Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Doğal Yaşam > Doğal Yaşam > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Evcil Hayvanlar > Köpekler

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 24.08.2008, 12:50   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 30
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ücretsiz Rottweiler verilecek

Bu rottweiler bir arkadaşımın köpeği. Bakamadığı için iyi bakabilecek bir kişiye ücretsiz vermek istiyor. 1 yaşında dişi. Tek kusuru saldırgan olması yanına yaklaşan insanlara direk saldırıyor bu yüzden kimse almadı şimdiye kadar.

selim3 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.08.2008, 13:26   #2 (İleti Bağlantısı)

avşarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 193
Köpek almak ne zamandır kafamda olan birşey. Hep böyle bir köpeğim olsun isterdim. Köpeğin duruşu falan çok güzel ama saldırgan olması önemli bir kusur. Köpeği almak isterdim ama bizim eve gelen giden çok olur bu yüzden saldırgan bir köpeği bizimkiler istemez.
avşarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.08.2008, 14:24   #3 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,147
Arkadaşın hangi şehirde oturuyor?
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.08.2008, 16:52   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkçü Cengiz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 79
Hayvan baya bakımsız kalmış. Arkadaşın bir an önce birine verse çok iyi olur.
Türkçü Cengiz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.08.2008, 17:22   #5 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 50
Hayvanı saldırgan yapan muhtemelen arkadaşındır. Sonra saldırgan diye de sahip arayan da o. Bir an önce biri sahiplenmezse yazık olacak hayvana .
Apar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.08.2008, 21:01   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 991
Bu köpek bir deri bir kemik kalmış, kaburgaları görünüyor. Taşa toprağa yatmaktan dirsekleri çürümüş. Köpeğin sırtı gezdiren kişinin dizkapağının hizzasında olduğuna göre boyu hayli kısa demektir, yani iyi beslenmediği için yeterince gelişememiş.

Madem hayvanı doğru düzgün beslemeyip perişan edecektiniz, niye aldınız?.. Saldırgan bir Rott'u kimseye veremezsiniz; sonu barınak veya sokak olacak.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.08.2008, 21:06   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Arkadaşın hangi şehirde oturuyor?
Bu köpek Ankara'da... www.petarkadas.com sitesinde bir aydır ilânları çıkıyor. Önce 1000 YTL'ye satmaya çalışıyorlardı, sonra 500'e, en son da 300'e düştü. Şimdi ücretsiz olmuş, yakında da sokağa atılır.
Alt 24.08.2008, 21:40   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kaşkır adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 243
Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu köpek Ankara'da... www.petarkadas.com sitesinde bir aydır ilânları çıkıyor. Önce 1000 YTL'ye satmaya çalışıyorlardı, sonra 500'e, en son da 300'e düştü. Şimdi ücretsiz olmuş, yakında da sokağa atılır.

Haklısınız gerçekten köpeğin kaburgaları gözüküyor boyuda çok küçük ve saldırgan ise alıcı olacağını sanmam köpeğe yazık alırlar bakmazlar sonrada sokağa atarlar bir kaç kişiye saldırır köpek belediyede uyutur hep böyle oluyor yazık köpeğe....
Kaşkır Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.08.2008, 21:40   #9 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,147
Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bugün o bahsettiğin barınaktaydım Kemal Abi. Köpeklere şöyle bir baktım. Orada sokakta bulunan doberman, boxer, rottweiler ve alman kurdu var. Barınağın sorumlusu, "biz bu köpekleri sokakta bulduk, böyle köpekleri neden sokağa bırakıyorlar anlayamıyoruz. Madem besleyemeyecekler, hiç almasınlar, sahiplenmesinler. Köpek bir can, bir kaç kendini bilmezin tatmin aracı değil" diyor.

Kadın anlattıkça oturup onun anlattıklarını düşündüm. Köpek için, tek dünyası ve her şeyi olan sahibinden ayrılıp bir anda yabancı bir ortama, yabancı insanların arasına düşmek ne büyük bir yıkım olur. Bana göre bir kişi, köpeğini sokağa atmadan önce kesinlikle bunu düşünmeli.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.08.2008, 22:44   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kadın anlattıkça oturup onun anlattıklarını düşündüm. Köpek için, tek dünyası ve her şeyi olan sahibinden ayrılıp bir anda yabancı bir ortama, yabancı insanların arasına düşmek ne büyük bir yıkım olur. Bana göre bir kişi, köpeğini sokağa atmadan önce kesinlikle bunu düşünmeli.
Bu köpeği alan kişi "Bir Rott'um olursa herkes benden korkar, kavga edersem beni korur" gibisinden düşüncelerle almıştır. Köpeğe sevgi göstermemiş, sadece bir silah olarak görmüştür ve özellikle vahşileştirip saldırganlaştırmıştır. Rott saldırganlaşmaya çok müsait bir köpektir ve köpek eğitiminden anlamayan kişiler tarafından şiddet uygulama yöntemiyle bilinçsizce saldırganlaştırılırsa bir süre sonra tamamen kontrolden çıkar ve hareket eden her canlıya saldırır. Bu köpek de önüne gelene saldırmaya başlayınca sahibi en sonunda başına bir bela geleceğini anlamıştır ve köpekten kurtulmaya karar vermiştir.

Bu köpeği kimse almaz çünkü almak isteyen kişilere de saldıracaktır. Böyle köpekleri barınaklar bile almıyor, en sonunda sokağa atılacağı kesindir. Sokakta insanlara saldıracak ve 1-2 gün içerisinde polis veya zabıta tarafından öldürülecek.
Alt 16.09.2008, 21:23   #11 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 4
slm ben alırım dedim ya jandarmada köpek eğitimi verdim
aslanbahce Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
rottweiler , verilecek , ücretsiz

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler