![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ufak bi soru
arkadaşlar ben otağa bi kaç resim eklemek istiyorum ama yapamadım nasıl yapıldığını bilenler anlatabilirler mi acaba? ayrıca bu soruyu hangi bölüme yazmam gerektiğini bilmiyorum öneri yada istek bölümüne rastlayamadım. yanlış yere açtım sanıyorum yöneticilerimiz uygun bölüme taşıyacaklardır. şimdiden teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayın ırkdaşım yazı yazdığınız kutucuğun altında eklenti tuşu var. (resimde görülüyor) O tuşa tıklayarak bilgisayaranızda olan bir resmi otağa ekleyebilirsiniz. Şayet resimler başka bir sunucuya yüklendiyse yine aynı yere tıklayıp resim bağlantısını tıklıyorsunuz.
Türk, Tanrı'nın; Atsızcılar da Türk'ün öfkesinden yaratılmıştır. Konu İsenbike tarafından (16.07.2007 Saat 20:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
teşekkür ederim yardımınız için minnettarım. Türkiye Cumhuriyetinin tapusunu ve Atatürk'ün cenazesinden birkaç fotoğraf ekleyecektim ama resimler çok büyük geldi. başka zaman küçültüp eklerim artık. esen kalın.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Rica ederim ırkdaşım. İsterseniz www.imageshack.us adresine yükleyin. Oradan alacağınız resim bağlantısını yazı yazdığınız kutucuğun hemen üstünde olan soldaki sarı simgeye tıklayarak ekleyebilirsiniz.
|
![]() |
| Etiketler |
| bi , soru , ufak |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|