![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ÜCRETSİZ CİNS KÖPEKLER
RESİMLERDE GÖRÜLEN KÖPEKLER ANKARA GÖLBAŞI KÖPEK BARINAĞINDADIRLAR.
SAHİPLERİ TARAFINDAN TERKEDİLMİŞ BU GÜZEL KÖPEKLER YENİ BİR YUVA ARIYORLAR. CİNS KÖPEKLERE YÜKSEK MİKTARDA PARA VERMEKTENSE BU KÖPEKLERİ ÜCRETSİZ OLARAK ALABİLİRSİNİZ. ALMAK İSTEYEN KİŞİLER CEVAP YAZARLARSA YARDIMCI OLURUM. SAYGI VE SEVGİLERİMLE. Alman kurtları ![]() Alman kurdu ![]() Boksörler ![]() Terrierler ![]() Terrierler ![]() Pointer cinsi av köpekleri ![]() Doberman ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
IRKTASIM BEN ALMAN KURDU ALMAK ISTERIM.HATTA ILK FOTOGRAFTAKI OBJEKTIFE YAKIN OLAN KURT OLABILIR.YALNIZ BEN YURT DISINDAYIM ALIP BURAYA GETIRMEK ICIN NE GIBI PROSEDURLER GEREKLI BUNU DA TAM BILEMIYORUM.ILGILENIRSEN SEVINIRIM.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
TTK |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yalnız alman kurtları büyük. Onları bu yaştan sonra yetiştirmek biraz zor. Alman kurtlarında sadece 2 si alınabilir. Kalabalık resimde, soldaki 2 si. Onlar yanımıyorsam 4-5 aylıklar. Bunların dışında dobermanda alınabilir. Onunda yaşı küçük. Ama tek çekilen alman kurdu büyük. 7-8 aylık gibi görünüyor.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bu Gölbaşı barınağı ilginç bir yerdir. Köpekleri sahiplendirebilmek için uğraşıyormuş gibi görünürler ama oraya gittiğinizde hayvanlar birden kıymete biner, hiçbirini vermezler. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu konuyla ilgili bayağı bir e-posta gelmekte ve köpek talebinde bulunulmaktadır. Dulkadiroğlu kandaşım, en iyisi ya siz e-posta adresinizi bu başlığa yazın ve köpek isteyenler size ulaşsınlar veya köpek isteyen kişiler otağımıza üye olup isteklerini bu başlık altında belirtsinler.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bunların dışında benim köpek çiftliğime bırakılan bir husky ve birde alman kurdu var. Bunların ikiside yetişkin köpekler ama fazla yaşlı değiller. Bunları sahiplendirmem gerekiyor. İlgilenen kişiler otağımıza üye olup bu başlığın altına cevap eklesinler kendileriyle temas kurarım. |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Birde belirtmekte fayda görüyorum bendeki husky dişi alman kurdu erkek. Huskynin rengi siyah beyaz ve gözleri mavi alman kurdu ise sable denen kırçıllı boz renkte ve düşük belli tam safkan. Bağış yada ücret istemiyorum tamamen ücretsiz olarak vereceğim. Yalnız alacak kişinin iyi bakabileceğinden emin olmam lazım önce uzun bir mülakat yapacağız.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Alman kurdu Ankara il jandarma komutanlığının köpeğiydi. Askeri eğitim görmüş. Ama sonradan başına birşeyler gelmiş olmalıki aşırı derecede agresifleşmiş ve askerlere saldırmaya başlamış. Görev amaçlı kullanılamayacak hale gelince uyutulmasına karar vermişler. Oradaki astsubaylardan birinin gönlü hayvanın ölmesine razı olmadığı için getirip benim çiftliğe bıraktı. Köpek 3 aydır bende ve büyük ölçüde düzeldi. Artık sahiplendirme vakti geldi. Şu anda 4 yaşında. Köpeklerden iyi anlayan bir kişi tarafından alınırsa çok işe yarar çünkü çok iyi eğitilmiş bir köpek özelliklede yakın korumada mükemmel.
Huskynin tam yaşı belli değil ama tahminen 3 yaş civarında. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sevgili Dulkadiroğlu Hakan kardeşim (yaşınızı bilmediğim genel olan bu tabirle hitap ediyorum),
Acaba o alman kurdunu İstanbul'a gönderebilme imkânınız var mı? Eğer varsa, ona bakabilecek çok geniş ve büyük bir alanım var. Askeri eğitim görmüş bir alman kurdu sahibi olmayı çok isterim. Konuya ilişkin özel ileti yoluyla irtibatlanabiliriz. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Anladım, yani bu iş bize göre değil. Galiba haklısınız, vazgeçmem lâzım...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|