![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ülkücüler Kardeşlerinizi Görün
Kardeşleriniz toz kondurmadığınız kırtlar nasıl attı kazığı size,
bugün barajı geçtiniz ama daha yüksek oranda oy alamamanızın en büyük nedenini umarım artık görürsünüz, ve bu kardeşlik işleri bırakırsınız, doğuda yerlerde sürünen bir mhp, değermiydi bi iki oy için bunlarla aynı yatağa girmeye, o gelen oylarda askeriyenin oylarıdır bundan şüpheniz olmasın |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
haklisin irkdasim!!!!
maalesef türk milleti bir muharebeden maglup ayrildi ama büyük savasi yarindan itibaren kazanicaz tanrinin izniyle..... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ülkücüler yedikleri kazığı unutmazlar demeyi isterdim ama alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz var maalesef !
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O adamların kürtlerden vazgeçme gibi bir durumu olamaz. Başbuğları kızını kürdün altına sokmuş bir kez. Onlar kim , kürtlere karşı olmak kim ?
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
MHP li kurdofiller bile akp yi desteklediler ,sanmiyorumki orda burda ulkcuyum diyen kurdofiller sandikta onlari desteklesinler.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ülkücüler iyi bi kazık yediler afiyet olsun
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
1 çuval una 2 torba makarnaya sattılar oyları.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler! Irkdaşlarım bence şu an ülkücü-Türkçü tartışması yapmamalıyız. Şu an tartışmamız gereken konu akepenin nasıl %48 oy aldığıdır. Bu sonuç basitçe kestirilip atılamaz, iyice incelenip çözümler acilen üretilmelidir. Merkez sağ denilen taraf acilen toparlanmalı.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
oylar ne karşılığında sattılar bilmem ama türkiyeyi ne karşılığında satacaklarını biliyorum akp (şeriat)
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
diyarbakırda amma mhpli varmış vallahi %2 oy çok bile siz hâlâ kardeşimiz deyin kürdofillere.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Mhp'yi kendi kalem dediği Kayseri bile hüsrana uğratmıştır. Ummadığı şekilde kendi kalelerinden tokat yiyenler bundan sonra neresinin kalesi, neresinin arka bahçesi olduğunu iyi hesaplasın. Öyle meydanlarda modası geçmiş ip reklamı yaparak oy alınmaz.
Senin, apoyu asacam kesecem diye ip gösterdiğin seçmenin yarım ölçek nohutu görünce, 3 hilal yerine ampüle attı oyunu. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ülkücülerin çoğu yobaz zaten, akp'yi kendilerine daha yakın görmüşler şaşılacak bir durum yok.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alttaki yazıyı İhsan Barutçu'nun sahibi olduğu ülkücü sitenin forumunda gördüm. Yorum sizin .
arkadaşlar şunu görmeliyiz ki; akp ülkede yaşayan her iki kişiden birinin oyunu almıştır... bu çok büyük bir başarıdır.. ve biz bu seçimi kaybettik.. artık genel başkan yüzünden mi kaybettik, seçimlerin son günlerinde akp yalakası gazetelerin bize saldırmaları yüzünden mi kaybettik, gündüz aktan yüzünden mi, faruk bal yüzünden mi, konya ülkü ocakları yüzünden mi... artık bunların önemi olmasa gerek biz bu seçimi hakikaten kaybettik ve büyük bir hüsran büyük bir yenilgi aldık.. boşa konuşuyorum ben yahu... bu forumda bile ikide bir insanlara sırf kürt olduğu için hakaret eden insanlar var.. elbette başarılı olamayız.. doğudan ve g.doğudan ortalama % 2 oy almışız.. akp de % 60... ama ben boşa konuşuyorum.. dünkü miting alanında kürt dövmüşlermişmiş.. ulan dövdüğünüz adam pkk lıdır.. pkk lılarla kürtleri ayırt edemediğimiz için daha çok yenilgi alırız..
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yuh artık ya, ders almaya niyetleri yok galiba
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sağ sol diye kavramlar yoktur bunlar bir birlerine muhtaç olan zayıf ideolojilerdir,Türk Irkına güvenen Türkçülük vardır,gerisi yalan.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|