Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Doğal Yaşam > Doğal Yaşam > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Evcil Hayvanlar > Köpekler
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.11.2007, 04:10   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Dulkadiroğlu Hakan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 72
Dulkadiroğlu Hakan Rss Beslemesi
ÜCRETSİZ CİNS KÖPEKLER

RESİMLERDE GÖRÜLEN KÖPEKLER ANKARA GÖLBAŞI KÖPEK BARINAĞINDADIRLAR.
SAHİPLERİ TARAFINDAN TERKEDİLMİŞ BU GÜZEL KÖPEKLER YENİ BİR YUVA ARIYORLAR.
CİNS KÖPEKLERE YÜKSEK MİKTARDA PARA VERMEKTENSE BU KÖPEKLERİ ÜCRETSİZ OLARAK ALABİLİRSİNİZ.
ALMAK İSTEYEN KİŞİLER CEVAP YAZARLARSA YARDIMCI OLURUM.
SAYGI VE SEVGİLERİMLE.

Alman kurtları

Alman kurdu

Boksörler

Terrierler

Terrierler

Pointer cinsi av köpekleri

Doberman
Dulkadiroğlu Hakan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2007, 15:25   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 125
manas Rss Beslemesi
IRKTASIM BEN ALMAN KURDU ALMAK ISTERIM.HATTA ILK FOTOGRAFTAKI OBJEKTIFE YAKIN OLAN KURT OLABILIR.YALNIZ BEN YURT DISINDAYIM ALIP BURAYA GETIRMEK ICIN NE GIBI PROSEDURLER GEREKLI BUNU DA TAM BILEMIYORUM.ILGILENIRSEN SEVINIRIM.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
manas adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2007, 14:19   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 656
IRKÇI Rss Beslemesi
Alıntı:
manas´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
IRKTASIM BEN ALMAN KURDU ALMAK ISTERIM.HATTA ILK FOTOGRAFTAKI OBJEKTIFE YAKIN OLAN KURT OLABILIR.YALNIZ BEN YURT DISINDAYIM ALIP BURAYA GETIRMEK ICIN NE GIBI PROSEDURLER GEREKLI BUNU DA TAM BILEMIYORUM.ILGILENIRSEN SEVINIRIM.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Arkadaşım, Türkiye'deki köpeği yabancı ülkeye götürmek öyle basit bir iş değildir. Köpeğin Türkiye gümrüğünden dışarı çıkabilmesi ve yaşadığın ülkenin gümrüğünden içeri girebilmesi için uluslararası seyahat belgesine sahip olması lâzım. Ayrıca köpeği nasıl götüreceksin? Arabayla götürsen benzin parası, uçakla götürsen bilet parası ödeyeceksin; bu da hayli yüksek bir meblağ tutar. O paraya yaşadığın ülkede bir köpek satın alabilirsin zaten.

TTK
IRKÇI adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2007, 15:03   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
ilterişkağan Rss Beslemesi
Yalnız alman kurtları büyük. Onları bu yaştan sonra yetiştirmek biraz zor. Alman kurtlarında sadece 2 si alınabilir. Kalabalık resimde, soldaki 2 si. Onlar yanımıyorsam 4-5 aylıklar. Bunların dışında dobermanda alınabilir. Onunda yaşı küçük. Ama tek çekilen alman kurdu büyük. 7-8 aylık gibi görünüyor.
ilterişkağan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2007, 22:31   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 656
IRKÇI Rss Beslemesi
Alıntı:
ilterişkağan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yalnız alman kurtları büyük. Onları bu yaştan sonra yetiştirmek biraz zor. Alman kurtlarında sadece 2 si alınabilir. Kalabalık resimde, soldaki 2 si. Onlar yanımıyorsam 4-5 aylıklar. Bunların dışında dobermanda alınabilir. Onunda yaşı küçük. Ama tek çekilen alman kurdu büyük. 7-8 aylık gibi görünüyor.
Kalabalık resimdeki soldan ikinci köpek 4-5 aylık değil en az 2 yaşında ve kırma... Tek çekilen köpek de 7-8 aylık olamaz, tüylerinin yumaklaşmasından hayli yaşlı olduğu anlaşılıyor... Dobermanın yüz yapısı ince uzun değil geniş ve küt; yani onun da soyunda bozukluk var.

Bu Gölbaşı barınağı ilginç bir yerdir. Köpekleri sahiplendirebilmek için uğraşıyormuş gibi görünürler ama oraya gittiğinizde hayvanlar birden kıymete biner, hiçbirini vermezler.
IRKÇI adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2008, 16:29   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.736
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Bu konuyla ilgili bayağı bir e-posta gelmekte ve köpek talebinde bulunulmaktadır. Dulkadiroğlu kandaşım, en iyisi ya siz e-posta adresinizi bu başlığa yazın ve köpek isteyenler size ulaşsınlar veya köpek isteyen kişiler otağımıza üye olup isteklerini bu başlık altında belirtsinler.
Alt 06.03.2008, 19:56   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu konuyla ilgili bayağı bir e-posta gelmekte ve köpek talebinde bulunulmaktadır. Dulkadiroğlu kandaşım, en iyisi ya siz e-posta adresinizi bu başlığa yazın ve köpek isteyenler size ulaşsınlar veya köpek isteyen kişiler otağımıza üye olup isteklerini bu başlık altında belirtsinler.
Sayın Gökyeleli kandaşım resimlerdeki köpeklerin benimle direk ilgisi yoktur. Bunlar Ankara Gölbaşı belediyesinin evcil hayvan barınağında yaşayan köpeklerdir. O barınakta sahipleri tarafından terkedilmiş cins köpeklerin yanısıra bol miktarda sokak köpeğide vardır. Yalnız IRKÇI kardeşimin yukarıda belirtmiş olduğu gibi barınak görevlileri köpek sahiplendirme konusunda bayağı titizdir. Köpek almak isteyen kişiye köpeği hemen vermezler önce evinin adresini alırlar ve bir kaç gün içerisinde evine gidip köpek beslemeye uygun olup olmadığına bakarlar. Birde köpek almak isteyen kişi cebinde 50 milyon lira civarında para bulundurursa iyi olur çünkü köpeği alırken barınağa bağışta bulunmak adettendir. Bu para kimsenin cebine girmez köpeklerin karnını doyurmak veya ilaç almak için harcanır. İlgilenen kişiler Gölbaşına gidip bir taksi durağına veya esnafa köpek barınağının yerini sorarlarsa kolayca bulabilirler. Barınak Gölbaşının girişindeki sanayi sitesinin hemen arkasındadır.

Bunların dışında benim köpek çiftliğime bırakılan bir husky ve birde alman kurdu var. Bunların ikiside yetişkin köpekler ama fazla yaşlı değiller. Bunları sahiplendirmem gerekiyor. İlgilenen kişiler otağımıza üye olup bu başlığın altına cevap eklesinler kendileriyle temas kurarım.
Dulkadiroğlu Hakan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2008, 20:00   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Dulkadiroğlu Hakan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın Gökyeleli kandaşım resimlerdeki köpeklerin benimle direk ilgisi yoktur. Bunlar Ankara Gölbaşı belediyesinin evcil hayvan barınağında yaşayan köpeklerdir. O barınakta sahipleri tarafından terkedilmiş cins köpeklerin yanısıra bol miktarda sokak köpeğide vardır. Yalnız IRKÇI kardeşimin yukarıda belirtmiş olduğu gibi barınak görevlileri köpek sahiplendirme konusunda bayağı titizdir. Köpek almak isteyen kişiye köpeği hemen vermezler önce evinin adresini alırlar ve bir kaç gün içerisinde evine gidip köpek beslemeye uygun olup olmadığına bakarlar. Birde köpek almak isteyen kişi cebinde 50 milyon lira civarında para bulundurursa iyi olur çünkü köpeği alırken barınağa bağışta bulunmak adettendir. Bu para kimsenin cebine girmez köpeklerin karnını doyurmak veya ilaç almak için harcanır. İlgilenen kişiler Gölbaşına gidip bir taksi durağına veya esnafa köpek barınağının yerini sorarlarsa kolayca bulabilirler. Barınak Gölbaşının girişindeki sanayi sitesinin hemen arkasındadır.

Bunların dışında benim köpek çiftliğime bırakılan bir husky ve birde alman kurdu var. Bunların ikiside yetişkin köpekler ama fazla yaşlı değiller. Bunları sahiplendirmem gerekiyor. İlgilenen kişiler otağımıza üye olup bu başlığın altına cevap eklesinler kendileriyle temas kurarım.
Sayın kandaşım, artık köpek almak isteyenler bu yazınızı okurlar ve ona göre hareket ederler.
Alt 06.03.2008, 20:07   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Birde belirtmekte fayda görüyorum bendeki husky dişi alman kurdu erkek. Huskynin rengi siyah beyaz ve gözleri mavi alman kurdu ise sable denen kırçıllı boz renkte ve düşük belli tam safkan. Bağış yada ücret istemiyorum tamamen ücretsiz olarak vereceğim. Yalnız alacak kişinin iyi bakabileceğinden emin olmam lazım önce uzun bir mülakat yapacağız.
Alt 06.03.2008, 20:14   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Birde belirtmekte fayda görüyorum bendeki husky dişi alman kurdu erkek. Huskynin rengi siyah beyaz ve gözleri mavi alman kurdu ise sable denen kırçıllı boz renkte ve düşük belli tam safkan. Bağış yada ücret istemiyorum tamamen ücretsiz olarak vereceğim. Yalnız alacak kişinin iyi bakabileceğinden emin olmam lazım önce uzun bir mülakat yapacağız.
Otağda olan ve hayvan sevgisinden emin olduğumuz kandaşlara da duyurulur.
Alt 06.03.2008, 21:58   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.345
Buğra Şad Rss Beslemesi
Alıntı:
Bahsettiğiniz köpekler yavru mu?
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 20:33   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Buğra Şad´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bahsettiğiniz köpekler yavru mu?
Alman kurdu Ankara il jandarma komutanlığının köpeğiydi. Askeri eğitim görmüş. Ama sonradan başına birşeyler gelmiş olmalıki aşırı derecede agresifleşmiş ve askerlere saldırmaya başlamış. Görev amaçlı kullanılamayacak hale gelince uyutulmasına karar vermişler. Oradaki astsubaylardan birinin gönlü hayvanın ölmesine razı olmadığı için getirip benim çiftliğe bıraktı. Köpek 3 aydır bende ve büyük ölçüde düzeldi. Artık sahiplendirme vakti geldi. Şu anda 4 yaşında. Köpeklerden iyi anlayan bir kişi tarafından alınırsa çok işe yarar çünkü çok iyi eğitilmiş bir köpek özelliklede yakın korumada mükemmel.

Huskynin tam yaşı belli değil ama tahminen 3 yaş civarında.
Alt 07.03.2008, 23:11   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad Rss Beslemesi
Sevgili Dulkadiroğlu Hakan kardeşim (yaşınızı bilmediğim genel olan bu tabirle hitap ediyorum),

Acaba o alman kurdunu İstanbul'a gönderebilme imkânınız var mı? Eğer varsa, ona bakabilecek çok geniş ve büyük bir alanım var. Askeri eğitim görmüş bir alman kurdu sahibi olmayı çok isterim.

Konuya ilişkin özel ileti yoluyla irtibatlanabiliriz.
Alt 07.03.2008, 23:36   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Buğra Şad´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sevgili Dulkadiroğlu Hakan kardeşim (yaşınızı bilmediğim genel olan bu tabirle hitap ediyorum),

Acaba o alman kurdunu İstanbul'a gönderebilme imkânınız var mı? Eğer varsa, ona bakabilecek çok geniş ve büyük bir alanım var. Askeri eğitim görmüş bir alman kurdu sahibi olmayı çok isterim.

Konuya ilişkin özel ileti yoluyla irtibatlanabiliriz.
Yaşım adımın altında yazıyor. Bir tane alman kurdu yavrusu aldığınızı yazmışsınız. Bir tane varken ikinciyi ne yapacaksınız? Ayrıca bu köpeği İstanbula göndermek kolay birşey değil eşya değilki bu postayla göndereyim. Ve zaten bu köpeği alacak kişinin köpeklerden çok iyi anlaması ve tecrübe sahibi olması lazım çünkü bu sıradan bir köpek değil insan öldürmek için özel olarak eğitilmiş 70 kilo ağırlığında kocaman bir alman kurdu ve daha üç ay önce askerlere saldırıyordu sizede saldırırsa ne yapacaksınız nasıl kurtaracaksınız kendinizi? Ben bile ilk 1 ay robot elbiseyle yaklaştım bu köpeğe. Yani bu iş oyuncak değil.
Alt 08.03.2008, 00:05   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad Rss Beslemesi
Anladım, yani bu iş bize göre değil. Galiba haklısınız, vazgeçmem lâzım...

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler