![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
ÜLKÜCÜ SİTELERDEN İNCİLER2 ''ÇEÇENLERE GÜÇ KADINLARA TÜRBAN TAKMA İSTEĞİ VER ALLAHIM'
Çapulcular Hristyan Türkler'i Turan'da görmek istemiyormuş...
''TÜRKÇÜ'' TAKMA ADLI ÇAPULCUDAN ALINTI: Türkçü Binbaşı ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2006 Ülke: Türkiye Durum: Çevrimdışı Mesajlar: 139 Tarih: 27 Mayıs 2006 Saat: 13:38 | Kayıtlı IP Çeçenler için ne yaptım?Güzel soru. Dua ettim.Şöyle ki..Allahım çeçen kardeşlerimize sabır,inanç,iman ver.Güç ver kuvvet ver.Şaşmaz nişancılık yeteneği ver. Türk gibi savaşçılık,Türk gibi azim,Türk gibi mücahitler ver!! Kadınlarına türban takma isteği ver. AMİN.. Benim Turancılığım bu şekilde gardaşım.Ben onların türbanına laf etmedim.Ama kurtuluş için iman şart.Allah iman versin dedim.Ben Hristiyan ve yahudi türkleri turan birliğinde istemem.Sen iste. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Acaba merak ediyorum, bunlar Çeçenlerden de damat alıyorlar mı? Eğer alıyorlarsa biri bana söylesin. Çünkü bunlar zencilerle bile iyi geçinirler.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk-islam sentezcisinden ne beklersinki?
(beklersin ki ?) Yönetici Notu:İmla kurallarına uyunuz. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ümmetin devşirmeleri, nam-ı diğer ülkücüler sosyo-kültürel açıdan Türkiye'nin en alt tabakasını teşkil ediyorlar... "Çeçen kadınlarına türban takma isteği ver" diye dua eden cahil yobaz Çeçenistan'daki tüm kadınların zaten türban taktıklarından, yani bunun için dua etmeye gerek olmadığından bihaber... "Yahudi Türk" diye birşey olamayacağını, doğrusunun "Musevi Türk" olduğunu, çünkü yahudiliğin bir kavimi, museviliğin ise bir dinî inancı tanımladığından da haberi yok. Bu cahil, ufak beyinleriyle yazı yazmaya kalkışmıyorlar mı, insanı deli ederler...
"Kurtuluş için iman şart" demiş. Bu işler dinle imanla olsaydı, Suudi Arabistan, İran gibi şeriatla yönetilen ülkelerin dünyanın süpergüçleri hâline gelmeleri gerekirdi. Oysa ki tüm müslüman ülkeler sürünüyor; ne sanayileri var, ne teknolojileri, ne de başka birşeyleri... Araplar kendi petrollerini çıkarmaktan bile acizler, Suudi petrolünü %67'lik hissesi ve tüm teknik ekipmanları Amerikalılara ait olan ARAMCO (Arab American Cooparation) şirketi çıkarıp işliyor. Devşirme yobazın Turancılık anlayışı evlere şenlik... Müslüman olmayan Türkleri Turan'da istemiyor ama çeçenleri istiyor. Bunun adına Turan değil, "islam birliği hayali" dendiğinden haberi yok. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Nerede Türk düşmanı ve Türk'e zarar veren bir millet varsa, bu aşağılık ülkücüler o millete hayrandır. Araplara, çeçenlere aşıktırlar. |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Bu saçma ideolojinin çökertilmesi ve yok edilmesi için elimizden geleni yapacağız.Cahilliğin doruk noktasına sahipler.Komünizmin ne olduğunu bilmezler ancak onu engelledik biz yaptık başardık yılmadık vs. diye saçmalarlar.Düşman olmak için karşındakini tanımak gerekir.Ama ülkücüler hüseyin feyzullahın(sözde başbuğ türkeş)'in peşinden okumadan,yorumlamadan,araştırmadan bir koyun gibi giderler... İşte çapulcular ve Türkçüler arasındaki fark.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ankara'da Kekeş Sait adıyla tanınan bir ülkücü ozan(!) var. Kaset falan çıkaramadığı için genel anlamda meşhur değildir ama Ankara'daki tüm ülkü ocaklılar bu herifi tanırlar. Aslen Mardinli bir kürttür. İki yıl önce Keçiören semtindeki suni şelaleli parkın önünden arabayla geçiyordum, bir de baktım ki Kekeş Sait konser veriyor. Trafik tıkalı olduğu için beş dakika kadar parkın önünde durmak zorunda kaldım. Tam o sırada Kekeş Sait sağ yumruğunu havaya kaldırıp "KAHROLSUN GOMONİZM" diye bağırdı, oradaki tüm ülkücüler de ıslık çalıp alkışladılar.
Behey cahil davar; komünizm diye birşey mi kalmış? Rusya'da Lenin ve Stalin'in heykelleri yıkılmış; Çin'in başkentinde kapitalizmin simgesi Armani ve Mc Donalds'ın şubeleri açılmış; Küba turizm ve kumar cenneti hâline gelmiş. Fakat beynine tükürdüğümün zavallı mahlûkları sanki bilimkurgu filmlerindeki gibi dondurulmuşlar, yaşadıkları çağın bilincinde değiller. Bunlar kimmiş ki komünizmi engellemişler? 5000 şehit falan hepsi hikaye, propaganda... Tüm sol fraksiyonlar 1980 öncesindeki sağ-sol çatışmaları sırasında öldürülen solcu sayısının 700 civarında olduğunu kabul ederler. Oysa ki ülkücüler 5000 şehit vermiş, işe bak? 700 solcuya karşılık 5000 ülkücü öldürülmüşse; bu durum solcuların güçlü, ülkücülerin zayıf olduğu anlamına gelir ama bunu idrak edemeyecek kadar aptallar. Ülkücüler, Amerika'nın soğuk savaş dönemindeki "komünizme karşı yeşil kuşak" projesinin ürünlerinden biridir. MHP'yi Amerika kurdurmuş ve yönetmiştir. Türkeş de tüm siyasi hayatı boyunca CIA'ya bağlı olarak çalışmıştır. Fakat bunlar komünizmi engellemiş falan değildir, Amerika ile Sovyetler Birliği arasındaki psikolojik harbin denek tahtası konumundaki Türkiye'de Amerikan piyonları olarak kullanılmışlardır. Türkiye'de ciddi anlamda bir komünizm tehlikesi hiçbir zaman yaşanmamıştır, sadece ABD ile SSCB arasındaki soğuk savaş stratejisi deneylerinde kullanıldı, o kadar... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Son bir cevap daha ekleyeyim, benden bu kadar...
Arkadaşlar, şunu sakın unutmayın: TAHSİL VE KÜLTÜR SEVİYESİ DÜŞÜK, CAHİL İNSAN KİTLELERİNİ SEVK VE İDARE ETMENİN TEK YOLU DİNDİR. Cahil kitleyi Allah, Kitap, Muhammed diyerek peşine takarsın ve her istediğini yaptırırsın. Bu yüzden ülkücülere bol miktarda ümmetçilik şırıngalanmıştır. Sonra da "Lider, teşkilât, doktrin tartışılmaz" kuralı konmuştur, yani diğer bir deyişle "Düşünmeyeceksin, konuşmayacaksın, koyun gibi itaat edeceksin" denmiştir. Bunlar çobanın üfürdüğü kavalın peşinden bilinçsizce giden koyunlardır. Dini dogmalara, hurafelere, arap inançlarına asla meyil etmeyin. Yolunuz her zaman aydınlıktan, çağdaşlıktan ve akıldan yana olsun. Tanrı Türk'ü korusun. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Kemal Beğ özellikle son cümleniz gerçekten biz Türkçülerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğinin bir özeti şeklinde teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Din ile bir yere varmak isteyenler mantık ve beyin gücünü kullanamayanlar,insanları cehalete sürükleyenlerdir.Bu gibi oluşumlara karşı aklın ve fikrin yolunu göstermek bizim görevimizdir.
Bizler akıl ve ilim yolunda ilerleyen aydın Türk gençlerini,Türkçüleri dini kullanmadığımız için dinsiz gösterenlerde en büyük riyakarlardır. Onlar ki kendi dediği dışında kalan herkeze bir Tanrıymışçasına kafir ve cehennemlik diyebilecek aptal mahlukatlardır. Tanrı Türk ü cehaletten kurtarsın. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Üniversitelerde ne zaman bir sağ-sol çatışması görsek şu sözleri duyarız:
Ülkücü gençlik Ya Allah bismillah Allahuekber. der. Sol kesime komünistler Rusya'ya der. Karşı taraftanda sözde Türkçü ülkücü gençliğe cevap gecikmez:'Faşistler Amerika'ya.'
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Adayı
|
Atsızcılar da böyle bir manzara karşısında şöyle cevap verecektir: ''Hepinizin canı Kızıl Tamu'ya!''
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ülkücüler Türkiye'nin El-kayde'si olma yolunda ilerliyorlar. Hamas, Hizbullah, Taliban, 'müslüman kardeşler' gibi dinci, ümmetçi örgütler ile ülkücüler arasında fazla ideolojik bir fark kalmamıştır. İslamcı kürtler de ocakları islamcı militan yetiştirme yerleri olarak kullanıyorlar, Türk gençlerini köktendinciliğe bulaştırıyorlar, nedense bu gidişe dur diyen yok.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ''ÇeÇenlere , allahim' , gÜÇ , kadinlara , sİtelerden , takma , Türban , ver , ülkücü , İncİler2 , İstedİ |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|