![]() |
|
|||||||
| Resimlerle Atatürk Türk'ün Son Başbuğu Atatürk'ün Resimleri |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ULU BAŞBUĞA AİT BAZI FOTOĞRAFLAR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! DEYERI ÇİKİ_ŞAD KANDASIM ULU ÖNDERIMIZ BASBUG MUSTAFA KEMEL ATATURK, BU GOZEL RESIMLERIN BIZIMLE PAYLASDIGIN UCUN OZ MINNETDARIGIMI VE TESEKKUELERIMI BILDIRMEK ISTEYIREM,COK SAGOL EZIZ KANDASIM.
KURBAN OLUM ATATURKUN ÖZUNE SEVE KIMI PARILDAYAN GÖZUNE TANRI TEKIN DEYISMEYEN SÖZUNE TURKCULERE REHBER OLAN ATAMIZ DUNYA GELSE ONUN ÖNUN ALAMAZ NE MUTLU TURKUM DIYENE; TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Esen kal. |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
O kadar Atatürk resmi arşivi yapmama rağmen aralarında hala yeni gördüklerim var... Eline sağlık ÇİKİ_ŞAD soydaşım...
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
DUYGULANDIM
ÇİKİ ŞAD AĞABEĞ BİZİ ÇOK DUYGULANDIRDIN BU RESİMLERİ GÖRÜNCE ÇOK DUYGULANDIM BAŞBUĞUMUZUN ASİL DURUŞU O ARAMIZDA OLMASA BİLE DÜŞMANLARIMIZIN KORKUDAN TİR TİR TİTREMESİNE NEDEN OLUYOR BİZLER ONUN GÖSTERDİĞİ YOLDA KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞMAYA AND İÇMİŞ GENÇLERİZ HER AN TAARUZA HAZIRIZ VE SALDIRIYA GEÇMEK İÇİN EMİR BEKLEMEKTEYİZ. DÜNYADAKİ TÜM TÜRKLERİN VATANLARINA VE BAYRAKLARINA UZANACAK ELİ ANINDA KIRMAK VE ÖZELLİKLE AY YILDIZLI AL BAYRAĞIMIZA KARŞI YAPILACAK HERHANGİ BİR TERBİYESİZLİĞİ YAPACAK KİŞİ YADA KİŞİLERİN DERİSİNİ YÜZMEK İÇİN BIÇAKLARIMIZI BİLEMİŞ VE KININDA SAKLAMIŞ DURUMDAYIZ O BIÇAKLAR KININDAN ÇIKARSA KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE KANA BULANMADAN KINA TAKILMAZ. (TÜRK BIÇAĞI KANA BULANMADAN KINA TAKILAMAZ) TANRI TÜRK SOYUNU TÜM DÜNYAYA HAKİM KILSIN.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben de kendi çapımda 2 adet resim renklendirdim. Bunların bir tanesi (Başbuğun bir askere eğilip konuşması) hiç bir yerde yok... Umarım beğenilir...
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
resimlerin hepsi bir birinden güzel... cogunu görmemistim sayenizde görmüs oldum... resimleri inceledigimde hepsinde dikkatimi ceken "ATATÜRK´´ ÜN" hangi ortamda olursa olsun cok klas ve SIK olmasi... Insan baktikca sanki o dönemi gözünde canlandiriyor ve yasiyor... sayenizde gecmise bir yolculuk yaptim ve yasadim o anlari sanki...
elleriniz dert görmesin Saygilarimla |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tanrı Kut Versin!
Resimler için teşekkürler ırkdaşım... |