![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Üç terörist öldürüldü
BATMAN'ın Sason İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK'lı 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.
Sason'ın dağlık arazi kesiminde arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçleri, dün saat 12.00 sıralarında bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin, 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, 3 PKK'lı silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Bölgeye takviye ekipler gönderilerek, diğer PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı başlatılan operasyonlar sürdürülüyor. Son günlerde on tane şehit verdik ve şehitlerimizin hepsi savaş kurallarının en rezil taktiği olan mayınlı saldırıya kurban gittiler ne yazık ki ama kahraman ordumuz şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyor ve pkk'nın kalleş saldırılarına kahramanca cevaplar veriyor.Türk ordusunu kutlarım
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Dağdaki üç-beş tane sürüngenin geberip gitmesi beni sevindirse de malesef tatmin etmiyor. Bunların kökünü kazımak için operasyona önce Ankara'dan başlamak gerekiyor.
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Nasıl anadoluda bir zaman ermeniler vardı deniyorsa birgün anadoluda kürtlerde vardı denecek ben orduma güveniyorum tabi üç beş tane sürüngenin gebertilmesi bizi tatmin etmeye bilir ama üç'er beş'er birgün pkk'da bitecek.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Atamız Cengiz Han'ın da yaptığı gibi kellelerinden kuleler dikmemiz yakındır. Leşlerin üzerine tükürüp paramparça edilesiceler.
RTE şehitlerimize değil bu leşlerin kokuşmuş beden artıklarına kelle demelisin. Tribünlere oynamaya benzemez bu iş. Yönetici kadrolarında bile kavga olan bir ayağı çukurdaki bu dağ piçlerinin diğer ayaklarını da çukura gömme zamanıdır. Ne bekliyorsun? Verdiğimiz şehitler yetmedi mi? İran'lı nejat bile Kandil'i bombalıyor, sen neyi bekliyorsun? Şaban'ın banka hesaplarının daha da şişirilmesini mi bekliyorsun?
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Gebersin soysuz gavatlar. Bunlara kinim öyle büyük ki, kaç tanesi ölürse ölsün bir dirhem bile azalmıyor. Topu geberip yok olmadıkça da intikam aldık saymayacağım.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Biz hoşgörülü olmaya devam ettiğimiz sürece bu it sürüleri de üremeye devam edecektir. Ümmetçiler, liboşlar, kızıllar, dinciler, çapulcular hepsi bir olmuş kardeşlerini korumaya kollamaya çalışıyor. Sonra da kalkıp 7-8 bin olan şehit sayısının içerisine aşağılık k.rtleri de katıp sayıyı 30 bine çıkartırlar.
Olaylar artık kitleselleşmiş. K.rt k.rtlüğü ile gurur duyuyor, bizim milli şuurdan nasibini almamış dangalaklar ise biz Türklüğümüzle gurur duyarsak k.rtleri incitiriz diyorlar. Adamlar kaç yıldır bu ülkenin genç fidanlarını toprağa gömdüler. İncitmesi, kırması mı kaldı. Bütün k.rtler bölücüdür, vatan hainidir ve ortadan kaldırılmalıdır. Her k.rt potansiyel bölücüdür.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Malesef cok az. Bu yaratiklar genelde dokuzarli onikili gruplar halinde otluyor daglarda. Kahraman askerimizin zor sartlarda mücadele ettigini biliyorum fakat düzinelerce gebertildigini duymadikca tatmin olmuyorum acikcasi. Türk´ün yaradilis gayelerinden biri de cetin isler basarmaktir. Er yada gec Türk irki bu yaratiklara gerekli dersi verecektir.
"Teslim ol" cagrisina atesle karsilik verilmesi üzerine catisma cikti. Teslim ol cagrisi niye? Bunu da anlamakda zorluk cekiyorum!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
En iyi k.rt ölü k.rttür
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Ama açıklamalarda 3 terörist görüldü, anında delik deşik edildiler diye yazılırsa hoş gözükmeyeceğini düşünüyorlar galiba.
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Degerli irkdasim, aciklaman icin tesekkür ederim. Esen kal.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Dağda çarpışan askerlerde bir yasaya ve tüzüğe göre çarpışıyor. Bu yasada, teröristle karşılaşıldığında ilk önce "teslim ol" çağrısı yapılması gerektiği belirtilir. Eğer terörist teslim olmayı red eder ve kaçmak isterse, onu kaçamayacak şekilde yaralamak gerekir. Yok eğer bu çağrıya karşılık ateş açarsa vurulmalıdır. Ama tabi teslim ol çağrısı hikâye. Basına mecburen böyle söylenir. Normalde bir terörist grubu tespit edildiği an tepelerine çökülüp gebertilebildiği kadarı gebertilir. Ama işte basına "teslim ol" çağrısında bulunulduğu da söylenir. Yani adet yerini bulsun misali bir olay... |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Gün gelir o üç leş üçbin,üçyüzbin olur.k.rtlerin soyu kırılıncaya kadar mücadeleye devam.En iyi k.rt doğmamış k.rttür.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ordumuz varolsun bunlarla kahramanca çarpışıyorlar ama bunlar it gibi sürekli çoğalıyorlar.En güzeli bunların soyunu kökten kazımak bu vatandan.Soykırımsa soykırım önemli olan TÜRK Irkı.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tanrı Türk ordusunun yolunu ışıtsın, kahraman ordumuz bu aşağılık hayvanların leşini serdikçe biz Türk çocuklarının gönülleri ferahlıyor, bir gün gelecek hayvan soylarının hepsi layık oldukları sonla buluşacaklar eşşek tamusunda.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Üç, beş tanesinin ölmesi ne kinimizi, ne yürek acımızı dindirir ne de bu neandartellerin soyunu kurutur. Tavşan gibi yavruluyor kansız kekolar. Topluca imha etmeli bunları. Yine de Ulu Türk Ordusu'nun ellerine sağlık. Ordumuz da olmasa halimiz nice olurdu.
Tanrı Türk'ü ve Türk'ün Şerefli Ordusu'nu Korusun. Esenlikler. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| terörist , İÇ , öldürüldü |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|