![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ümmetçi köpeklerin yemini (havlaması) ve buna karşılık Türkçü Bozkurtların andı (uluması)
Fettoşçuların, Nurcuların ve diğer ümmed-i kelplerin, Kuran kurslarında, tarikatlarda ettikleri ve çocuklarla gençlere ettirdikleri yemine karşılık vermek istedik. Bu yemini 1980'li yıllarda Tayip de etmişti. Köpeklerin havlaması varsa, Bozkurtların da uluması var!
Köpek havlaması: "Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye, dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma; Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime; Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime; Kısa zamanda ümmet esasına dayanan şeriat devletinin kurulması için devlet idaresinde söz sahibi olacak mevkilere gelmek için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Bozkurt Uluması: "Ben Başbuğ Atatürk'ün soyundanım. Türkiye; soysuzlar, şeyhler, müritler ve meczuplar ülkesi haline gelmiştir. Yaşamımı; gericilikle, ilkellikle, soysuzlarla, yobazlarla ve meczuplarla savaşa adayacağıma; Türkiye'yi; başörtülülerin, çember sakallıların yaşamadığı, camilerinde Türkçe ezanın okunduğu, hurafelerin ve safsataların kutsal sayılmadığı; gelişmiş ve çağdaş bir devlet haline getirmek için mücadele edeceğime; Atatürk'ten sonra çıkartılan, soysuzları ve ümmetçi kansızları koruyup kollayan yasaların uygulamasını durdurup, toptan kaldıracağıma; Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. Gök girsin, kızıl çıksın!"
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ulu Başbuğ Atatürk'ün kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti uğruna, aşağılık şeriatçı-bedevi çapulcularıyla her alanda mücadele edeceğime and içerim.
Osmanlı, avrupalılara (1700'lü yılların başı)taviz vermeye başladığında neredeydi sizin şeriatınız? Tanzimat ve Islahat fermanından hatırlayınız ki ; gavur ermeniye, fransıza, ingilizlere kapütülasyonlar adı altında vatanı peşkeş çeken kimdi? Atatürk'ün sofrasına, içkisine laf eden şeriatçılara soruyorum ; islamın lideri olan halife de sarayında içki içiyor ve harem dairesinde onlarca fahişeyle seks alemleri yapıyordu. Bunları bilmeyen yok. Peki bunları neden konuşmuyorsunuz? Doğru ya o halifedir yapar! Anadolu'da Türk soykırımı yaşandığı vakit , "İngiliz kuvvetlerine kesinlikle direnilmeyecek, derhal teslim olunacak" diyerek ferman yayımlayan da halifeydi değil mi? 1. Dünya savaşı sırasında halife 5. Mehmet Reşat büyük cihat ilan etmişti. Fakat ne hikmetse, osmanlı tebası olan müslüman araplar karşı tarafta yer almıştı. NE İŞE YARAR BU ŞERİAT? NE İŞE YARAR BU HALİFE? Keni kendimize şeriatçılık, halifecilik oynadık durduk. Osmanlı, hicaz yarımadasındaki müslüman araplardan vergi ve asker almıyordu. Bunun nedeni islam kardeşliğiydi. Biz o kardeşliği Filistin, Yemen ve Irak'ta , mehmetçiğin kafasına kurşun, top yağarken gördük. Bugünkü Suriye ve Irak sınırlarının neden bu kadar kuzeyde olduğunu siz iyi bilirsiniz aslında. Şeriat şeriat! Başka bir şey bilmez misiniz siz? Türk'e biçilen kefeni yırtıp atan ve bu milletin yapısına uygun rejimi getiren ulu Başbuğ Atatürk neden bu kadar batıyor size? Yoksa sizin atalarınız karşı cephede miydi? Türkçülük ve Atatürk düşmanı bu mahlukatlarla mücadele her Türk kanı taşıyan kişiye görevdir. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
EZelden Beri Türküm Sonsuza dek Türküm
Ummetci yobazlarin en buyuk korkusu Turk milli şuuruna sahip Turk oglu Turk'lerdir. şeriatci, ummetci,yobaz,kro kurt ve kurdofiller ulu onderimiz Başbuğumuz Mustafa Kemal ATaturk'umuzun azılı dusmanlarıdır. Fakat hesaba katmak istemedikleri biz tunç yürekli Turk ırkçıları onların kirli emellerine asla izin vermeyecegimizi er ya da gec ogrenecekler.
Şeriatçılar,kızıl moskofcu komunistler Turk devrimini elbet yapacagız sizin kokunuzu kazıyacagız. Hic supheniz olmasın Turkler yine Cengiz Hanlar, Meteler, Kürşadlar, Bilgeler, Tonyukuklar, Mustafa Kemaller çıkaracaktır..Buna yurekten inaniyorum. Bir Turk ırkçısı olarak ben bir Ataturk'um..Tum Turkçuler birer Mustafa Kemaldir.. Türküz, Türkcüyüz, Kemalistiz, Türk ırkçısıyız |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tayyip'in Atatürke ettiği hakaret ve devlet iç kadrosu
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Aynı şekilde kandaşım imzamı atıyorum,Gök girsin kızıl çıksın.
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu siteye üye olan ve bu yemini okuyan her Türkçü'yü, bu yemini etmiş olarak kabul edelim...ben ettim Tanrı kabul etsin.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Türkiye'de bu gerici zihniyet olduğu sürece bizim bir adım ilerlememiz mümkün değil..
1)bir ırktaşın da dediği gibi neredeydi halife,neredeydi şeriatçiler gavur ülkeyi işgal ederken.. 2)Madem çok cesurlar madem ölmekten korkmazlar neden Allah için cihat etmediler.. 3)Üstüne üstlük birde isyanlar çıkararak bu vatan için kan döken askeri daha da zor durumda bıraktılar.. 4)şimdi örümcek yavruları gibi her yere yayıldılar,her yere ağ örmeye başladılar insanları tuzağa düşürmeye başladılar.. 5)çünkü bu örümceklerin başını bir türlü ezemedik.. Ama kendi adıma bu soysuz örümceklerle kanımın son damlasına, vereceğim son nefese kadar TÜRKLÜK şuuru içinde savaşacağıma;TÜRKLÜĞÜMÜN ve şerefimin üzerine and içerim.. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gök Yeleli Bozkurt Irkdaşımız sağolsun. Evet bu siteye üye olan ve bu yemini okuyan her Türkçü'yü, bu yemini etmiş olarak kabul edelim. Bende ettim Tanrı kabul etsin.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu yemin uğruna canım feda olsun. Emeğinize sağlık. Her kelimesini ruhumda hissettim.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu yemin'i etmeyen buraya gelmesin zaten!
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çağatay abi eğer bu yemini ırkdaşlarımızdan biri güzelce okur ve video sitelerine koyarsak Türklüğü bilmeyen kişiler daha iyi anlıyabililer...
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben Başbuğ Atatürk'ün soyundanım. Türkiye; soysuzlar, şeyhler, müritler ve meczuplar ülkesi haline gelmiştir.
Yaşamımı; gericilikle, ilkellikle, soysuzlarla, yobazlarla ve meczuplarla savaşa adayacağıma; Türkiye'yi; başörtülülerin, çember sakallıların yaşamadığı, camilerinde Türkçe ezanın okunduğu, hurafelerin ve safsataların kutsal sayılmadığı; gelişmiş ve çağdaş bir devlet haline getirmek için mücadele edeceğime; Atatürk'ten sonra çıkartılan, soysuzları ve ümmetçi kansızları koruyup kollayan yasaların uygulamasını durdurup, toptan kaldıracağıma; Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma.. Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim... Gök girsin, kızıl çıksın!.. İMZA... KOCATÜRK |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bozkurt Ulumasi andini serefim uzerine kabul ederim.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|