![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Ümmetçilerin TÜRK Tanımı
"Din ve ırk ayırt edilmeksizin vatandaşlık bakımından herkese ’Türk’ denir"
AKP’nin 1 Eylül’de vereceği startla anayasa ilk kez bir sivil yönetim tarafından tepeden tırnağa değiştirilecek, ilk kez sivil yönetim tarafından halkoyuna sunulacak. EGEMENLİK: Millet egemenliği ‘yetkili organlar’ yerine ‘yasama, yürütme ve yargı organları eliyle kullanır’ şeklinde düzeltiliyor VATANDAŞLIK: Türkiye’de din ve ırk ayırt edilmeksizin vatandaşlık bakımından herkese ’Türk’ denir ifadesi geliyor . Mevcut yasa ne diyor? 1982 ANAYASASI Türk vatandaşlığı MADDE 66. - Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. (Son cümle 3.10.2001’de mülga oldu: Yabancı babadan ve Türk anadan olan çocuğun vatandaşlığı kanunla düzenlenir) Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir. Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz. Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz. KAYNAK: Haber TÜRK Bunlara bu tabirler yabancı olduğu için ne Türk kelimesinin kıymetinin bilirler ne de bunu tam manası ile açıklayabilirler. Türklük, benim en derin güven kaynagim, en engin övünç dayanagimdir" Atatürk |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kendileri Türk olmadiklari icin kendilerini güvenceye almaya calisiyorlar.
Tabiki yabancilara toprak satisida kolaylasacak.Bizi filistin yapmaya caliyorlar ama unutmasinlarki biz Türküz Arap degil.!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Büyük Anıt Paşamızdan sonra muhtemelen göreve gelecek olan Sayın İlker Başbuğ bunun önlemini çoktan almıştır. O yüzden sayın kandaşlarım gönlünüz ferah içiniz rahat olsun.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bir devletin anayasasında din dil ve ırk ayrımı yapıldığına pek rastlamadım arkadaslar.Bu yüzden baska bir sey yazılmasıda beklenemez zaten.
Devlet, düşmanları ile açık açık,kendini hedef göstererek savaşmaz. bence... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ümmetin soysuz devşirmeleri, bu maddeyle, Tsk'yi ve Mgk'yi devredışı bırakmayı amaçlamışlar. Devşirmeler bu ihanetleri yapacaklar ki, ülkenin gerçek sahipleri yemliha uykusundan uyanıp, günü geldiğinde bu devşirmelere tüm bu yaptıklarının hesabını bir bir sorabilsinler. Üzülmeyin, sadece kininizi bileyin. Türk, intikamını er ya da geç fakat mutlaka alır. Tarikat piçlerinin tarikatlarının başlarına yıkılacağı ve Atatürk'ün büstlerinin önünde secde edecekleri günler hiç mi gelmeyecek?
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tayyip yavaş yavaş piyon taşlarını harekete geçirmeye başlıyor. Bu davranışla Türklük sıradan bir kavram olacaktır. Emellerine ulaşmaya çalısan çöl sevdalılarına, er yada geç tüm şiddetiyle cevap verebilecek birileri çıkacaktır.
Kinimiz Dinimizdir. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu gibi düzenlemeler devletin Türklerin elinden kaydığını, kaymakta olduğunu gösteriyor. Türk soylu olmayanlar tarafından yönetilen bir devlet, elbette Türklerin haklarını savunacak değildir. İçi boş bir devlet olma yolunda hızla ilerliyoruz, neymiş efendim Türk olmak vatandaşlık ile bağlanıyormuş. Bu saçmalıklar zinciri Türklük kavramını çok ucuz yapan ve içini boşaltan kavramlardır. Devletimiz yavaşca Türklerin elinden kaymaktadır, cumhuriyetin temel taşları böylelikle tanınmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Yukarıdaki madde eğer kabul edilirse TSK hükümet'e değil hükümet TSK'ya müdahale edecektir.Üstüne bir de A.Gül'ün Cumhurbaşkanlığını eklersek önlerinde hiçbir engel kalmayacaktır.Bunlar artık paranoya değil.Bu güne kadar böyle düşünenleri sürekli paronayaklık ile suçladılar.Ama artık tablo alenen ortada durmakta! |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yahu artık birşeyler yapılmalı bunların Cumhurbaşkanlığıda ellerine geçtimi olacakları düşünemiyorum bile. Türk yurdu soysuz tarikat piçlerine- dönmelere- devşirmelere bırakılamaz.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ARKADASLAR BEN ORDUYUDA BİTİRMİŞ OLDUKLARINA İNANIYORUM ARTIK
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kemal'in Askeri
|
Alıntı:
Size önerim; kendinize, milletinize, ordunuza ve cumhuriyete güvenin. Bunlasrı hiç kim senin yıkamayacağına inanın. Bunu yapmazsanız, hayatınızın her döneminde farkında olmadan düşmanların istediğini yapmış olursunuz. Psikolojik savaş korkunç bir şeydir. Siz bu tuzağa düşmeyin. |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
HİLMİ ÖZKÖK LE TAYYİP İN SAMİMİYETİNE NE DEMELİ?HER KURUM YOZLASMISSA ORDU YOZLASAMAZ MI? BASIMIZDA ATATÜRK MÜ VAR? KESKE dediğiniz gibi olsa
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|