![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ÜLKÜCÜ MÜDÜR
Ben bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapıyorum. 6 - 5 yaşlarında Almıla ve Umay adında iki kızım var.
İsimlerinin ne anlama geldiğini sordu söyledim. Sende şu ATSIZ tayfasındanmısın diye sorduğunda evet cevabını verdim. Ülkücümüsün diye sordu hayır dedim. Bu müdür ülkücü dür arkadaşlar dikkatinizi çekerim. Hiç tanımadığım okul aile birliği üyelerine hakkımda şikayet dilekçesi yazdırıp soruşturma açtırdı. 2 aydır bu soruşturmayla uğraşıyorum. Okulda huzuru bozmak suçum. Dikkat arkadaşlar kendi velilerim değil tanımadığım insanlar yolda görsem tanımadığım şahsiyetler.... tanımadığım insanlarla kavgam gürültüm ne olabilir? İftira etti çamuru üzerimde kaldı. Önümüzdeki ay idari mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Anladığınız üzere bunlar ın eline fırsat geçsin bizi bir kaşık suda boğarlar. GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ ARKADAŞLAR HER ALANDA T T K Y |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Değerli kandaşım, bana özel iletiyle bu soysuzun telefonunu ve adını soyadını yazıver. Bakalım ne kadar erkekmiş görelim.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çalıştığım okulumu size yazarım. teşekkür ederim sevgili IRKDAŞIM
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Milli (Ulusal) Eğitim kurumunun Ulusalcılara bu şekilde davranması ne büyük bir çelişkidir. Eğitim ile hiçbir ilgisi olmayan böyle insanlar ne yazıktır ki uzaklaştırılamıyor.
İlerideki sabırsızla beklediğimiz oluşum ve atılımlarda Türkçüler eminim eğitim konusunda da büyük işler başaracaktır. Esen kal ırkTaşım TTKvY
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Syn Bahar Ece umarım bu başınızdaki iftiralardan ve bu davadan en kısa zamanda haklı olduğunuz anlaşılarak kurtulursunuz.Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Bu ülkede ugraşılması gereken binlerce insan sayısız sapık ideoloji varken neden Türkçüler soysuzlar tarafından anlamadan dinlemeden baskıya ugratılır anlamak mümkün degil geçmiş olsun dileklerimle saygılar ögretmenim yanınızdayız.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çocuğunuzun ismini rojda ya da şilan koysaydınız büyük ihtimal tebrik ederlerdi soysuzlar. Ama gereken cevap er ya da geç verilecek bundan emin olun.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benden rahatsız olduğu kadar zır komünistlerden rahatsızlık duymuyor. En sinir olduğu hareketimde onu kesinlikle önemsemiyorum doğru bildiğimi yine yapıyorum ve sağlam duruşum. Beni sindiremedi, korkutamadı, yok edemedi.
Yılmadan mücadeleye devam edeceğim. Çünkü ben ATSIZ ATA nın eserleriyle kişiliğimi buldum. T T K Y |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ya da Ayşe, Zeynep, Hatice ve adını aklımıza getiremediklerimiz...
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bahar Ece hanım sakın yalnız olduğunuzu düşünmeyin bu konuda gereken yapılacaktır.
Başkana ilgili kişinin bilgilerini verin yeter. Saygılarımla Günhan
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
SAFKAN
|
Eğitim ne yazık ki cemaatlerin tekeline kalıyor. En büyük tehdit ise F.G. dir okullarda eğitimi sözde milli olarak dayatıp kendi fikirlerinin yaymacılığını yapıyorlar. Haliyle Türkçülere karşıdırlar. İnanç eksenini ele alarak Arap yaşayışını Türk yaşayışı gibi gösteriyorlar ve ileride ya Arapçı ya da liboş olacak evlatlar yetişiyor...
TTK
Kana susamış yavuz hırsızlar adamakıllı kök saldılar gariplerimizin yurduna, Onların tepelerine öyle bir gürz indirelim ki, hiç dönüp bakamasınlar ardına, Kirli çakallar nasıl meydan okuyabilirmiş, Oğuz Kağan'ın asaletli bozkurduna, Yeter artık yeter! Kalmasın tek karış toprak, kurtarılsın zalim ayağı altından, Kalmasın tek kardaşım esir, hür olsun Kaşgar'lı Mahmud'un yurdu Türkistan... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunların mantıkları bu zaten çamur at izi kalsın,bir insanı karalamak o kadarda kolay değil.
Bir de eğitimci olucak soysuz. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Türkçü değilde , Cumhuriyete ve rejime karşı Atatürk düşmanı bir fettoşçu olsa idiniz bu sentezci müdürünüzün zoruna gitmezdi kesinlikle ....
Geçmiş olsun ,umarım tez zamanda kurtulursunuz bu iftiradan... |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Müdür Müdür müdür ? ...yoksa başka bir şey midir ?
Dünyanın hiç bir coğrafyasında yoktur herhalde bir insan vatanını, ırkını, milletini sevdiği için eziyet edilsin, suçlansın. Hakkında soruşturmalar açılsın. Türklüğe hakaretin teşvik edildiği, yabancı hayranlığının övüldüğü başka ülke bulamayız. Geçmiş olsun kandaşım.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arkandayız ırkdaşım.Senin gibi Türk Annelerine ihtiyacımız var.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|