Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.07.2007, 15:17   #1 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
TÜRK001 Rss Beslemesi
ÜLKÜCÜLERDEN ÖZÜR DİLEYİN !!!

ÜLKÜCÜLERDEN özür dilemelisiniz. Burada bizlere laf atmakla sanal delikanlılık yapmakla olmaz. . Biz komünizmi bitiridik. Bize ermenilerle kardeş diyenler, Hrank Dink olayına ne diyecekler?

Konu TÜRK001 tarafından (16.07.2007 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir..
TÜRK001 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 15:31   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 24
TÜRKÇERİSİ Rss Beslemesi
Offf baydınız ya..

Hergün başka başka kanıkırık ülkücünün bu siteye üye olup hezeyanlarını yazmalarından bıktım.

Sayın devşirme! Geren ne ola? Piyasada o kadar kürt, kominist islamcı bilmem ne karın ağrısı site varken neden onlara girip bir şeyler yazmak yerine Türkçülere küfür ediyorsunuz?
TÜRKÇERİSİ adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 15:34   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 816
Balbal Rss Beslemesi
Alıntı:
TÜRK001´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ÜLKÜCÜLERDEN özür dilemelisiniz. Burada bizlere laf atmakla sanal delikanlılık yapmakla olmaz. . Biz komünizmi bitiridik. Bize ermenilerle kardeş diyenler, Hrank Dink olayına ne diyecekler?
Bence siz yüce Türk milletinden özür dilemelisiniz. Yıllarca devşirmecilik,mafyacılık,çapulculuk yaparak Türk insanını milliyetçilikten soğuttunuz. Komünizmi ABD'den gelen paralarla çok güzel bitirdiniz , tebrikler .Hıyart Dink olayında ülkücülerin tavrını gördük . Eğer bu yazıyı yazmadan önce Gayri Ulusal Basında Atsızcılar Bölümünü okusaydın , bu olaydan sonra kimlerin suçlandığını görmüş olurdun. Ama çapulcu bir cahil olduğun için her zamanki gibi böyle it muamelesine tabi tutulacaksın.
Alt 16.07.2007, 15:35   #4 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 247
Gökhan Türk Rss Beslemesi
TÜRK001
Biz komünizmi bitiridik

Diyelim ki bitirdiniz. Sonra ne yaptınız sentezciliği başlattınız. arap-kürt-ermeni ve diğer düşmanların karışımından aslı olmayan uyduruk bir ideoloji çıkardınız.

Siz ilk önce Türk Soyundan özür dileyin. Özrünüz kabatinizden büyük.

Çapulcu Topluluğu sizi...
Alt 16.07.2007, 15:39   #5 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Bamsı-beyrek - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 76
Bamsı-beyrek Rss Beslemesi
Ülkücüler sayesinde , Türk milliyetçisiyiz bile diyemiyoruz...Çapulcu , mafyacı muamelesi görüyoruz , densiz...

Ülküsüzler , menfaatçiler ; susun artık..
Bamsı-beyrek adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 15:58   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 47
Tomris24 Rss Beslemesi
Şunlara ülkücü demiyorlar mı sinir oluyorum. 'Ükü' nedir bilmezler ülkücüyüm diye gezerler.

Geçenlerde bu sentezcilerden bir kız gelmiş bana diyor ki "Her Türkçü ülkücü olamaz ama her ülkücü Türkçüdür." işte bu kadar cahiller. Kaldı ki özür dileyecekmişiz. Kendilerinin yüce Türk milletinden bir özür dilemeleri gerekmez mi?
Tomris24 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 16:09   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Bozkurt33 Rss Beslemesi
ya yeter be çapulcu pislikler

bir de utanmadan komunizmi bitirdik diyorsun yuh be! gençler sizin gibi yobazları görünce yok che yok deniz gezmiş vs köpeklerine sempati duyuyor!
Bozkurt33 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 16:14   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 339
ALPAGU AKBÖRÜ Rss Beslemesi
Gelmesinler yahu otağımıza? Biz onların forumlarına girip de çevre kirliliği,kaba saba tehditler savuruyor muyuz? Burada ne işleri var? Bir iki iletiden sonra başlıyor ülkücülük şöyle,fakat siz böylesiniz,hatalısınız demeye..
Otağa üyeliğimden beri benim ilgimi çekti,bir iki iletiden sonra asıl yüzünü gösteren caşıtların bolluğu.

Güzel olan da yönetici sayısı bu otağda...Sızmacıların kolaylıkla bertaraf edileceği anlamına geliyor bu.

EZEN BOLSIN.
Alt 16.07.2007, 16:16   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 76
TrakyaTürkçü Rss Beslemesi
Artık ülkücülerin ve sosyalistlerin yarısından fazlası bile öğle olmadıkları halde kendini Türkçü diye tanımlıyor!

Maalesef gerçek bu.

Onun için Atsızcı, Türkçü ve Atatürkçüyüz.
TrakyaTürkçü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 17:51   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 1
asican Rss Beslemesi
Buraya az önce geldim ve ülkücüler adına birçok başlık gördüm. Ve ben diyorum ki:
Birilerinin zamanını çalıp hakkımızda yorum yapmalarını sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Reklamın iyisi yada kötüsü olmaz. Reklamımızı yapmaya devam edin ..
CCC
asican adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 17:59   #11 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 247
Gökhan Türk Rss Beslemesi
Alıntı:
asican´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Buraya az önce geldim ve ülkücüler adına birçok başlık gördüm. Ve ben diyorum ki:
Birilerinin zamanını çalıp hakkımızda yorum yapmalarını sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Reklamın iyisi yada kötüsü olmaz. Reklamımızı yapmaya devam edin ..
CCC
Ülkücülük diye bir kavram yoktur. 80 öncesi Amerika'nın ve zamanın ajanlarının uydurmasıdır. Lakin Türklük Ulu bir kavramdır. Semavi dinlerden de eskidir. Ülkücülük gibi islam-kürt-arap-... karışımı değildir.

Nasıl Reklam Ama ?
Aşşağlık devşirme. Haydi koş arap kürt devşirmeleriyle beraber ocağınıza afedersin batakhanenize gidin.
Alt 16.07.2007, 18:15   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Bozkurt33 Rss Beslemesi
Alıntı:
asican´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
CCC
bu ne yüzsüzlük ya !
Bozkurt33 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 18:37   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 720
Turak Rss Beslemesi
Kominizmi bitirmisler ,bunun altini soyle ciziyorlar Amerikanin sayesinde yani kendileri amerikanin bir yan kurulusu olarak calismislar vede kominizmi bitirmisler.
Amerikan amcalari sag olsun.Simdide american amcalari onlara diyorki bak fettos dayiniz bizde biz sizin nurcu vede sentezci olmanizi istiyoruz bunuda unutmayin ha sizin din kardesleriniz kurdofiller sizin bir parcaniz destekleyin onlari ocaklariniza alin bas kosede oturtun bardagindan cayini eksik etmeyin.Birde yasadiginiz yerde vatandastan harac toplayin toplumu husursuz edin.Ulkusuz kelaynaklar.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 18:44   #14 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.791
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Ulan çapulcular sizden ülkücü sıfatını alacağız siz ülkücü değil soysuz, cahil, gurursuz onursuz çapulcusunuz. Kürt sitelerinde sizi doğuran analara ve Türkeş'e küfrediliyor. Oralara gitsenize.

Gerçi bu çapulcuları dışlamamızın ve it muamelesi yapmamızın onlara dokunmasının yanında, bizleri kıskanmaları da böyle kovuldukları yere köpekçe tekrar gelip yazmalarından anlaşılıyor.

Kürtlere kızlarını dölleten köpek soyları özür bekliyorsunuz, gelip kutlu otağımızı kirlettikçe ecdadınızı bile belleyeceğiz.

Bundan 4 yıl kadar önce bu çapulcular ile ilgili yapmış olduğum betimlemeyi de bu vesileyle özür bekleyen çapulculara ithaf edeyim.

ÜLKÜCÜLERİN BETİMLEMESİ

<HR style="COLOR: #99ccff" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->Ülkücü denen soysuz alçakların büyük oranı melez, gayri Türk soysuzlardır. İçlerinde bilhassa Laz, Çerkez, kürt gibi sığıntı etnik kimlikler ön plandadır, Türk olanları da cahildir, çağ dışıdır, anguttur, çapulcudur ve dinsel yobazlık kanlarına işlemiştir. Arabesk ve kıro müziği dinlerler. Gerçek hayatlarında çevrelerinde çağdaş gerçek bir Türk ve Türkçü olmayacağı için Türkçülere ermeni, yahudi vb. kürtlere de kardeş derler. Çünkü bunlar çağdaşlaşma evrimlerini tamamlayamamış zevatlardır. Bu çapulcular, Türkçülüğün gelişip büyümesi önündeki en büyük engel ve biz Türkçülerin de ilk hedef alması gereken düşmanlardandırlar.

Ülkücülerin içinde bir Türkçü barınamaz, eğer birisi çıkıp ben ülkücüyüm ama Türkçüyüm derse gülüp geçeceksin belki Türkçülüğe özenmiş olabilir ama kendisini ne kadar zorlasa da Türkçü olamaz çünkü bir kere o güruhun ve teşkilatın havasını solumuş ve ülkücülük denen çapulculuk, soysuzluk yobazlık mikrobunu kapmıştır. Ne kadar zorlasa da o zihniyetten kopamaz. Düşünün! hangi Türkçü bu soysuz güruhun içinde yaşayabilir? Ne sohbetleri bize uyar, ne dinledikleri müzik, ne tipleri, ne giyim kuşamları ne de yaşam tarzları! Çünkü bunlar Arapvari yaşam tarzını üzerlerinden atamamış tiplerdir ve Türk gibi yaşamayı öğrenmek onlar için çok zordur. Onlar ancak kürtlerle, çerkezlerle vb. etnik özürlü mahluklarla olur ve onlardan zevk alırlar. Bazı deneyimsiz ırkdaşlarımız derler ki; "Arkadaşlar ülkücüler içinde de bize yakın olanlar var, onları da kazanabiliriz" ama bu gerçekte hiç bir zaman böyle değildir. Benim yaşım 34. Ülkücüden dönme o kadar Türkçü geçinen kişi tanıdım ki; aldığı yobazlık mikrobu onu rahat bırakmıyor; bir gün geliyor çapulcu ülkücülüğünü özleyip özüne geri dönüyor.

Bizim hedef kitlemiz bu kansal ve beyinsel olarak Türk olmayan ülkücüler olmamalı. Çünkü boşa kürek çekmiş oluruz. Bir kere soysuzluk ve çapulculuk kanlarına işlemiştir. Ve çok cahil oldukları için de biz Türkçüler için tek söyledikleri; "Bunlar Ermeni veya Rum!"dur.

Eee ne yaparsınız beyinleri bu kadar çünkü soyları bozuk, melez ve kürtlerle vs etnik özürlü kimliklerle kaynaşıp soysuzlaşıp Türklüklerini kaybetmişler. Hal böyle olunca da, kürtleri ve soysuz ülkücüleri sevmeyen Türkçülere Ermeni veya Yahudi derler.

Özetle; Türklüğün ve Türkçüğün bu gizli düşmanlarıyla mücadele etmeliyiz. Bu çapulcuların milliyetçilikle ilgilerinin olmadığını tüm Türk soylulara anlatmalıyız ki, MHP denen sahtekar parti ve Ülkü Ocakları denen kötülük yuvaları yok olup gerçek Türk Milliyetçilerinin yani Türkçülerin önü açılsın, Türkiye şahlansın ve Turan'a giden kutlu yolumuz açılsın.
Alt 16.07.2007, 19:02   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 520
YALINSAK Rss Beslemesi
Alıntı:
TÜRK001´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Demek özür dileyeceğiz, sizin gibi sığ beyinlerden. Bizler sizlerin gibi tükürdüğümüzü yalamayan, duruşumuzdan asla taviz vermeyen, dimdik gibi yürümesini çok iyi bilmekteyiz. Peki! Size için ne demeli. Başbuğ dediğimiz kişi alacağı ceza yüzünden bukalemun gibi renkten renge girip '' Ben hatamı anladım'' diyip ne kadar yüreksiz birisi olduğunu belli etmiştir. Sizler her defasında Başbuğ dediğiniz kişinin yolundan ilerliyoruz deyip durdunuz. Evet halada yolundan ilerliyorsunuz, bukalemun gibi.

Sanal delikanlığı yaptığımız yok. Yeri geldiğinde fikrimiz değilde, anlayacağınız dilden konuşmasını da biliriz. Yeterince konuşmuşuzdur. Elinizde ki potansiyelle ancak bu ülkeyi kardeş safsatasıyla uyutup durdunuz. Asıl sizler Türk milletinden özür dileyeceksiniz. Bizler değil. Bu devir sizin devriniz, sürün istediğiniz gibi sefasını. Türk milleti artık gerçekleri görebiliyor.
YALINSAK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler