Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.07.2007, 13:14   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 50
TuranHAstasi Rss Beslemesi
Ufak bir oz elestiri

oncelikle herkese esenlikler dilerim,

forumda "site hakkinda oneri yada elestiriler" ile ilgili bir bolum bulamadigim icin buraya yaziyorum.

elestirmek istedigim konu "kurtler konusu"

sitede biraz goz gezdirdim. acilan konularin ve konular icindeki yazilan yazilarin cogu kurtler ile ilgili. acik acik soyleyebilirimki, "kurtler" konusu sitenin temel amaci olan Turkculuk, Ataturkculuk, Turkiye ve Atsizcilik konularina gore ozellikle "Turkluk ve Turkculuk Uzerine her sey" olan bu bolumde daha agir basiyor. "kurtler" konusunu bu bolumde konusmak ne kadar dogru? bu bolume giren kandaslarimiz (bende dahil) Turkculuk uzerine her sey yerine daha cok kurtler meselesini okumak zorunda kaliyor. kurtler meselesinin "Turkluk ve Turkculuk bolumu ile uazktan yakindan hic bir alakasi olmadigi gorusundeyim.

onerim ise su;

forumda "Turkiye'deki Aziniklar" bolumu acilsa, ve kandaslarimiz kurtler meselesi hakkinda bu bolumde yazissalar daha iyi ve forum kirliligi bakimindan daha duzenli olur dusuncesindeyim. Yonetici kardeslerim bu konuyu bir gozden gecirirlerse mutlu olurum.

Hepinize saygilar
TuranHAstasi adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2007, 13:17   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 779
Balbal Rss Beslemesi
Çok haklısın. Turkcu.net'den gelen bazı arkadaşlara hem Kemal Bey hem de bu sitedeki yöneticiler birçok kez uyarı yaptı ama dinlemiyorlar. Eleştirin dikkate alınacaktır. Esen kal.
Alt 07.07.2007, 13:25   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 50
TuranHAstasi Rss Beslemesi
sagol kandasim,
eger "Turkiye'deki azinliklar" bolumu acilir ve forumun ust taraflarinda bir yere konursa bu kirlilik sorunu cozulur dusuncesindeyim. kandaslarimiz acilan yeni bolumde kurt, arap, ermeni rum kime isterlerse sovebilirler ve Turkculuk bolumude daha cok bilgi iceren bir bolum olur gorusundeyim.
TuranHAstasi adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2007, 13:47   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
TORULLU Rss Beslemesi
Saygideyer irkdaslarim ben bir karadenizli turk olarak araniza yeni katildim kendimi kisaca tanitmak isterim gumushanenin torul ilcesindenim, son zamanlarda karadeniz bolgesi uzerinde tuhaf oyunlar oynanmaktadir, birileri bu bolgenin turk olmayip rum ermeni laz cogunlunda oldugunu ileri surmeye calismaktadirlar bu tur soylentiler kimler tarafindan ve nicin yapiliyor bilinmektedir,aslinda dogu karadeniz bolgesinde insanlarin yuzde doksani ve daha fazlasi ozbe oz turktur,kandaslarim gelecek gunlerde butun turkculer bir olup bilim bazinda dogu karadenizin bir turk yurdu oldugunu ispatla dunyaya gostermeliyiz,cunku dusmanlarimiz bunun tersini yalanlariyla ortaliga yaymaya basladilar,derhal harekete gecip bunlara karsi mucadele etmeliyiz aksi takdirde yakin zamanda bunlarin zararlarini goreceyiz.tanri turku korusun ve yuceltsin
TORULLU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2007, 14:45   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 441
Aybala Rss Beslemesi
Alıntı:
TORULLU´adlı üyeden Alıntı
Saygideyer irkdaslarim ben bir karadenizli turk olarak araniza yeni katildim kendimi kisaca tanitmak isterim gumushanenin torul ilcesindenim, son zamanlarda karadeniz bolgesi uzerinde tuhaf oyunlar oynanmaktadir, birileri bu bolgenin turk olmayip rum ermeni laz cogunlunda oldugunu ileri surmeye calismaktadirlar bu tur soylentiler kimler tarafindan ve nicin yapiliyor bilinmektedir,aslinda dogu karadeniz bolgesinde insanlarin yuzde doksani ve daha fazlasi ozbe oz turktur,kandaslarim gelecek gunlerde butun turkculer bir olup bilim bazinda dogu karadenizin bir turk yurdu oldugunu ispatla dunyaya gostermeliyiz,cunku dusmanlarimiz bunun tersini yalanlariyla ortaliga yaymaya basladilar,derhal harekete gecip bunlara karsi mucadele etmeliyiz aksi takdirde yakin zamanda bunlarin zararlarini goreceyiz.tanri turku korusun ve yuceltsin
Giresun'da çok geniş çaplı bir araştırma yapılmıştı. Giresun'da herkesin köyünde soyağacı vardır, herkesin kökenlerine kadar incelendi, kitabı basıldı ve yunanistan'a bile yollandı çünkü onlar senin de bahsettiğin gibi iddialarda bulunmuşlardı. Sonuç itibariyle, Giresun'da hiçbir rum yok, Topal Osman Ağa bütün etnik döküntüleri halletti, bir kısmı da kaçtı zaten.

M. Kemal Atatürk.
Aybala adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler