![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Uleb Cup Derbisi Galatasaray'ın
Galatasaray'ı kutlarım taraftarlarını sevindirdi yine. Beşiktaşlı kandaşlarada diğer kupalarda başarılar dilerim. Galatasaray futbol ve basketbolda beşiktaştan daha üstün gibi geliyor bana..
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Uleb'in yarı finalinde bir Türk takımı olacaktı ve bu tabii ki Galatasaray oldu. Galatasaray, futbolda olduğu kadar basketbolda da ne kadar başarılı ve üstün olduğunu kanıtladı. Bize bu sevinci yaşattığı için Galatasaraylı olmaktan bir kez daha gurur duydum.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Galatasarayı kutlarım ama son saniyede atılan sayıyla gelen üstünlük olduğunu ve faul olsaydı durumun değişeceğini,yani taktik hatası olduğunu eklemek isterim.Sn.TANRIDAĞI YOLCUSU ırktaşım basketbol liginde şu an birinci olan BEŞİKTAŞ ile üstün olanın kim olduğunu anlamanızı umarım.Saygılar.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sn.Asena01 kandaşım;
Yanım da ki Aslı kardeşim sizin adınıza çok mutlu olduğunuzu söylüyor.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Öncelikle hoşgeldiniz Sn.TİMUR16 soydaşım.Aslı kandaşım aynı mutluluğu benimde, BURSASPOR 2. lige düştüğünde yaşayacağımı biliyordur zaten.Saygılar.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
O işin bir kere olacağını söylüyor ki ben de söylüyorum,çünkü bende Bursasporluyum. Neyse konu dışına çıkmayalım.
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu yil nedense Sporun tanrilari, hep bjk nin kayip etmesini istiyor. Dünde Futbolda Genclerbirligi oftas a yeldiler.Ve lige havluyu degil artik bornozu attilar.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sn.KAFATASCI32 yenilsede zaten bizim gönlümüzün şampiyonudur.Bornoz atmamız sizide rahatlatmıştır.Bizi takip etmezsiniz artık!
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Çok vasat bir karşılaşma olduğunu hep beraber gördük.Takımlarımızın buraya kadar göstermiş oldukları çabayı kutluyorum.Ayrıca bir Beşiktaşlı olarak ne kadar üzüntü duysamda Galatasaray'ın galibiyeti ile o kadar gurur duydum.
|
![]() |
| Etiketler |
| cup , derbisi , galatasaray'ın , uleb |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|