![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ÜCRETSİZ ALMAN KURDU
Düşük belli, 2 yaşında, dişi, showline tipi safkan Alman çoban köpeği... Temel itaat eğitimi ve koruma-saldırı eğitimi var; ben eğittim... Ankara'da ikâmet eden, maddî durumu iyi bir kişiye ücretsiz olarak verilecektir.
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
merhaba uzun zamandır bakmak için cins bir köpek arıyorum, yaşadığım yer küçük olduğu için burda cins köpek bulmak çok zor irtibat kurduğum köpek çiftlikleride 1000$ dan aşağı fiyat vermediler.
Hasan ağabeyinde sanırım bir çiftliği var kendisine mesaj yazdım ziyaret etmek istediğimi belirttim fakat henüz bir cvp almış değilim. Sizdeki köpeği sahiplenmek isterim hayvanlara nasıl bakılacağını sorumluluk istediğini az cok biliyorum. Evimde 9 kanaryam 1 tane muhabbet kuşum tabi bunlar bir arada değiller ve birde balıklarım var 1 ay kadar öncede güvercinlerim vardı evimin yanına yüksek bir apartman yapıldığı için arkadaşıma vermek zorunda kaldım. Sizce uygun ise sahiplenmek isterim fakat nasıl irtibat kuracağız, mail adresi yada telefon numarası alabilirsem sevinirim saygılar. |
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Merbaha sanırım yanlış anladınız ben hayvan ticaretiyle uğraşan birisi değilim genelde alırken para ödedim hiç bir hayvanımı satmış değilim güvercinlerime bile dünya para harcamışken arkadaşıma hediye ettim. petshoplardan kafeste sağlıksız bir hayvan almak istemiyorum ayrıca dediğiniz gibi çok pahalı.
Kuşkularınızda şüphesiz haklısınız ama benim 2 ay öncesine kadar bir kurdum vardı (dişi) ve çalındı tekrar bir hayvan sahibi olursam bu kez teras katında bakacağım orda çalmaları imkansız köpeğimin çalınması üzerine yeni bir köpek sahiplenmek istiyorum. Ankara'da değilim Afyonkarahisar'da ikhamet ediyorum ve maddi olarak hiçbir problemim yok ama siz illaki Ankara'da olacak birisi sahiplensin isterseniz hakveririm. Bu arada ben hala bir köpek arıyorum eğer sana bunu vermem ama köpek bulman konusunda tavsiyelerim yardımım olur derseniz çok teşekkür ederim saygılar. |
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben senden bahsetmiyorum, genel anlamda söylüyorum. Zaten bu köpek benim değil bir arkadaşımın köpeği ve kendisi bu konuda çok hassas, yani iyi bir kişi alsın ve iyi bakılsın istiyor. Aynı şeyi ben de istiyorum çünkü köpeği eğitmek için hayli emek sarfettim, uğraştım.
Ne tür bir köpek istiyorsun, hangi amaçla besleyeceksin, evde mi duracak yoksa bahçede mi?.. Bunları bilirsem yardımcı olabilirim; Ankara'daki 100. Yıl barınağından bir köpek almanı sağlayabilirim. Orada sahipleri tarafından terkedilmiş safkan köpekler var; en son gittiğimde Husky, Rottweiler, Pitbull ve Alman kurdu vardı. |
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Aslına bakarsanız resimdeki köpek benim kızıma çok benziyor umarım iyi bir sahibi olur ve uzun bir ümrü olur sizden mail(msn) adresi alabilirsem daha rahat anlatabilirim. Ayrıca iletime cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim saygılar. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Çankaya Belediyesi'ne ait olan 100. Yıl Hayvan Barınağı'ndan istediğimiz köpeği alırız. Özel ileti yoluyla sana telefon numaramı vereceğim; barınağa gidip bir köpek seçersin ve sonra da bana telefon edersin, o köpeği 1-2 saat içerisinde almanı sağlarım. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Köpek verilmiştir...
|
|