![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |||
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
ülkücülük ve ümmetçilikle afyonlanmış Öz Türklerin Dikkatine
Eğer bu videoyu izledikten sonra halâ ben ülkücüyüm, ümmetçiyim, kürtler benim kardeşimdir diyorsan ben senin kanından şüphe ederim. Kardeş dediğin köpekleri iyi tanı. Sinirlerim o kadar bozuldu ki yazacak kelime bulamıyorum. Bozkurtla köpeği karıştıran anasıyla avradını karıştırır. Allahınıza Dua edin Türk Toplumunun ayaklanmasını geciktirsin. Videoyu paylaştığı için Kokbori kandaşıma teşekkür ederim.
|
|
|||
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bugün zaten sinirliydim bu videoyu izleyince tepem dahada attı bu çapulcular nasıl olurda bu hayalle yaşar diliniz arapçadan farsçadan türkçeden çalıntı zılgıtı araplardan çaldınız hersene kutladığınız nevruzu bizden çaldınız herşeyiniz çakma siz bir ırkmısınız ki ülke kurmak istiyorsunuz
toplum hala nasıl bunlara kucak açar tepki göstermez meclise girerler anlamak mümkün değildir dipnot:Kadının elinde maymun posteri olması çok güzel bir tespit insandan çok maymuna benziyorlar darvinin evrim teorisi bi nebze gerçek olsa gerek sanırım k.rtlerin ataları maymundu |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu anda boyle bir sitede olmasam o kadar yazacagım küfür var ki!!!Daha dün evrimleşen maymun gelmiş,bize laf ediyor!Sen once git dagda ananın kardesinin sırayla üstüne cıkanları indir sonra konuş p.ç!Ne kültürün,ne gecmişin var da bize laf ediyorsun!Video da sadece bizim gibi şerefli insanları sinirlendirmeye yarıyor,bu asalakları kardes diye bagırlarına basan gerizekalılar inanın uslanmayacak!
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKCÜ
|
evet bu kırolar artık çizmeyi çokdan aştılar sabırsızca 2008 i bekliyorum bakalım nasıl kuracaklar maymunistanı TÜRKİYEDE 5 millyon kürdofil varmış peh peh 20 milyon olsalar ne yazar birde bize hakaret dolu sözler yokmu bu konuşmayı yapan kıro şuan elimde olsa varya ???******.......??bak bide bizim ŞANLI TARİHİMİZE LAF ATIYOR kıro daha ağır kelimerler kullanmadan ???????????
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
yahu bu mağara devri adamını çok mu aradın değerli kandaşım...
3 dakikadan daha fazla sabredemedim.... tansiyonum yerinden fırladı yahu... u.len angut...u.len soysuz köpek...biz dünyaya, kurduğumuz medeniyeti hediye ederken, siz henüz maymun bile olamamıştınız... ne zamandan beri köpekler efendilerinin haklarına sahip olmaya çalışıyor... TÜRKİYE de 5 milyon TÜRK varmış...bu geri zekalı mahlukat ya sayı saymasını bilmiyor..ya da hiç dayak yememiş...yememişse kabahat yine bizde be... bunları konuşturan bizleriz...yakışırmı bize.. kimliğini unutturdukları TÜRK'leri, bu köpek soyları ile kardeş olduklarına inandırmaya çalışıyor tüm satılmış medya ve onun destekçileri... evet.... yaz oku...yaz oku....kendimiz çalıyoruz..kendimiz söylüyoruz... peki icraat ne olacak...çünkü bu köpek soyları fare gibi ürüyorlar... hiç birinde ar namus yok...önüne gelen birbirini yapıyor... işte etrafta gördüğünüz geri zekalı ilkel mahlukatlardan da belli değil mi... nasıl ve ne şartlarda üredikleri... evet icraat...ne yapılması ve nasıl yapılması gerekir... varmı fikri olan.... yoksa bu geri zekalı mahlukatları dinleyip tansiyon ilaçlarını yutmaya devam etmekten başka çaremiz yok mu... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaşlarım Türk-kürt kardeştir diyen ya çok saftır yada kalleştir.
Bu video yüzünden sinir bozmaya değmez ama artık birşeyler yapılmalı it gibi ürüyor şerefsizler. Bu yılanların(maymunların) başı artık ezilmeli. Çapulcu vatansız kıroların dilleri bile diğer dillerden alıntıyken-tarihleri bile yokken TÜRKlerin yüce şanlı tarihine laf vuruyor. Videodaki mağara iti hayatında bir Türk Tarihi onuda geçtik bir kitap okumuşmu acaba? Geçen televizyonda bir kanal Kuzey Irak'ta idi ve muhabir kişilerle konuşuyordu. kürdün birine soruyor Türkiye sınırötesi operasyon düzenlermi? Kıro diyorki Amerika bizi korur-kollar Amerika oldukça Türkler buraya ayak basamaz. Bu itler onlara güvenip bize havlıyorlar ama çok değil yakın zamanda ne yapacaklar? Bukadar maymunluğa göz yumduğumuz artık yeter bu hükümetle olmasada bizler ve şanlı TSK var. 2008'de Maymunistanı kuracaklarmışta sanki kurulsa dahi zannediyorlarki orası maymunistan olacak. Maymunları BOP dahilinde kullanıyorlar ve onlara maymunistan bağışlayacakları yalanını söylüyorlar. Az kaldı sonunuza küfdofiller! TÜRKler ihaneti tarihte hiçbir zaman affetmemiştir-affetmeyecektirde!!!! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|