzü tekrar kabul etti,
Bu inanılmaz asil güç,asil TÜRK kanı,dün aksam sporcularımızında yüreğindeydi.Bu Kan Çıldırdığı zaman Yeryüzü bizim Asilliğimizi yenilmezliğimizi zorla veya seve seve kabullenmektedir.

TANRI TÜRK'ÜNÜ KORUSUN!!!!!
KaramanOğlu70 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.06.2008, 19:51   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,093
Alıntı:
KaramanOğlu70 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İlk olarak bu asillik ve kutsaliyet,Kür-Şad'ın inanılmaz cesareti ile alevlenir,devamında GökTÜRKler,Karahanlılar ve Selçuklularla Anadolu içlerine iner bu inanılmaz güç ve TÜRK olmanın verdiği asillik,devamında Osmanlı ile avrupaya akan ve çağlayanlar olup çıldıran bir Akıncı Narasıdır avrupada yankılanan,
Sonunda Ulu TÜRK Tanrısı Bozkurt Basbuğ Mustafa Kemal AtaTÜRK'ü Acuna gonderir TÜRKlüğün kaderi tüm asilliği ile tekrar yeryüzüne hükmetmiştir Çanakkale'de,ÇANAKKALE GEÇİLMEZ denmiştir tüm yeryüzüne.
Devamında terör belasını bitirmek için -40 derece soğukta operasyon duzenleyip,TÜRK'lüğün gücünü Tanrının yüreklere indirdiği bu asil gücü Tüm yeryüzü tekrar kabul etti,
Bu inanılmaz asil güç,asil TÜRK kanı,dün aksam sporcularımızında yüreğindeydi.Bu Kan Çıldırdığı zaman Yeryüzü bizim Asilliğimizi yenilmezliğimizi zorla veya seve seve kabullenmektedir.

TANRI TÜRK'ÜNÜ KORUSUN!!!!!

İmzandaki ahvadıyız kelimesini torunlarıyız şeklinde değiştirebilirsin. Ben Osmanlının Türk'ün asilliğini yansıttığını pek görmedim. İletine Selçukluları, Karahanlıları, Osmanlıları yazana kadar Türk'ün asaletine örnek vermek için Başbuğlar Attila, Cengiz ve Timur'u yazabilirdin mesela.

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.06.2008, 02:55   #3 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 119
Osmanlı hakkındaki düşüncelerimiz aynı lakin devamlılık babında öyle yazdım değerli büyüğüm.
Keza hepsini yazmak istedim ama devamlılık uzamasın diye öyle oldu.

Osmanlıda TÜRK'lük hep ezildi ,TÜRK'ler hariç tüm milletler hoşgörüden yararlandı.
Nihainde Bende Karamanlı TÜRK'lerindenim Osmanlının her kötü yönünü gayet iyi biliyorum.
Uyarınız ve tavsiyeniz için teşekkürlerimi sunarım
Değerli ırkdaşım Esen Kalınız.
KaramanOğlu70 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.06.2008, 20:01   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gök Kurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
Ama sonuçta imzası Harbiye marşıdır ve çok güzeldir.Bir sakınca yoktur bence..
Gök Kurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.06.2008, 21:47   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,093
Alıntı:
Gök Kurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ama sonuçta imzası Harbiye marşıdır ve çok güzeldir.Bir sakınca yoktur bence..
Çok sağol benim gibi askerliği boyunca sesi kısılana kadar bağıra bağıra zevkle bu marşı söyleyen birine de harbiye marşını öğrettin ya!

Kardeşim saf saf iletiler yazma, ben ahvadıyız kelimesini herkesin anlayabileceği bir kelimeyle değiştirmesini önerdim, imzasının tamamını değiştirmesini önermedim. Okuduğunu anlamakta sorun mu yaşıyorsun ?

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
kut'u , tanrısının , türk'ün , yüreğindedir.

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler